Engelli bir insan ile aşk yaşamaya daha çok hangi taraf ciddi bakıyor kadınlar mı erkekler mi 🤔
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Engelli bir insan ile aşk yaşamaya daha çok hangi taraf ciddi bakıyor kadınlar mı erkekler mi 🤔
Madem böyle bir konu açıldı bunu buraya yazayım gittiğim halk eğitimde gördüğüm engelli kelimesini kullanmayı sevmiyorum bu kelime yerine farklı gelişim kelimesini kullanabilirim çünkü onları incitmek istemem bu kişiyi her gördüğümde eğitim saatim bittiğinde karşıdan karşıya geçmek için yardım ederdim ve adamı lavabonun önüne götürüp bırakmışlığım bile vardır adam bana bazı zamanlarda bans yiyecekler verirdi acaba bana ilgisi var mı diye düşünmüyorum değil 😁😁😁ve bu olayı buraya yazdım
Kadınlar daha cesur oluyor bu konuda
Sana ilgisi varsa açıl
Cevap
3Cevap
Kadınların engelli ile aşk yaşamasını bırak boyun kısa olunca bile yaşamıyorlar siteden farketmedin mi
Yok be kime sorsam öyle istersen gerçek hayatta tanıdıklarına sor kral ben engelli olmasını dert etmem bu arada
Benim plaklar kapalı bu yapmış halim 160 ım onceden ufak konuşmuştuk zaten
Senin işin çok daha zor zaten ona lafım yok abi
Kadınlar bu konuda erkekleri orana da fedakar olabiliyorlar
Aslında şu anda kimse değil
Engelli kız fetişi bile var sen ne diyon
Buralarda görmedim de engelli kız fetişi japonyada var. Bazı kızlar kolunu bacağını sargılayıp koltuk değnekleriyle sokaklarda dolanıyorlar.
Erkek versiyonu var mıdır bilmem.
Çok farklı bi kafaları var bu japon erkeklerinin ya bayılıyom *-*
evet öyleler
Erkekler
Kadınlar erkekler sağlıksız kadına bakmaz bile
Tartışalım mı abla bunu
Erkekler
Aşıklar
@Sensizimcanımbenim kimse sıcak bakmaz
Bakar kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar