Gerçekten çok merak ediyorum erkekler kadınları ne olarak görüyor? Kadınları kendileri ile aynı kefeye koyuyor mu yoksa kendilerinden daha güçsüz ve savunmasız olarak mı tanımlarlar.

Gerçekten çok merak ediyorum erkekler kadınları ne olarak görüyor? Kadınları kendileri ile aynı kefeye koyuyor mu yoksa kendilerinden daha güçsüz ve savunmasız olarak mı tanımlarlar.

Üç veya dört farklı kategori vardır bu konuda , bilinç vizyon yaş gruplarına görede değişkenlik gösterir. İlk sırada , burada ve İnternet ortamında en sık karşılaştığınız ve kadını yalnız cinsellik olarak görenlerdir. Maalesef gerçek kişilik ve görünümler gizlenebildiği için , dışarıda elit veya beyefendi gördüğünüz bir çok erkek yok canım bu tipler o abazalar gibi değil dediğiniz bir çok kişi var bu madde içinde. Diğer bir insanlıktan habersiz kısımlar , kadını eşit gördüğünü savunan bunu söylerken amaçları sadece ve sadece sorumluluktan kaçmak olan sadece banane yaa ne hâli varsa görsün eşitizya kendi başının çaresine baksın diyenlerdir. Bir kısım var ki , kadını güçsüz savunmasız görür bu kısım yukarıdaki iki maddenin içinde de vardır. 1. Maddede olanlar dışa karşı bunu ifade edemez beyefendi algıları düşer. İkinci kısım bunu ifade edemez sorumluluk almak istemez ve özgüven eksikliği yaşadıkları için karşılaşacakları ve kendilerine negatif gelecek bir durumun veya bir sözün karşısında verecek cevapları olmadığ için çekinirler bir de bunların dışında düz bir şekilde kadını güçsüz savunmasız görenler vardır ama ne hikmetse her türlü dayanıklılığı kadından beklerler. En son madde de vardır ki , kadının yaşamına yaşam mücadelesine saygı ve imrenişle bakan kadının varlığına haysiyetine cinsiyetine , onuruna değerlerine saygınlık içinde yaklaşım gösteren bölümdür. Bu kişiler için kadın özel bağı oldukları dışında kalanlar, insandır. Gerektiğinde iletişim kurulur gerektiğinde yardımlaşılabilir. Gerektiğinde saygı ve nazeket gösterilen insan olarak normal ve olağan insan şerefine layık bir doğallıkta görürler. Onu kendinden 1 eksik görmez kendisi ne ise kadında o dur. Kadını kendinden güçsüz görmez. Bilir ki erkek güç demekse kadın dayanıklılık demektir. İkisi bir olursa hayatın dengesi yerine gelir demektir. İkisi bir olunca demişken, Onlar için kendilerine özel kadınların yeri farklıdır. Evli olduğu insan gönül bağı olduğu insanı kendilerine verilmiş en güzel hediye olarak görürler. Onların normal zamanlarda bile eşlerine karşı olan iletişimler , çevrelerindeki insanlarda hayranlık ve sevgi uyandırmaktadır. Kendi dünyalarında iş paylaşımları olur ve birlikte gerek iş yapmak gerek etkinlik yapmak onlara büyük keyif ve mutluluk verir. Ya Yanısıra günlük hayat rutini içinde birbirlerine yakın olmak birbirleri ile zaman geçirmek onların en güzel zamanımız dedikleri hayat gerçekleridir. Onların hayatında sen sus , dur bi , yaa fazla konuşma , sen zaten şöylesin vb. Gibi ifadeler olmaz. Birlikte şunu yapalım mı , sesin bana çok güzel hissettiriyor. Sende gelir misin , senin desteğin önemli. Ben insan dinlemeyi sende sevdim gibi ifadeler olur. Bu tarz erkekler için kadın hayatın en önemli destekçisi dayanağıdır. Kuvvet aldığı , güven tazelediği ve mutluluk kaynağı olan yegane eşsiz varlıktır ve kadın bu erkek için baş tacı gönül sultanıdır. Hayatındaki en müsamahakar, en nezaketli , en mütevazi en sevgi dolu olduğu en çok ilgi gösterdiği kişidir.
Kadınlar erkekleri bir boks ringine çıkarsanız kimin kazanacağını biliyorsunuz...
1 çuval çimentoyu kimse tutmadan sizce kim sırtına alabilir? Herkes cevabı biliyor zaten.
Onun için bu kadın milleti neden erkeklerle Eşitmiş gibi davranıyor?
Allah bile böyle yaratmamış, Kadın erkeğe göre daha güçsüz olarak yaratılmıştır. Allah da ona kas gücü vermese başka güçler vermiştir. Bazen bi kadının yaptığı şeyi erkekler dayanamıyor. Herkesin yaratılış mahiyeti farklı.
Onun için Kadınlar evet güçsüzdür, Erkekler de korumacıdır. Bu genetikle ona yüklenir. Kimse kadının güçlü olmasını bekleyemez.
Burada açıklık getireyim, kadına güçsüzsün deyince gidip TIR şöförü olmaya kalkıyorlar. Yaa arkadaşım yapacağınız şey var yapamayacağınız şey var. Erkeklerle yarış yapmayın. Sadece kendiniz olun ve daha çok saygı kazanın. Kimse farklı görmüyor sizi. Yine sevilirsiniz yine size aşık olurlar.
Ama bir erkeğin karşısındaki ona erkeklik taslarsa, iki erkek anlaşamadığı noktada kavga eder.
Yeterince açık mı?
👏 👏
Benim için kadınlar erkeklerin yapboz parçalarıdır, elmanın iki yarısıdır. Kadınlar biraz daha karmaşıktır sadece. Kadın da erkek de birbiri için yaratılmıştır.
Kadınım dediğim kişiyi nasıl gördüğümü soruyorsanız hayat arkadaşım, sırdaşım, en yakınım, ortağım, her şeyim olarak görüyorum. Onu korur ve onun için ölümü göze alırım.
Bu sorunun yanıtı bir erkeğin kalitesini ortaya çıkartır. Alfa bir adam yanında kendi gibi güçlü bir kadın görmek ister. Yani kendisi gibi zeki, cesur, kendi düşünceleri, kendi seçimleri özetle kendi yaşamı olsun ister ve bundan asla korkmaz… Kadınına güvenir ve onu zayıf bir yaratık olarak görmez. Kendisi erkek diye kendini üstün görmez ki dine göre de üstün olan takvadır… Kendini Tanrı ilan etmez yani erkekler ağlamaz erkekler güçlüdür diye. Böyle düşüncede olan herkes erkekleri bir nevi Tanrı yerine koyar ve haddi aştığını da fark etmez.
Bu aslında tek bir cevaplı bir soru değil 😊 Günümüz Türkiye’sinde erkek profili çok karışık. Bazıları kadını gerçekten eşit partner, omuz omuza yürünecek insan olarak görüyor 💫 Bazıları ise hâlâ “korunması gereken, zayıf” kalıbına sıkışmış durumda. Benim gözlemim; özgüveni ve eğitimi yüksek erkekler, kadını net şekilde eşit partner görüyor. Önemli olan senin neye izin verdiğin 💪💕
Cevap
60Cevap
Karşımda ki insanın karakterine göre değişir.
Bu tek başına bir soru ya da bir cevap olarak verilmez aslında bu sorunun içinde yer alan "erkekler" bu karakter meselesi kişiye bağlı bir durum yani sorunun içinde belirttiğin şeyler eşitlik, gücsüzlük vb. gibi durumlar birçok insanın farklı düşüncelere sahip işten duymaları gibi önemli olan kısım, insânı insâna denk düşüren durumdur.
Eşit partner olarak görmedikleri kesin... hassas korunması gereken varlık olarak görmek daha yaygın ve bunun da getirdiği canı sıkıldığında hıncını çıkardığı stres topu olarak görmek geliyor... bir şeyi beceremez eksik etek görmek de var bir de
Soru çok güzel ama gerçek bir cevap göremedim. Bence ilk başta (tanımadan) güçsüz sonra güçlü görüyorlar. Kadınların kapsamlı bakışı ve güçlü duruşunu zamanla tanıyorlar. Tanımayan varsa kadını yiyip bitiriyor. Genel olarak ise erkeklerin ve kadınların iyi olduğu noktalar farklıdır. En çok da toplum/kültür bu farkı oluşturur. Denge sağlanabilirse güçlü güçsüz ayrımı ortadan kalkacaktır.
Eşit olma ihtimalimiz yok. Erkek kısmının kadınları savunması koruması el üstünde tutması gerek. Hormonlarımız buna göre çalışıyor. Erkeksem kadın üzerinde egemenlik hissetmem lazım diye düşünürüm. Kadın evde ampul değişeceği zaman bunu kafaya takmayıp nasıl olsa erkek yapar rahatlığında olması gerek. Erkek kesinlikle kadının ona konfor sağlayacağı alanlardaki bozuklukları gidermesi gerek.
Karılar bizim bitanemiz ya.. onlarsiz biz bir hiciz ehehehehühe7e
JSJSJSJ JSJS GÜLMEKTEN ÖLCEMM
Erkekler kadınları görmuyor kuzummmm gorduklerı tek şey pıttık emın ol
Erkeğin gelismisliğine göre değisie bu. Medeni bakan erkek önce insan olarak görür ve sonra hayata anlam katan, güzelleştiren bir varlık olarak. Ama geleneksel bakan kesin için obje ve evde iş yapan bir varlık maalesef...
bir kadının erkek nezdinde büyük rolünün olduğunu düşünüyorum. kadının iyileştirici gücünden ziyade şimdi biz erkekler olarak tabiri caiz ise odunuz ve bir kadın tarafından yontulmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
Kadınlarda 2 ağız var. Biri sürekli sorun yaratır diğeri de sorunları ortadan kaldırır. Dengeleyebilen mutlu olur mutlu eder. Dengeleyemeyen her 2 hayata da eder bırakır
Gerçekten yazıklar olsun yani şu soruyu sordum ve yorumlar midemi kaldırdı erkeklere olan bakış açında değişti
Senin kaç ağzın var
Ben iş görmek için ağiz kullanmıyorum. İşaret dili ile anlasirim. Yemek yemekten başka iş icin ağız kullanmamm
Ne pis bişeysin sapık mısın
Çok temizim aslında. 7.24 her fırsatıni bulup yakalayan bayanlar beni banyodan cikartmiyor. Ben sapik değilim de saplattirnak isteyen bayanlara yetişmekte çok zorlanıyorum. Robot değilim sonuçta. :)
Hangi kadınlar onlar ücra Amazon ormanlarından mı gelmişler
Sende haklısın... İzmir'in güzel kadınları ne zaman amazona taşındı. Sen İzmir'i Amazon görüyorsan senin olduğun yerde olsa olsa Afrika Arap colleridir
Yok canım ben İstanbul’da yaşıyorum ama çevremde böyle erkek meraklısı yok çok şükür
Neyseee. Sohbetin için teşekkür ederim. Kendine iyi bak...
Bu sorunun tek bir cevabı yok bence erkeğin yetiştiği sosyal ortam eğitim seviyesi ruhsal durumuna göre değişir sağlıklı bir ortamda yetişmiş sağlıklı bir erkek eşit partner olarak görür ki eski Türkler kadınına Hatun veya Hanım diye hitap etmişler
Daha gucsuz korumak istedigimiz canimiz gibi gordugumuz narin bir bebek
Şu devirde çoğu cinsellik için kullanacak mekanizma gibi görüyor maalesef...
Kadınlar bazen bir çocuk bazende sığınıp enerji alınacak bir varlıktır onun için kadınlara iyi bakmak gerekir, merhametli olup onlarla iyi ilgilenmek gerekir
Dogdugu aileye ve bolgeye yetistigi kulture gore degisir ama tr de esit partner olarak gorenin sayisi dusuktur. benim karsima cikan kisilerde boyle bir bakis acisi sezersem cok net keserim iletisimi ve gun gectikce de esitlikci erkekler de artiyor
erkek kadın eşit diyen birisini mi istemiyorsun
Yazdığını anlayamadım çünkü
Erkegin gücüne köpek gibi muhtaç ama her zaman kendini daha üstün gören basit bir canlı
aşkım kadınlar zaten üstün ve her şeyi de halledebiliyoruz köşede ağlayabilirsin 😘
Peki annen için öyle düşünüyor musun
@kullanıcıadı111111 arabanin tekeri patlasa sana yardım edecek kişi bir erkek hala agliyorsun
o kadar boooşşşşş bi örnek ki sen ağlamaya devam tek onu iyi yapabiliyorsun
Erkek gücü başka tabi ama muhtaç iki cins de birbirine evlat sahibi olmak için bile kadına ihtiyacı var yemek temizlik kendi yapsa da teker değiştirme de kadın tek yapamaz ama uzun yol otobüsü süren uçak süren kadınlar da var
Neden kim güçlü kim güçsüz gibi kıyaslama yapıyorsun ki? kadın zarif ince sevilmek için yaratılmış, erkek kaba koruyucu sevmek için yaratılmış, sen kıyaslama yaparak kadına eril enerji yüklemeye çalışıyorsun.
valla açık konuşuyorsak ben hem saygı duyarım hem de korkarım belli olmaz hele ki ülke de böyle adalet varken
Daha duygusal, daha savunmasız olmaları dışında daha aşağı ya da daha yukarı gördüğüm yok. Olmasalar olmayız. :)
Kadınlarla eşitiz bazı konularda erkekler daha üstün bazı konularda ise kadınlar daha üstün böylelikle çift olunca birbirini tamamlıyorlar
Kadınlara genel bi bakışım yok. Ama eşitlik isterim, bizim ülkede bu görüşte pek kimse yok. O yüzden uzak kalmayı seçiyorum.
yani önce eşit görüyoruz sonrasında bizden üstün, ben özgür iradesini kaybetmemiş erkek görmedim evli olupta 😅
Ben kadını Allah emaneti yüce bir varlık olarak görüyorum. ne eşit. ne acizdir kadın. kadın erkek fıtrat olarak farklıdır. dolayısıyla eşitte olamaz. aciz hiç olamaz
Ne eşit olarak ne de güçsüz biri olarak görüyoruz, PARTNER olarak görüyoruz.
Kendini geliştirmiş erkek yol arkadaşı olarak görüyor
Önce insan olarak sonra eşit, özgür, seçme ve seçilme hakkı olan bir birey olarak görüyorum.
Burada önemli olan karakteri, samimiyet, güvenirliği, dürüstlüğü
Ben denk birey görüyorum hatta bazı kadınları çok üstün görüyorum
Erkekten erkeğe değişir kimi güçsüz hörür kimi ulaşılamayacak kimi ise şeytanın kementi der
Kadınlar bizleri ne olarak görüyorsa biz de aynı görüyoruz
Kendi başarısıyla birşeyler elde etmiş kadınların sayısı çok az ortak özellikleri boya süs cila bilmiyorum yani her kadın aynı değil tabii ama genele bakınca böyle bir tablo çıkıyor
Eksik parçam. Beni tamamlayan şey olarak görüyorum
Güçsüz ve cinsel eşya olarak görüyorum. Pişman değilim. Hakedene hak ettiği gibi muamele edeceksin.
Fiziki olarak degerlendirmiyoruzki yani guc olarak degerlendirmiyoruz cogu zaman. Guzelmi cikrinmi fizigi iyimi kotumu diye
türk erkeklerinin çoğu eşya gibi görüyor kadını
Diğer ırkların erkekleri ile iki üç konuda örnek karşılaştırma yapabilir misin?
erkek kendinden daha güçlü bir erkekle ilişkiye girmez
Zayıf karakter, özgüvensiz, kaprisli. Değer verince seni ezik gören basit bir canlı
Dediğiniz gibi olan da vardır başka türlü gören de mutlaka bu değişir...
hak olarak aynı ama güç olarak daha güçsüz görüyorum erkeklere göre
Eğer erkek gerçekten güçlü olsaydı doğa doğumu kadına değil erkeğe verirdi 😌
Kadinlarin cogu kendini erkeklerden ustun goruyor biz nasil gorelim kadinlari?
Yatakta daha güçsüz çünkü güç ve yönetim ben de olur genellikle sekste
Burdakilerden mantıklı bir cevap bekleme.
Mantığın olmadığı yerde bulunmak sana nasıl bir mutluluk veriyor Peki?
@1Dehliz1Zirve burdakileri gördükçe ne kadar iyi olduğumu düşünüp egomu tatmin ediyorum 😀
@merveniizzz tüm samimiyetimle tebrik ediyorum , hem şaşırttın hem güldürdün. Kendi doğruluğunda harika bir cevap verdin 😀😀👍🌹🌹 Çok zekice, enerjik, pratik ve sempatik biri olmalısın. Teşekkür ederim. 🌹🌹
@1Dehliz1Zirve ahahaha rica ederim
🌷🌹🌷
Gerçekleri söylersem yorum altım kadınla dolar o yüzden boş ver bende kalsın düşüncelerim bu konuda...
Daha güçsüz ve savunmasız ama aşağılama anlamında değil, gözümüzde daha narin gözüktüğünüz için
türk erkeği embesildir seçmeyin şimdikiler hep yabancı seçiyor
Erkekler seks objesi bayanlarda para objesi olarak görür
Sen neyini gösterirsen öyle görürler.
Bizi değil deliği görüyorlar sadece
Önce cinselde öbjekt tabi
Erkekler kadınları çoğu zaman zevki olarak görüyor
Bence partnerler cok guclu kadinlarda var
Kimin ne olduğu belli değil çevremden örnek
Köle eğilimli biri olarak üstün varlıklar 😅
Erkeklerin yorumları beni soğuttu cidden.
benden güçsüz olacağı kesin bir kadının
benle eşit olan birine karşi cekim his edemem
bu nasıl bi düşünce ya eziği
@kullanıcıadı111111 BENİM düşüncem benim tavrim ağlama oyna kardeşim
he kadını üstün görüyon yani
@kullanıcıadı111111 kadini üstün görmüyorum kadin ustun bir varlik değil kadin cicektir ama bu onun ilah oldugu anlamina gelmiyor vazgeçilmez bişi oldugu anlamina gelmiyor işin komiği tc kızlari bunu anlamiyor
erkekte bi halt değil
@ConejoEstrella hahaaha herseyi erkekten bekleyen tc kızı bunu diyor komik
Kendimden farklı görmüyorum.
Güçsüz, savunmasız, erkeğe muhtaç.
güçlü ve kimseye muhtaç değildir savunmasız hiç değildir az kendini geliştir cahil
o erkek oluyor yalnız yoksa en çok erkek öldürülmezdi ve yaşam süresi kısa olmazdı 🤣
fazla konuşma cüce
napıyım
Kadın olarak görüyorum
Eşitlik bana daha yakın seçenek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?