Beni görünce yani Instagram ppmi ben bunu fan**zi oyuncağım yaparım demiş.
Tesetturluyum bu arada ve foto duzgundu niye öyle demiş olabilir?
Beni görünce yani Instagram ppmi ben bunu fan**zi oyuncağım yaparım demiş.
Tesetturluyum bu arada ve foto duzgundu niye öyle demiş olabilir?
türbanlı fantazisi varsa adamın aklından neler geçti acaba seninle ilgili şöyle yatırırım böyle çeviririm böyle kucaklarım gibi fantezileri var bence sana karşı
Açıkça söylemek gerekirse, o kişi saygısız ve terbiyesiz bir yorum yapmış. Bu kesinlikle kabul edilemez bir davranış ve senin dış görünüşün veya kıyafetinle alakası yok. İnsanlar başkalarına saygılı davranmayı öğrenmeli, özellikle de online platformlarda. Bu tür yorumları ciddiye alma ve kendini değersiz hissetme. Block ve report fonksiyonlarını kullanarak bu kişiyle iletişimde olmaman en iyisi olur. Kendine iyi bak! 🌸
Cevap
17Cevap
seni sevmiyor çünkü
Saygısız ve terbiyesiz ezik birisi oldugu çok belli gerçekten böyle birisiyle mi konuşuyorsun
Engelledim tabiki
En iyisini yaptın böyle saygısız agzindan çıkanı kulagi duymayan birisiyle konuşmamalisin
Abla aşırı ezikti ya
Konuşmasından belliydi zaten düzgün birisi olsaydı sana nazik davranırdı, kibar davranırdı, iyi davranırdı bu tarz insanları bul
Baş örtü fetisi olan karakterszler varya o da ondan sanırım
Niye ozrllikle basortulu
Herkes açık açık sergilediği için artık biktilar yani nasıl anlatıyım sana bilemedim
Tesettür fantazisi düşünmü demekki çok mu güzlsin ki
Ppmi degistiricem bak hemen
Dudakların burnun çok güzelde öyle fantezi yapılacak kadarda değilsin gerçekler üzmesin haa fantezi oyuncağı olma isteğin varsada karışmayım
Erkekler hangi kzikari fabtezi oyuncağı olarak gorur
skebileceği * isteyeceği kızlro öyle hayal eder , yani bir kız çok fazla taviz verip her istediğini yaparsa erkekte karaktersizse yapar
Beni saf görmüş olabilir mi
Taviz verdin mi sence istediklerinw izin mi verdin
Kansız şerefsiz bu kimse, yol ver gitsin güzel kardeşim
Kapalılar yapmakta ayrı fantasi diyeti o anlamda olmus
Genellikle daha istekli ve daha farklı görülür ondan
Ona sorsaydin be abam cok mu seksi bi foto koymustun pp ye
Kizkar skruyodaki ppm di
Soyle bi baktimda mesele sadece kapali olman degil. Ten renginde cok iyimis. Vucudun felan kesin iyidir. Gogus uclarin vs. Neyse burada daha fazla anlatmim
Anlicagin cok sebeb olabilir.
burada ulu ortada konusulacak seyler degil. Konusmak istersen biraz laflayabiliriz.
Gizliden cikabilirim dilersen?
Nerden bu cocuk danisikliginiz nerden geliyo kimin yaninda boyle laf etmis?
Ordamisin. ?
Yuzune karsi mi soyledi onlari? Normalde sana karsi saygisi ilgisi nasil. Dikkat et kendine kurdugu cumle cok. Zehirli bi cumle benden demesi
Yani türbanlılar çok rahatlar ya son zamanlarda ondan demiştir.
Kapalı fantezisi var drmek ki pis sapkının
Her fantezisi olan sapık ya da sapkın midir
Yok tabi ki hayır ama bununki sapkınlık takıntı hali o yüzden öyle dedim. Yani ofotoya öyle demesi sapkın biri yapar bence anladın mı
Amacı oynamak oyuncak obje etmek seni o yüzden
Ne kadar aptalca ya
Bi de sye diyor iki si*iş muhabbeti yaptın diye peşine takıldık kendini bi ya** * sanma falan diyor bana
Aptal işte adı üstünde
Yani o muhabbetleri yapti diye bi kiza yazılır mı tekrar tekrar
Ooo paşam o kadar basit ki harbi süzme slK bu çocuk he
Elde edemedikçe hırs yapmış yavrum
Yavrum demezsen iyi olur 😊
Sana demedim ki ona dedim hhah
Cay bahçesine ortak olmuş falan
Garibim gibi düşün o anlamda demiştim
🤣🤣🤣
Buna ne diyosunuz çay bahçesine ortak olmak zor bir iş mi, birahane gidip hesap odememisler falan
Bilmiyorum da baya şov yapmış ya salla gitsüj
Temmuz başlarında konuşmaya basladik 13 temmuzda tartıştık konuşmayı bıraktık 23 temmuzda tekrar yazdi 25 inde tekrar tartıştık konuşmayı bıraktık 11 ağustosta tekrar yazdi
13 ağustostan beri konuşmuyoruz. Itiraf etti peşime takilmasinin sebebi başkaymış.
Arkadasi bana tipini sik*ym dedi, ağır laflar etti, deli dedi. Arkadasina ne anlatmış olabilir?
Niye anlattı ayrıca?
Konustugum cocuk da deli diyip durdu.
O güzel kafanı bunlarla meşgul etme bence değmez
Takıntılı işte
Ya birisi yorumlasin istiyorum
Arkadasi laf derken yani deli falan o da arkadan guluyordu
Ses kaydının başında da aga bi dur diyordu sanırım
Yorumlanafak bşrşy yok basit aptal sapnatlılı insanlar bunlar 5 para etmez uzak dur engelle bir daha ulaşamasın sana açık kapı bırakma hiçbir yerden bu kadar
Engelledim zaten
Demek kapalı türbanlı fantazisi var
Her turbanliya mi ama
Böyle sözlerin kızları azdırdığını bildiği için seni azdırıp düşürme amaçlı demiş olabilir
Sunroof türbanlı mısın
Pp mi degistiricem bak hemen
Okkk
Türbanlı fantazisi düşünmüş galiba ama çok masum bir tipsin
Saf mı duruyorum
Niye öyle dedi o zmn kendini bir şey mi saniyor
Sen neden bana geri dönüş yapmıyorsun 🥺
Burada açık açık yazamayacağım sebeplerden
Ppmi degistiricem bak hemen
Bunu kime dedi peki
Yüzün çok hoş
Bilemem yeğenim