Merhabalar,
Bir ilişkide aşırı samimiyet, gizemin çekiciliğini yok eder mi?

Merhabalar,
Bir ilişkide aşırı samimiyet, gizemin çekiciliğini yok eder mi?

İlişki de heyecanın hızlı kaybolmaması adına bunu doğru orantılı götürmekte fayda var. Bazılarında merak bittiğinde heyecanda sönüyor onlarda ampulü kapatır gibi.
Zaten başlı başına lakayt bir ilişkiden yana değilim. Ne kadar yakın olursan ol belli bir düzeyi olmalı ilişkinin. Aşırı olan ne varsa karşıyım.
Hayır benim için etmez tabi ki de.. zaten gizem falan sevmem ben.. samimiyet severim ilişkilerimde sadece.. diğer türlü soğuk soğuk istemiyorum karşımda ki insanı
Samimiyet hayır. Samimiyetin olmadığı bir ilişkide bulunmak istemem zaten, ilişkide gizemden çok her şeyi zaman içinde tüketmeden keyifle yaşayarak güvenli bölgede kalmayı isterim. Bir insanı tamamen tanımanın bir ömürde dahi mümkün olmadığı bariz, bu da gizemi her zaman korur bana göre.
Samimiyet ilişkide olmayacak ta nerede olacak ben gizemi çekici bulmuyorum ya herşeyimi paylaştığın biriyle aramda ne gizemi olacak komple o bana zaten çekici geliyor
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Hayır, çok saçma mantıksız! 😅
Birisiyle ilişki yaşıyorsanız bile samimiyetiniz varsa bile yeri geldiği zaman sizinle ilgili bir şeyleri merak etmeli
Kadının gizemlisi okey de erkeğe gizem gitmiyor ya bayıyor zor erkeğin devri kapandı atı alan Üsküdar'ı fethediyor 😂
Kesinlikle yok ediyor... basit gibi görülüyor, kolay elde edilen gibi. Merak insanı insana daha çok yaklaştıyor.
Özellikle uzun süreli bir ilişkide neyin gizemi allah aşkına... Biraz gerçekçi olun.
Hyır etmez zaten bi süre sonra gizem vs kalmaz kalmıyor
Bence ilerleyen aşamalarda samimi olmak şart. Hızla ilerlerse biraz sıkıntı olabilir. Karşılıklı ilerlemeli her şey.
Samsunlu öğretmen sendin değil mi eski fenomen
Yani?
Biz eski arkadaşız da ordan hatırladım bende fenomendim seni tekrar görmek güzel :)
Neden gizlisin o zaman? Niye eskimiş ki arkadaşlığımız? Kimsin gel bi konuşalım ben de tekrar bir göreyim seni👀
Takip atıyorum o zaman
tamam
Samimiyet ile cıvıklık gevezelik farklı şeyler cıvık ve geveze ise gizimi öldürür
Hem tadını hem ayarı kaçırmamak gerekiyor
Neyin gizemi hayırdır film mi çekiyoruz 😃
Çekeriz onu da şjljjvg
Neyse 😃
Neyseeeee😅
Subliminal mesaj vermeyelim çoluk çocuk var burada aile var alooo 😃😃
Töbeee şhhlfd ben de çocuğum 😛
Evet çocuksun sen daha 😛
Evvettt 😛
Kızım ne işin var burada git atakuma hadi ben çalışıyorum sen ne yapıyorsun ellam 😃
Sahilde mi gezeyim ne yapayım? 😅
Sahilde akşam gezersin git oyuncak mağazalarını gez benim yerime de 😃
Aaaa evettt😍 bak bu güzel fikir
Mesaim bitince gelicem ben de ejdjdjd
Gel gel görüşelim orada şhjhcc
Ya bırak sen de o cesaret ne gezer 😃😃 wjshdd
Beni de gördün biliyorsun hani? İnsan bi denk gelmez mi? Şhjhgk sanki farklı yerlerde geziyoruz
Belki görmezden gelmişimdir ne biliyorsun 🤪
Aaa bak onu hiç düşünemedim şhjgf havalara bak ya şjgx aynı mekanlarda takılıyoruz görürsen gel şhxhx
Kızım ben seni görmedim nerden bileyim kim olduğunu 😂😂😂
Görsen unutmazsın lgjxg seni iyiliğin için şgjfh
Ne de güzel unuturum bilsen sjsjdd
Yaşamadan bilinmez kral şjgkdd
Yaşama ihtimalin sıfır reis sjdjd
Yaşama isteme ihtimalim de öyle kralll şjxkx
Tabi muhakkak sjsjd
Duruma bağlı ki zaten ilişki yaşıyorsun onunla samimiyet olmayacak kiminle olacak ki
Bi tık özel alan sınır gerekli.
aksine çekimi artırır
Aşırı samimiyet bence çekici
Yok eder.. resmiyet iyidir
Elbette. Samimiyet tez ayrılığın habercisidir.
Yok eder bence
Evett
Edebilir
Eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?