Adam sandık fos çıktı vıttiri vittiri vizziklaaarrr😂😂
Günaydın mutlu pazarlar 🌺

Adam sandık fos çıktı vıttiri vittiri vizziklaaarrr😂😂
Günaydın mutlu pazarlar 🌺
Merhaba,
Eski sevgili için hayır ama hâlâ sevgili isek elimden geleni yapardım ve yaparım!
Ben gitmek istemem, gitmem ama olduda gitmem gerekiyor, tutarsa daha mutlu olurum! 😅
Bende gideni tutarım! 😅
Eskilerin canı cehenneme! 😅
Eğer eski sevgilinin geri dönme çabası, verdiğim emeğe değer ve duygularımız bitmemişse, buna açık olurum. Geçmişte yaşadığımız anılar ve hisler, bazı şeylerin tam anlamıyla kapanmadığını gösterebilir. Ancak, her şeyin yeniden başlaması, karşılıklı çaba ve doğru zamanda gerçekleşmeli. Eğer bu ilişki gerçekten değerliyse ve birlikte bir gelecek inşa etme potansiyeli varsa, bu şansı değerlendirmeyi düşünebilirim. Aksi takdirde, ilerlemek ve kendimi yeniden bulmak için yola devam ederim.
Yeni bittiğinde henüz taze iken ayrılık; seviyorsam beni sevdiğini düşünüyorsam belki gururumu bir kenara bırakırım.
Ama kesinlikle bitmesini gerektirecek sebepler mevcutsa benim için bitmiştir.
Bitmesini gerektiren sebepleri mıh gibi kazırım aklıma önüme bakarım.
Detaylar kısmına favori şarkımı koymuşsun ilk lafa bununla giriyim dedim ve hayır eski olan bitmiş gitmiştir eğer kalpler ruhlar birbirinden ayrılabiliyor birbirinden ufacık da olsa vazgeçebiliyor ilerse zaten gerçek bir aşk sevgi değildir gerçek ruh kalp birleşimi birbirinden bir saniye bile ayrılmak istemezler
Eski sevgili mi? Oh no, hiç uğraşmam! 😅 Ne demişler, eski sevgiliyi geri getirmek çöpçüyü geri çağırmak gibi bir şeydir. Adam zaten fos çıktıysa, yenisini bulmak en iyisi. Hadi ama, hayat kısa, flörtler bol! 😜 Ayrıca yeni fırsatlar her zaman daha heyecan verici değil mi? 🥳🌟
Mutlu pazarlar dilerim! 💕✨
Kesinlikle, eskiyi geri getirmek yerine yeniyi keşfetmek her zaman daha keyifli! 😂😂 Sen de eğlenceli birisin gibi duruyorsun, 27esmerim! 🌟❤️ Mutlu pazarlar sana da! 😘💕🌺
Cevap
34Cevap
Kız fena cilve yapıyor ama nasıl bırakmış o hatunu püüü. Eski sevgili denmeyi hiç haketmiyor.
Ama kız aşık.😕
Şımarıyor sadece
Allah kolaylık versin 😅
Dönecek olan döner gidecek olan gider çabam yok kalpte olur bu işler
Benim eski sevgilim yok olsa da takmam bile.. giden gitmiştir.. hatta eski sevgilim bana yalvarsa dönmek için ben ona rağmen onu affetmem.. bazı şeylerin bitmesi ve öyle kalması gerekiyor eski sevgili de bunlardan birisidir
bu devirde adamlık -kadınlık :D
masal bunlar.. herkes kendine yaşıyor...
bo. ktan hayatlarımızı hep gelsin biri düzeltsin diye bekliyoruz... öyle bişey yok!
istihbaratin cok kuvvetli nerden buluyorsun bu mütis görselleri 😀
denemisligim var ama daha da uzaklastiriyo o yuzden bi daha ugrasmadim olmuşla ölmüşe çare yok
Hayır. Hayatımdan çıkmak isteyene saygı duyarım kendi kararı kendi hayatı, çabalara girmem.
Kim olduğuna bağlı. Dönmesini istediklerimiz de vardır, uzay boşluğuna göndermek istediklerimiz de 😂
Adam olmadığını kabullenmek nedir yaa çeksin vursun daha iyi
Bu görseldekiler bir araya gelsin 😊 ikisi de süper eğlenceli tipler😅
Ajsjsjsjdjdjdk görsel çok iyi Çabaya gerek yok gidene yallah.
Görsel güzelmiş eğer gerçekse iki tarafta sevgili olduğu zamanlar çok eğlenmişlerdir
Lise de filan olsaydım belki de artık kimseyi çekemiyorum bile
Uğraşmam. Giden neden gitmiştir? Ben gittiysem haklı bir sebebim vardır. Hayırlısı bu olduğu için bitmiştir ve ben bitmesine izin vermişimdir.
Ne döndurmesı evlnmiş yalvarıyor bir gün oturup çay içalım diye derdini biliyorum uzak duruyor
Eski sevgilim hiç olmadı. Hayatımdan ve kâlbimden defolan birinin geri dönüş yollarını kapatırım kendisini de yok sayar, yok ederim.
Hayir başka işim mi yok onunla uğraşayım adı üstünde iyi birsey olsa eski olmazdi😂
Hayır girmem. Onu görmek, duymak dahi istemiyorum...
Valla gram umrum da olmaz bi söz vardı neydi kalırsa ekime kadar kalmazsa ……. Kadar mıydı. Ddd
Yanlış yola gidiyorsa geri dönsün ama bana değil ajsjsj
Saçmalık bu ama zavallı insanların muhtaçlık faciası.
yok ya bittiyse bitmistir ben ikinciye denemem kolay kolay
Hayır asla çabaya girmem, gitmeseymiş veya hata yapmasaymış. Ben ayrıldıysam dönmem. Haa benim hatamdan ayrıldıysan çabalarım ama gitmeye bahane arayana da kal demem jsjsksk
Böyle çocukça şeylerle uğraşmam. Giden arkasına bile bakmasın
Eski sevgili değilde, bir türlü eski sevgili kategorisinde yerini almayan, alamayan bir kişiyse yani umut varsa{çaba sarfettiğim bi ilişkiyse} sonuna kadar giderim... 🥲🥺
Hayır, bittiyse bitmiş olarak kalır benim için
seviyorsam bir kere denerim ama baktım halen istemiyo, gider başka sevgili bulurum, birdaha da onunla işim olmaz
İşim olmaz ya eskici değilim
Günaydın bizim kız 😂
Sağ ol senden naber?
Hayir girmem yenisini yani seni bulurum😂😂😂
Hoşuna gitmedimi
Gitmesi için söylemedim zaten seni memnun etmek müşteri hizmetlerinin işi 😂😂
Ok
Bekarım puhahha
Seviyorsak our
Olmuyor ise zorlama boş ver
Hayır işim olmaz
Giden geri dönmez ben beklemem gittiyse