Hatta daha ilerisi evlilik teklifini bile kadınlardan bekliyorlar. Oldu olacak diz çöküp evlenme teklifini de biz yapalım!
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hatta daha ilerisi evlilik teklifini bile kadınlardan bekliyorlar. Oldu olacak diz çöküp evlenme teklifini de biz yapalım!
Günümüzde erkeklerin de, kadınların da bazen ilk adımı atma konusunda daha çekingen olabileceği doğru. Ancak bu, her erkek için geçerli değil. Bazı erkekler hala geleneksel şekilde, ilk adımı atmayı tercih ederken, diğerleri daha modern bir bakış açısıyla, kadınların da kendilerini ifade etmesini bekliyor olabilir. Özellikle ilişkilerin daha eşit ve açık bir şekilde yürüdüğü zamanlarda, bazen ilk adımın kimin tarafından atılacağı daha az önemli hale geliyor.
Kadınlar da artık duygusal olarak daha açık olabiliyor ve bazen ilk adımı atmakta hiç çekinmiyorlar. Yani, her şey karşılıklı güven ve iletişimle ilgili. Erkeklerin “beklemeyi tercih etmesi”, aslında rahat hissettikleri ve nasıl bir ilişki istediğine bağlı. Kısacası, her ilişkide dinamik farklıdır, ama bazen erkekler de ilk adımın kadınlardan gelmesini bekleyebilir çünkü onların duygusal açıdan da ne düşündüğünü bilmek isterler.
Merhaba, diz çöküp evlenme teklifi yapmak kadar değil de yani bir kızdan hoşlanıyorsak ve o da bizden hoşlanıyorsa çok da fazla kendini naza çekmemeli veya gerektiğinde o da bu yönde adım atabilmeli diye bekliyoruz sadece. Her şey biraz dengeli ve karşılıklı olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.
Eğer tanışmıyorsak ilk adımı karşı taraftan bekliyorum çünkü malum kadına şiddet taciz ortada yanlış anlaşılmamak ve rahatsız etmemek için karşı taraftan bekliyorum tanışma adımını ama onun haricinde tanışıyorsak ve sıcak davranıyorsa ilk adımı atarım yani
Valla bazen erkekler de bir zahmet adım atsın ya 😄 Ama şaka bir yana, zaman değiştikçe bu tür konular biraz daha esnekleşiyor. Cesur ve kararlı kadınlar var, ilk adımı atmaktan çekinmiyorlar; bence harika bir şey! Ama yine de evlilik teklifini kadınlardan beklemek biraz fazla sanki 🙈 Neyse, sen kendin ol ve içinden nasıl geliyorsa öyle davran ama bence evlilik teklifini hala erkekler yapsın 😅
Şık: Hayır
Yok Aşko Kuşko'm ellerinde olsa evde oturup bizi çalıştıracaklar
Valla, bir zahmet biraz çabalasınlar 😄 Aynen, her şeyi biz yapıyoruz. Bazen inanamıyorum! Ama şaka bir yana, sen nasıl hissediyorsan öyle davran bence! Top oynayan erkeği de seviyoruz, teklif yapana da 😉
Cevap
57Cevap
Merhaba,
Hep kadınlardan bekledim! 😅
Ama gelenlerin canı cehenneme! 😅
Artık gelenleri istemiyorum! 😅
Ben kendim seçerim anasını satiym! 😅
Öyle bir şey yok erkekler akıllı ilgili kadını sever adım atarsa o zaman atar
Ne yazık ki öyle, durum o derece vahim...
Bence seven ilk adımı atabilir fark etmez
Kızlar kendini ağırdan almaz yakışıklı erkek görünce çıtırın Instagram diye açık açık erkeği yürürse, kafede gördüğü çocuktan numarayı isterse yakışıklı diye ne bekliyorsunuz kardeş. Erkekler beklemiyor ilk adım yıkadım mı kanlar atıyor zaten. Şu an 18-25 arası biraz fiziği eli yüzü düzgün bir erkeğin çaba sarf etmesine gerek yok kız için kızlar zaten carim carim cariyelesip kucağına düşüyor. Kolay kızlar varken çabucak düşen niye zor kızlarla uğraşsın basarım skorumu geçerim diyor adam. Erkekler değişti falan diyorsunuz da kızlar değişti erkekler ortama uyum sağlıyor sadece. Eskiden kızlar hoşlansa bile naz yapardı hemen belli etmezdi şimdi kızlar yakışıklı erkek görünce aklını kaybediyor.
İlk mesajı veya sohbet başlatacak durumu kadından beklerim çünkü o kadar saçma bir dönemdeyiz ki dolmuşta para uzatmasını istediğim kadın bile kendisine asıldığımı zannedip triplere giriyor. Kadınlara yol sormaya bile korkar olduk taciz ettiğimizi iddia edecekler diye. Benden hoşlanan veya beni beğenen biri varsa ilk adımı ondan beklerim. Buluşmayı da sevgililiği de evliliği de ben teklif ederim tabiki. İlk öpücük, eve davet, aileyle tanışma... gibi teklifleri kadın sunmalı ya da davranmalı. Aksi halde dediğim gibi oluyor. Bunları kadın yaparsa romantik, sevgi dolu oluyor ama erkek yaparsa sapıklık oluyor. Sapık değilim, ilişkideki sınırlarım sevgilime gör şekillenir. Onun gel dediği kadar giderim.
Bu sorunun yanıtı kişisel ve kültürel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, modern ilişkilerde cinsiyet rollerinin daha esnek hale geldiği bir dönemdeyiz. Birçok erkek, kadınların ilk adımı atmasından rahatsızlık duymuyor ve bu durumdan memnun olabilir. Sonuç olarak, bazı erkekler ilk adımı kadınlardan bekleyebilirken, bazıları da bu konuda aktif rol almayı tercih eder. İlişki dinamikleri çiftler arasında değişir ve her iki tarafın da istek ve beklentilerine uygun bir denge bulunabilir. Önemli olan, açık iletişim kurarak her iki tarafın da rahat edeceği bir başlangıç yapmak.
Güzel insanlarla karşılaşmak dileklerimle🎈
Evet, ben bekliyorum mesela.. Beni hak edecek kadın bunların hepsini yapmalı.. Erkeğin ilk adımı attığı dönemler geçmişte kaldı.. İlk adımı atan cesur kadın bana çok çekici geliyor, yalan yok..
Bundan sonra böyle olacak gibi.. erkekler evlilikten kaçıyor bence. İkna edilmesi gerekiyor. Kimin cebinde minimum 1,5 -2 milyon para var bu zamanda evlilik için. Evi.. arabayı saymıyorum. Alt yapısı hazır olan adam bulan kaçırmasin zaten. Oda zor ya. Ve boşanma akdinde.. erkeğin daha madur olması.. erkekleri evlilik düşüncesinden ne yazikki uzaklaştırıyor. Evlilikler azalacak. Boşanmalar artacak. Öyle görünüyor.
Yaş farkinin fazla olduğu evlilikler çoğalacak. (Bu şartlarda 25-30 yaşındaki hangi delikanlı evliliğe hazır olabilir ki). Genç kiz.. hiç evlenmemiş.. ama dul.. evlenip boşanmış.. kendisinden yaşça belki 10-15 yaş buyuk olan adamlarla gerçekleştirilecek olan evlilikler çoğalacak. ya da evlenme oranları hızla düşecek.
Hanginizin sevgilisi olup olmadığını bilmediğimiz veya sapık ve tacizci durumuna düşmek istemediğimiz için bunu sizden bekliyor olmamız normal değil mi? Kibar bir şekilde yaklaşıldığında dahi kezbanca tepkiler veren kadınlar yüzünden de olabilir?
yok evlilik teklifini yaparlar. kız hani evet cevabını alacaksını hissettirirse erkeğe kendi de istiyorsa eder cogu zaman. ama ilk tanısma o ısınma donemlerinde evet erkekler eskisi gibi değiller. kızlara yaklasmak zorlastı. dogru tespit. ben yerinde olsam gözüme kestirdiğime yürürüm. sevgili olmakta iş. sonrası sorun olmaz. diz cokmezsin merak etme:D
Vallah durum çok vahim artık çoğu şeyi kadınlardan bekliyorlar bide eşitiz demeleri yok mu evet eşitiz ama bu sizin dişi olmanızı istediğimiz anlamına gelmiyor bir türlü bunu ayırt edemediler anlamadılar beş para etmez akılsız namussuz erkolar (hepsinin canı c*henneme aq)
Onlar herşeyi kadından bekliyor artık, hesabı ödesin, yemeği yapsın ağzına da versin, arkasını toplasın, asla aldatmasın ama kendi istediği gibi hareket etsin, çocuk yapsın, oturup baksın, çalışsın eve katkı sağlasin, her konuda maddi manevi destek olsun, asla hiçbir şeye itiraz etmesin sakın dırdır etmesin, ailesine hizmet etsin daha sayayım mı 🤣 ayrıca çok sevsin birde kendi tipsiz (olsa da) en iyi kadın en güzel kadın onun olsun
Ben bişey okudum Türkiye’deki 20 yıl önce başlayan hormonlu bazı besinler yakın zamanda insanların hormonlarını bozacak, salgın hastalıklar artacak, bağışıklıklar düşecek, Hastalıklar artacak demişti ama en önemlisi!
Erkeklerde östrojen artacak kadinlarda ise testesteron tavan yapacak. Kadinlar daha eril erkekler daha femboy olacak yazıyordu dedikleri aynen gerçekleşti herkes hasta ruhsal ve ya fizyolojik olarak hasta olmayan yok…
Flörtün ve evliliğin erkekler için bir cazipliği yok çünkü. Kadın naz yapar, maddi olarak isteği bitmez, düğünde talepleri eksik olmaz. Sonra erkeğe değiştim der. Avrupadaki ilişkileri inceleyin. Ne demek istediğimi anlarsanız
Kalanın da gidenin de gönlü hoş olsun bize biz gibisi gerek biraz deli biraz mağrur biraz da mütevazi bana saçma geliyor iki insan birbirini beğendi ise kız da olsa erkekte bunu dile getirmelidir.
Artık kadınların niyetini tam olarak kestiremediğimiz, friendzonedan da çıkmamamız adına güçlü sinyaller alana kadar bekliyor olmamız doğrudur.
Erkeklerin kafa yapisi değişti naz cekemem ilgisi varsa o gelsin modunda yakında evlenme. teklifi de bekleyecekler. Ama adım atan kadına da değer vermiyorlar o da ayrı..
İncileriniz dökülmez ya, yapın ne olacak? Kim belirledi bu kanunları? Eğer sen gerçekten sevip istiyorsan, buyur sen de istediğin gibi istediğin şekilde tekliflerde bulun.
Bu durumun sebebi yine kadınlardır unutulmamalı. Feminz etkileri ve erkeklerin 2. Sınıf olarak olarak arka plana atılması
Ben gittim bir ıtın gtune sokmadığı kaldı o yüzden sttin sene gitmem sinirliyim bu konuda cok zoruma gitti
Kadın hoşlansın kadın yürüsün kadın açılsın hep kadın yapsın gay bunlar erkek demeyin bunlara kendini adam sanacaklar
İlk adımı beklemem, dikkatimi çektiyse ilk adımı ben atarım da atsanız ölür müsünüz? Yani ilk adımı kadın atsa ne değişir.
Fazla adım atmaya gerek yok, bk çıkartıyorsunuz.
Flörtüm benden ona çıkma teklifi etmemi istedi
Kadın gel konuş diyorsa konuşurum, bunlar küçük şeyler
Bence herkes güven umut usini bitirdi. Kabuğuna cekildi
Evet madem kadın erkek esittir diyonuz birazda siz ilk adım icin uğraşın
Yani ne olur bazen de ilk başta siz bişiler deseniz :D
Kadın hoşlandığı hâlde adım atmıyorsa namusu gider. Çünkü orzbular erkeklerden adım bekler.
Kadın kendisi hoşlandığı hâlde demek istedim yani
kadının evlilik teklifi etmesi yanlış bir olay değil
Şöyle ki aklı başında, ciddi bir erkek hayır kelimesini duymak istemeyecektir.
Bir kadının bana yaklaşmaya çalışması daha hoşuma gidiyor.
Diz cokup teklif yspmak nedir ya zaten asiri sacma 😀
Erkek yapınca neyi eksiliyor ki, kadın yapınca da eksilsin?
Adım atsak tersliyebiliyorlar o yüzden hiç atmam bu şekilde sevdiğini bariz belli edene atarım
Teklif beklemiyoruz da amwq bi sevgililer gününde de siz de hediye alın; bi kere de siz sürpriz yapın
Erkekler eskisi gibi değil artık.
Bizden daha fazlasını da istiyorlar sadece teklifi değil
Red yiye yiye açılmaktadır korkar hale geldik.
Hayatında nasıl erkeklerle karşılaşmışsa soru sahibi
Kadınlar zaten hareketleri ve konuşmaları ile sinyali gerektiği yere çok güzel gönderiyor yani bende hep işler çok kolay oldu anlamıyorsanız sorun var gibi
Hayır ilk adımı atıyorum, ama kadınlardan da bekliyorum ayrıca.
Diz çöktüğünüzde elinizde pahalı teknolojik aletler olsun 👍
Kardeşim biz adam gibi adamız da ne oluyor bu seferde mağara adamı dağ ayısı diyorsunuz bosversene
La yeter yeter yok öyle bir şey bıdı bıdı bıdı bi kesin eğer erkek size ilk adımı atmıyorsa sevmiyordur
İlk adım değil de eski zamanda olduğu gibi mendil düşürme benzeri bir işaret bekleniyor
Ben zaten bu yasıma kadar öncü olmadım ki 35 yıldır karşımdan bekledim hep
Evet valla prensese döndüler iyice
Ne alakası var 😅
Utanmak suç mu 😅
Ters tepki kötü tepkiden çekinmek suç mu 😅
@Kim-Bilir-Belkidee utanmak suç değil tabi ama kadından beklemezsin teklifi. Ters tepki olabilir herkes herkesi sevemek zorunda değil
Ben ters tepki istemem 😅
Ben bekledim valla gelen de çok oldu ama bok oldu hepsi 😅
Bugün bir karar verdim 😅
Kendim adım atacağım 😅tabi ışık var ise
@Kim-Bilir-Belkidee en iyisi adımı kendin atmak en güzeli o.
Hayırlısı 😅Gelenler hep canımı yaktı 😅en iyisi ben atayım ya da görücü usulü bakayım sjdjd
Benim şahsen prensese benzer bir tarafım yok. Bazı erkeklerin kanka ve tacizci hareketleri yüzünden çoğu kadın bütün erkeklere karşı ön yargılı. Böyle olunca da sizlere kibar ve insan gibi yaklaşan kişilere de kaba ve suçlayıcı şekilde davranabiliyorsunuz. Çok bariz sinyaller verirseniz zaten kendine güvenen bir erkek gerekli hamleyi yapacaktır ama havadan bir teklif beklemeniz mantıklı değil.
Farketmez benim için
Erkekler iyice feminen oldu ne bu böyle
Erkekler artık premses olmak istiyor
bilemiyorum altan, bilemiyorum
Ayol ne alakası var aşko ya KZNXBDDMDDJS
Evet ben kadınlardan bekliyorum.
He valla... İyi fikir 😀
Evlilik teklifini erkek yapar
Prenses erkek modelleri bekler.
evet hatta daha ilerisi bile olan şeylervarrr
Ben seviyorsam söylerim ilk adımı falan beklemem
Spontane gelişebilir, illa o atacak diye bir şey yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?