Kız arkadaşımla buluşamamak beni çok üzüyor ailesi dindar okullar açılacak?

Kız arkadaşımla genciz liseye gidiyoruz ikimizde birbirimizi herşeyden herkesten çok seviyoruz fakat az buluşma sorunumuz var haftada 1 gibi bu beni çok üzüyor sevgilimi göremeyince deliriyorum Milletin her gün buluşup eğlendiği hayatını sevgilisine adadığı zamanda ben göremiyorum sevgilimi herşeyden çok sevdiğim birini görememek beni çok üzüyor Kız dışarı çıktı mı Ailesi laf yapıyor evde oturdu mu laf yapıyorlar ne yapacağını şaşırdı kız resmen Annesi ilişkiyi biliyor ama gelip geçici olarak bakıyor ama bence öyle değil çok seviyorum bu kızı ama göremeyince kahroluyorum görememe sebebim laf yapmaları arada belirsiz nedenlerden izin vermemeleri küçük erkek kardeşine bakma sorumluluğu olması aynı okuldada değiliz Okullarda farklı iyice kahroluyorum ağlıyorum ağlamaktan gözlerim şişiyor kendime hakim olamıyorum Buluşmalara çözüm arıyoruz napacağımızıda bilmiyoruz babası bilmiyor söylesek ne tepki verir bilmiyoruz babası dindar biraz ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz sadece buluşmalara çözüm arıyoruz lütfen yardımcı olun kaybetmekten çok korkuyorum sevipte ayrılmaktan kahroluyorum

Kız arkadaşımla buluşamamak beni çok üzüyor ailesi dindar okullar açılacak?