Küçük kızım bu yıl okula başlayacak, ablasının gittiği özel okulda okusun istiyorum ama göndermeye gücümüz el vermiyor?

Kızlarımın babası ayrı, büyük kızımın okul ihtiyaçlarını babası karşılıyordu, iyi bir kolejde okuyor ve küçük kızım 2026/2027 döneminde ilkokula başlayacak, az zaman kaldı, ablasının gittiği okula göndermek istiyoruz ama hesap çarşıya uymuyor, ben de adaletsizlik olmasın diye büyük kızımı da devlete vermek istiyorum, bunu büyük kızımın babasına söyledim. Bana dedi ki ben kendi imkanlarımla kızımı özel okula göndermek istiyorum, senin kızını nereye göndereceğin beni ilgilendirmez dedi bana ama onun kızı da benimle yaşıyor, kardeşi onu kıskanırsa iyi mi olacak? Velayet bende olduğu için büyük kızımı özelden alıp devlete baba izni olmadan verebilir miyim?

Güncellemeler
2 ay
büyük kızım hafta sonları kendi babasında kalıyor orada tek odası var oyuncakları var tableti falan var bunu küçük kızıma anlatıyor küçük kızımda büyük kızımın babası ile gitçeğini sanıyor
Küçük kızım bu yıl okula başlayacak, ablasının gittiği özel okulda okusun istiyorum ama göndermeye gücümüz el vermiyor?