Okul değiştireceğim ama kızım kötü okula gitmek istiyor anlayamıyorum?

Merhabalar 38 yaşındayım 15 yaşındaki kızım şuanda 9. sınıf özel okulda fakat sınıfında gürültü problemi yaşıyoruz kızım sınıf arkadaşlarının sürekli dersi sabote ettiğini ders dinlemek istemediklerini ve dersleri anlamakta güçlük çektiğini söylüyor bende bu yüzden özel okuldan alıp devlet okuluna verip özel ders aldıracağım ben özel okula kızım daha iyi bir eğitim alsın diye gönderiyorum bunların aynısı zaten devlet okulunda da var devlet okuluna verip dersler içinde özel aldırmak daha mantıklı geldi evimize yürüme mesafesinde bir spor lisesi var kötü bir okul çevremden hiç iyi şeyler duymadım o okul hakkında kızım oraya gitmek istiyor eve yakın ve okul daha erken bittiği için iyi bir okula gitmek için onca yol gitmek istemiyorum okul çok vaktimi alıyor ben bir şey olacaksam spor lisesindende olurum diyor ben oraya vermek istemiyorum devlet okulu olarak da iyi okullar var ama eve yürüme mesafesinde değil eşimle arada sırada tartışıyorlar eşim geçen gün kızıma sen bana taksiciymişim gibi davranıyorsun diyip azarlamış kızım ondan dolayıda eşimin bırakmasını istemiyor otobüse binip gitmek de istemiyor eve yürüme mesafesi olsun ve eve daha erken gelmek istiyor eve yakın başka okul yok spor lisesine gitmek istiyorum siz seneye beni oraya verin hatta keşke geçen sene oraya gitseydim dedi ama kötü bir okul orası sizce ne yapmalıyım bu okul konusunu
Okul değiştireceğim ama kızım kötü okula gitmek istiyor anlayamıyorum?