Seven insanın sevdiğine vakti olmaz mı?

Kendisi Çalıştığı için gün için fazla müsait olamıyor bi molasında konuşuyoruz bide iş çıkışı hepsi bukadar sesli arama olarak. Bugün akşam çıktığında bi 15 dk sohbet ederken birden kapatalım mı? Dedi neden diye sorunca ee başka ne konuşcaz yetmez mi diyor hem kolum ağrıdı diyor. oysa bizimkiler beni çay içmeye çağırdığın da onun iş çıkış saatine gelmişti. Rahat edemem diye içmedim onu bekledim ama o ise 10 dk konuşmaktan sonra sıkılmaya başladı. 2 aylık ilişkide.. gerçekten seven kız konuşmak için bahane bulmaz mı? Akşamları hiç bir şekilde konuşmuyoruz yarım saat mesajlaşiyoruz hepsi bu işte iken de 2 saat araliklar ile 1 mesaj atıyor hepsi bu. kendisi diyor benim işim çok rahat yorulmuyorum. Bazen uyuyalım mı diyor saat 11 de tamam diyince bakıyorum geceleri uyumuyor diyor uykum kaçtı bende uyumadım. Dedim arasaydın mesajlaşirdik diyor aklıma gelmiyor. ama yan yana gelince hep konuşuyor anlamıyorum neden böyle oluyor? Ben mesaj atmasam onun gibi davransam ayrılmak istiyor.4 5 ay sonra nişan yapacağız aileler tanıştı bir çok insan biliyor bizi. sizce ben mi abartıyorum ki
Seven insanın sevdiğine vakti olmaz mı?