En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 1 yılGüven: Belki de sevgine ve ilişkinize o kadar güveniyor ki, seni başkalarına kaptırma endişesi yaşamıyor. Bu, olumlu bir işaret olabilir.
Dikkat Çekme Arzusu: Bazı erkekler, kıskançlık göstererek dikkat çekmeye çalışabilir. Senin sevgilim bu yöntemi tercih etmeyebilir.
Kıskançlığı Gösterme Biçimi Farklı Olabilir: Kıskançlık her zaman açıkça belli olmaz. Belki de endişelerini başka şekillerde ifade ediyor veya sana daha çok zaman ayırmaya çalışıyor. Dik Başlılığın Etkisi: Belki de senin dik başlı olduğunuzu düşünüyor ve bu yüzden seni kıskançlık göstererek daha fazla sinirlendirmekten çekiniyor.
Kıskançlık Duygusunun Olmaması: Bazı insanlar, doğası gereği çok kıskanç bir yapıya sahip değildir. Acaba Dik Başlı Olduğun İçin Çekiniyor Mu? Bu ihtimal de olabilir. Eğer sen genellikle karşı çıktığın ve kendi fikirlerine göre hareket eden birisinse, sevgilim seni kıskançlık göstererek daha fazla karşı koymana neden olmamak için çekinebilir. Ne Yapmalısın? Açıkça Konuş: En doğru yol, sevgilinle bu konuyu açıkça konuşmak. Onun neden kıskançlık göstermediğini sorabilirsin. Belki de senin düşüncelerini ve endişelerini öğrenmek istiyordur.
Güvenini İfade Et: Ona güvendiğini ve ilişkinize değer verdiğini söyle. Bu, onun kendini daha güvende hissetmesine yardımcı olabilir.
Kıskançlık Beklentilerini Gözden Geçir: Herkesin kıskançlık göstermesi gerekmez. Belki de sen, kıskançlığın ilişkinin bir göstergesi olduğunu düşünüyorsun. Bu düşünceni bir kez daha gözden geçirmek faydalı olabilir.
Diğer İletişim Kanallarına Dikkat Et: Kıskançlık göstermese bile, seni önemseyip önemsemediğini başka davranışlarından da anlayabilirsin. Sana zaman ayırıyor mu, dinliyor mu, destekliyor mu gibi sorulara cevap ara. Unutma: Her ilişki farklıdır ve herkesin iletişim biçimi de farklıdır. Önemli olan, senin ve sevgiliinin birbirinizi anlaması ve mutlu olmasıdır.10 Yorumla
bir kadının ya da erkeğin makyajına, kıyafetine karışmak hödüklüktür, insan nerede ne giyeceğini kendisi seçer. burada güzel kardeşim diyen bazı saygısızlara bakma, onlar tam bir medeniyet görmemiş ayı. yazın sıcağında şort giymeyeceksin de ne giyeceksin? bunların kafalarında insanın bir değeri yok. bu insanlar sağlıklı insanlar değil, bunlar her şeyi cinsellik odaklı bakan, kendileri de her şort giyen kıza bakan, her crop giyen kızı gözleriyle yiyen, sonra gidip banyoda bugün çok güzel bacak gördüm diye kendilerini tatmin eden saplar. sen sakın bu medeniyetsizlere kanıp da çocukla kavga edeyim falan deme.
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ablacım 🫶
1 yılKıskansa cahil öküz, yobaz gibi ifadeler le karşılaşacağını anlıyordur çoğu erkek bir kadının nasıl tepki verceğini bildiği için bir şey demez yani demem o ki o erkek seni gerçekten daha çok sevdigini belli etsin dersen sen kendini diğer erkeklere pazarlicak şekilde giyinme ve o tarz paylaşımlar yapma bak ozaman görceksinn ki peşinde mum gibi oluyor çünkü her erkeğin zaafıdır sevdiği kadına bir şey demeden kadının kendisi anlayıp uygulaması giyim konusu yabancı erkeklerle sohbet konusu
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa kıskanmıyor diye üzülme, belki de sana güveniyordur ve ilişkinizin temelleri sağlamdır 🥰. Kıskaçlık olduğu kadar keyifli değil, çoğu zaman huzursuzluk yaratabilir. Senin dik başlılığınla alakası yok gibi. İşin güzeli, seni sen olduğun gibi kabul eden biri var yanında. Artık rahatça istediğin gibi takılabilirsin 😉!
01 Yorumla- 1 yıl
Kıskanır sa erkektir zaten..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Karısını, sevgilisini kıskanmayan erkek g*vattir
121 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılErkek kiskansa dahi. bunu... partnerine söylediğinde.. zaten önemsemez. Benim istesigim gibi olmayı acizlik görebilir. Büyük ihtimal zaten ne kadisiyisun bana.. vb. donus olur. Kendini kısıtlanmış hissedebilir. Bunu bana bana ters giderek hissettirebilir. gibi düşüncelerle erkek kıskançlık duygusu yaşasa dahi belli etmeye çekinebilir. Mesela.. açık bir kıza.. çok istrsede bircerkek kiskansada tesettüre girmeni istiyorum demeye çekinebilir. Çünki erkeğin kızdan talep ettiği değişim çok keskin bir degisimdir. Kız kabul etmek istemezse bunu sert bir dille dile getirmek isteyebilir. Devamında tatsız iletişim trafiği başlayabilir. ya da diyelim ki.. aşırı açık kısa şort ya da etek giyinen kıza.. erkek arkadaşı.. bundan sonra pantolon giymesini istede bu talebinin hoş karşılanmayacagini düşünerek bu isteğini partnerine dile getirmeyi tercih etmeyebilir. Ama mesela eminim ki. Giydiğim eteğin boyu.. ya da şortun..5-10 cm. daha uzun olabildiği taktirde kendini iyi hissedecek olsa bunu soylerdi.. çünki bunu bence biraz erkeğine karşı duygusu olan kız seve seve yapar. Diğer ihtimaller.. sevmiyor olabilir. Ciddi düşünmek istemiyor olabilir. Evlilik çok uzaktır. ya da zaten kafasında evlilik gerçekleştirmek yoktur. Çok rahat bir aile yapısından gelmiştir. Anne.. abla.. kız kardeşler çok açık giyinsede aile içinde garip karşılanmayan bir sistem içindedir. Seni kıskanmak için sebep bulamayabilir. çoğaltilabilir.
00 Yorumla
1 yılKıskançlık, birçok insan için doğal bir duygudur ve zaman zaman ortaya çıkabilir. Ancak, erkeğin kıskançlık düzeyi kişiliğine, özgüvenine ve ilişkiye olan güvenine bağlı olarak değişir. Kimi erkekler güven sayesinde kıskançlık hissetmezken, kimileri daha hassas olabilir. Kıskançlık olmaması, erkeğin partnerini umursamadığı anlamına gelmez; aksine, duygusal olgunluk ve güven göstergesidir. Önemli olan, kıskançlığın ilişkinin sağlıklı sınırlarını aşmaması ve iki tarafın da kendini rahat hissetmesidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArtık ilişkiler şöyle:
"2024 Erkek manifestosu: Yanlızca geçici süreliğine benimle birlikte.. benim sıram şu an ama sıram geçicek... Çokta önemsemeye gerek yok. Bugün benimle belki ama yarın başkasıyla olucak... Kafamı yormaya çaba sarfetmeme gerek yok."
Feminizme ve politik doğruculuklarına sevgilerle... Yarattığınız şeyden memnunsunuzdur inş. Tüm kadınları kucaktan kucağa atlıyan birer conky bracing makinesi yaptınız ve erkeklerin uzun ilişki düşüncesini, kıskanmasını bitirdiniz. Mum yakın kilise papazı gibi nur topu gibi umursamaz sevgisiz gündelik ilişkilere bakan bir erkek prototipi sizi bekliyor.
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin ilk okul hocanı veletler kovalasın hemi. Ulan bize giren çıkan yok. Birinin size değervermesi, hediye alması, arayıp sorması sizi düşünmesi gibi güzel şeyleri sildiniz diyorum mq. Bizim için daha iyi bize giren çıkan yok paramız cebimizde kafamız daha rahat tam tersine neyine kudurcağız andaval 🥴
Cevap sahibi1 yılHala hala haaaalllaa andavallıkta sınır tanımıyorsun bak. Feminizim biz erkeklerin ekmeğine yağ çaldığını anlatıyorum. Bizim canımıza minnet feminizim erkeklere çalışıyor bir habersin olan şeylerden. arama çubuğuna hediye-kıkanmak-ilgi göstermek-süprizler yapmak gibi terimleri yaz andaval arkadaş... Bu soruları ve bunların yapılmayışından yanlızca kadınlar yakınıyor hep kadınlar sormuş neden bunlar yok eskiden vardı ne oldu ne oluyor gibi tonla kız yakınıyor ama bir tane erkek bundan şikayetçi değil. Neden olalım canımıza minnet gözüm feminizim bize çalışan da bir akım daha çok.
Cevap sahibi1 yıl2 saatir sen ağlıyorsun. Bu yaşına kadar 1 aydan uzun ilişkin olmamış gelmiş hınç almaya çalışıyorsun erkek düşmanı politik doğrucu sivilce gezegeni ergen.
1 yılKıyafetten kıskanmamasında pek bir durum anlam yüklenecek durum aramamak gerek. Çok uzun ilişki değilse kıskanmaz. İlişkiniz zaman aldıkça kıskanır bazı şeyleri. Sana güveni çok fazla olduğundan da karışmıyor olabilir. Bir ihtimal daha var seninle olmak ona sadece keyif veriyordur aşk yoktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHahaha Z kuşağı "erkekleri". Canım artık böyle, maalesef sizin jenerasyonda harbi erkek değil Barbie erkekler yetişti. Gerek giyim kuşam gerekse hal tavır olarak oldukça feminenler. Bu tür adamdan kıskanmasını beklemek saflık olur. Kızlar erkeksi, erkekler kadınsı olmaya başladı. O eski erkek gibi erkekler kalmadı artık. Bu durumla baş etmen gerek,
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılkiyafet konusunu geciyorum hadi onu sorun etmiyo olabilir, birileriyle bulusucam diyince de bana kalirsa tepki vermesi lazim ne bileyim hani benimle vakit gecir demesi lazim. erkek ortamina cok girme demesi lazim, demiyorsa sevmiyodur oyle naif hareketleri falan beni etkilemez
01 Yorumla
Soran1 yılBen öyle yapmadığım için bu zamana kadar öyle bişey demedi
Kıskanan insan sever şimdi burada ihtimaller var
- Ya bu kişi sana aşırı fazla güveniyor ve insanların bakışları umrunda değil (düşük ihtimal)
-Diğer ihtimal ise seni yeterince sevmiyor ve diğer kızlardan ilgisini yeterince alıyor
bu konuda yapman gereken sevgilinin tüm kız arkadaşları ile görüşmesini yasaklamak bu sayede seni yavaş yavaş kıskanmaya başlayacakdır,
güzel kardeşim olmayın sevgilinizin karşı cinsten arkadaşı olmasın ilişkinizi yokuştan yuvarlamaktan başka bir şey değildir.
05 Yorumla
Soran1 yılKız arkadaşı yok ki kız bile takip etmiyo
Soran1 yılBeni nasıl kiskanmiyosun diyemem ki ama
1 yılBence seni eğlencelik görüyor evlenilecek değil kendini kullandırma hayatına daha düzgün daha iyi bir insan al ve ne olursa olsun sonuna kadar git... HAYATTA BIR KISIYI SEVECEKSIN ONUN İÇİN YAŞAYACAK VE YINE O KIŞI IÇIN ÖLECEKSİN 🙏🙏🙏🙏🙏
20 Yorumla
1 yılyooo seven erkek kıyamaz bakmasın ıster kımse ıster ona olana belkıde onunla bununla konusma aldatma olmasın senı kaybetmek ıstemıyor veya gururu ıncılmesın dıye yapıyor olabılır bende dık başlıyım ama ceketı verdıgınde gıyorum bazen ya da ıronı lafla sana laf atar kırmaz senı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. 1 sana güveniyor anladığım kadarıyla giyim kuşama karışan ve yargılayan birisi olmadığını gösteriyor. 2 her erkek kıskanır bu illa açık saçık giyinmekle olacak bir şey değil farklı bir şeyler olmalı buradan belliki bir şey olmuyor yani çok merak ediyorsan farlı bir şeyler dene o zaman anlarsın kıskanıp kıskanmadığını
00 Yorumla
1 yılkız senin dediğin kıskanma degil kısıtlama. kimse kimseyi kısıtlamamalı sevgili oluyorsan birisiyle o sınırları sen o demeden yapman lazım zaten. karsı taraf icin de bu gecerli. o senii kısıtlıyosa geceleri dısarı cıkamazsın diyip o cıkıyorsa o is zaten yurumez. o seni sadece kısıtlar
30 YorumlaOlur ya neden olmasın hemde belki biraz şöyle bir şey olabilir, sanırım biraz dominantsın o konudanda söyleyemiyor olabilir benim eşimde öyle ama o dominantlıktan değil kıskançlık olayını bşraz aştık 😊
10 Yorumla
1 yılHenüz ilişki dinamiklerine hakim değildir. Kısıtlamak olarak görüp üzmek istemiyor olabilir. Hemen g"vat kartı atmıyorum da, bunlar yoksa net g4vat
10 Yorumla
1 yılKıskanmayan bir erkek olabilir, ancak bu tamamen kişinin karakterine, özgüvenine ve ilişkideki güven seviyesine bağlıdır. Kıskançlık, bazı insanlar için doğal bir duygu olabilirken, bazıları bu duyguyu daha az hisseder. Önemli olan, kıskançlık düzeyinin sağlıklı bir sınırda kalması ve ilişkiye zarar vermemesi. Aşırı kıskançlık ise genellikle güvensizlik veya sahiplenme duygusundan kaynaklanır.
10 YorumlaAsıl olması gereken budur, karısına değil bakana karışmalıdır. Tc erk*ğinin yedi ceddini s*. keyim bunun gibi olmayan erkeklerin.
20 Yorumla
1 yılOlur tabi, kiskanmak cocukca ve kustah bir davranistir ama maalesef Turkiye’de marifetmis gibi bahsedilir… halbuki ihanetin cok daha agir cesitleri vardir, kiskanmak da kesinlikle sevgi gostergesi degildir.
00 Yorumla
1 yılKıskanmayan erkoş olur. Adam gibi adam, gerçek bir erkek mutlaka kıskanır ve sahiplenir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKiyafet olayinda rahatsızlık duymuyor demekki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu anlattıklarına bakarsak , dik oluşundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı. Pek bilemedim Abla. Açıkçası ama güveniyor sana anlaşılan Enişte.
10 Yorumla
1 yılSenden çekindiğini sanmıyorum bence ya yaw he ya da teşhirci kadınlardan hoşlanıyor ya da tam bir erkek değil bilemedim kıskanmamak ayrı yarı çıplak namusunu herkesin görmesine izin vermek ayrı..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sevmediyse kıskanmaz ya da kıskandığını göstermek istemiyor olabilir
10 Yorumla
1 yılKıskanmayan erkeği bırak kıskanmayan insan olmaz ya gerçekten insan sevdiğini kendini özel görür korur kollar kimseyle paylaşmaz belki karakteri öyledir sen daha iyi bilirsin tabi daha öncesinde hiç kıskanmasına yönelik hoşlanmadığını falan söyledin mi belkide o yüzden dikkat ediyordur
00 YorumlaErkekler kiskanmayi unutunca kadınlarda utanmayı unuttu. sen vucuduhu teşhir ederken utanmıyor musun? Erkekleri ne kadar zor duruma düşürüyorsunuz. Zinaya meylettiriyorsunuz
00 Yorumla
1 yılKıskanır erkek de yani giyime karışmaması iyi bişey değil mi karışsa da suçlaraınız size de yaranılmıyoe
03 Yorumla- 1 yıl
Harbi awk
Soran1 yılNeyin kafasını yaşıyosunuz sordum sadece
1 yılOlmaz insan sevdiği kizi kisitlamamali evet ama bir Erkek eğer sevdiği kizi kiskanmiyorsa sevmiyordur benim gözümde ilk zamanlarda kiskançlik olur ve sonradan kiskançliklar azala bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılBen kısa ( kalçaları belli olan ) , aşırı dar kot şortları istemem ve söylerim.
Bircok erkek de istemez, sevgilin kibar ve çekingen mi?
02 Yorumla
Soran1 yılBiraz ben daha baskinim iliskide
- 1 yıl
Seni kırmaktan cekiniyor olabilir bu sebeple söylemiyor olabilir
evet olabilir, sadece sana açık saçık gelen şey o kişide herhangi bir çekicilik alemeti uyandırmıyordur, yetişme çevresine göre normal geliyordur. bu yüzden gav atlık ile etiketleyemzsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giyime karissa neden karisiyor diyorsunuz karismasa neden karismiyor ya hu 😅😅 hiç kiskanmamasi garip tabii ki
13 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılG a v a t dır kıskanmayan … kıskanmayan adamdan olmaz ilerde seni paylaşmaya da kalkar sahiplenmez de o yüzden ayril nerden buluyonuz bu i*neleri
14 Yorumla- 1 yıl
Ağzına sağlık balim
Cevap sahibi1 yıl@kopyakalpler31 tesekkür ederim balimm
- 1 yıl
Rica ederim
Soran1 yılAbla ya öyle deme iyi çocuk
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olamz ben kabul etmem kıskanmayan biri bu ilişkide bir sorun var demek
20 YorumlaKadınların daha kıskanç olduğuna inanıyorum. Evet, umursamayan erkekler de var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen; bir oğlak burcu olarak sevdiğini çok kıskanan bir insanım... abes olmayacak şekilde kıskanılmak da hoşuma gider. çünkü seven sevdiğini kıskanır kıskanmak sevginin göstergesidir. benim şahsi fikrim budur
00 YorumlaBence bu tarz şeyler çok ilkel ya. Sen kendini bildikten sonra birinin sana şunu giy bunu giy demesi bence hoş değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karışınca ne değişir? İçindeki his neyse o olacak. Müdahale etmeyeceksin, bu kadar basit. Kendisi karar versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi düşünmüyordur, kısa vadeli düşünüyordur
Senin rahatlığın kadar o da rahat oluyordur; kızlarla konuşuyordur çok takılma
Geniş İlişkinizin tadını çıkar01 Yorumla
Soran1 yılBen rahat değilim ki ben kız takip etmesine bile izin vermiyorum
1 yılKıskanmayan erkek olmaz erkek kıskanır
Kadında kiskanireger kıskançlık yok ise sorun var demektir00 Yorumla
1 yıltersini yap bakalım tepkisi ne olacak murebbiye gibi giyin yarin
03 Yorumla
Soran1 yılYine bişey demiyo
- 1 yıl
biraz oyle takil o zaman bakalim soracak mi iyi olmus falan da mi demedi
Soran1 yılHayır demedi
Senden çekiniyor olabilir bana biraz içe kapanık bir tip gibi geldi yorumlarına bakılınca
02 Yorumla
Soran1 yılDaha önce hiç sevgilisi olmadı
1 yılHer çift, "erkek, kadın farketmez" eşini, nişanlısını, sevgilisini mutlaka kıskanır. Fakat; her şey dozun da olmalıdır aksi taktir de, hastalığa dönüşür..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKıskanmayan erkek olur tabii ki ama farklı türleri var bana göre ya çok özgüvenlidir ya sana gerçekten güveniyordur ve saygı duyuyordur ya da sevmiyordur
Bunun ayrımını yaparsın bence ve bazı erkekler sevsin sevmesin yanındaki kadının güzel feminen giyinmesini ona bakılmasını seviyor değişik şekilde00 YorumlaKiskansa dert kiskanmasa dert kızım siz ne tür hastasiniz
00 Yorumla
1 yılKiskanmayan erkek olmasin bir zahmet, domuz muyuz biz?
00 Yorumla
1 yılDetayı okuyunca Bana bi irite geldi. Hiç katlanamam böyle bir duruma kıskanmayı geçtim soğurum avına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılKıskanmayan erkek olur mu demicen kıskanmayana erkek denir mi dicen koskanmayan büyük g vat tır
05 Yorumla- 1 yıl
Kıskanmıcak mı Dion yani kıskanmayana insan bile denilmez fıtrata ters
- 1 yıl
tamam cahl cühela sana cvba gerek yok anlaşıldı ne olduğun işine bak
1 yılSevgilinizin sizi davar gibi gütmesini bekliyorsanız kişilik sahibi değilsiniz demektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal bir insan neden anormal gozuktu size anlamiyorum.
00 Yorumla
1 yılKıskanırımmm ama hiççç belli etmem arka kapılardan hallederim :D
00 YorumlaBilmiyorum çok karışık canlılarız amacı ve niyeti ne kim bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBelki sana sonsuz güveniyordur veya mizacı kıskanç değildir ya da seni önemsemiyordur bir çok neden var bunu biz bilemeyiz en iyi sen bilirsin aslında
00 Yorumla
1 yılDozunda olunca çok tatlı oluyor... olmalı ama dozunda...❤💋
00 Yorumlaİnsan sevdiğini kıskanır, bence bu kadar rahat takılıyorsa bir sıkıntı vardır.
00 YorumlaKıskanmak güvenle alakalı diğil bence kıskanırsın ya kıskanmayan erkek bence olamaz belli etmiyordur içten içe kendini yer bitirir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilisini kıyafet makyaj gibi konularda kısıtlamamalı ama kıskançlık yoksa sevmiyordur ya da ondan soğursun diye kıskançlığını sana belli etmiyordur
10 Yorumla
1 yılSevgilinden önce kendine olan saygından aşırı dekolte giymemelisin. Asla bi kadına yakışmıyor heryeri ortada gezmek.
02 Yorumla- 1 yıl
@Yasmin9393_ Bunu düşünen kızlar varmıydı yaaa. Valla sevindim.
Soran1 yılAşırı dekolte giymiyorum hanımefendi zaten bildiğiniz şort giyiyorum algı yapmayın ve konumuz bu değil şu an size bunu sormadım
Sevmiyor olabilir bunu cok erkekten duydum kıskanıyorum çünkü ciddi düşünüyorum gibi..
tecrübelerime bakarsam kesinlikle sevmiyor ilgini bedenini kullanıyor sahiplenmiyor gelecek hayali kurmuyor olarak yorumlarım canım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnnesi de öyle giyiniyordur normal karşılıyordur.
01 Yorumla
Soran1 yılAnnesi kapalı
Gizli Üye(30-35)1 yılSen kendini teşhir etmekten utanmıyorsun, çocuk seni neden kıskansın.
01 Yorumla
Soran1 yılNe utanması buranın amacı bu hanımefendi sacmalamayin
1 yılOlabilir benim sevdiğimde beni sorgulardı bilmiyorum kıskanır mıydı ama hıc onu memnun edemezdim bence uğraşmaya değmez sen onun ıcın ne yaparsa yap istersen paspas ok kırmızı halı ol insanlar yıne memnun olmaz sen kendini sev kendine değer ver
00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Sevgili Gizli KScan!
Ben geldim. Anladığım kadarıyla, sevgilinin seni çok fazla kıskanmıyor olması, onun seni ne kadar sevdiği ya da önemseyip önemsemediği konusunda kafanı karıştırıyor. Bu durum, aslında pek çok kişinin ilişkisinde karşılaştığı bir konudur. Kıskançlığın olmaması, ilişkinin sağlıklı bir temelde olduğunu gösterir mi, yoksa duygusal bir eksiklik mi var? İşte bu sorunun cevaplarını birlikte keşfetmeye çalışalım. 😊
1. Öncelikle Herkesin Kıskançlık Seviyesi Farklıdır
Kıskançlık, her insanın farklı derecelerde yaşadığı bir duygudur. Bazı insanlar kıskançlık duygusunu yoğun yaşarken, bazıları bu duyguyu daha az hisseder. Bu, sevgilinin seni daha az sevdiği anlamına gelmez. Belki de sevgilin, kıskançlık yerine sana olan güvenini ön plana çıkarıyor. Senin özgürlüğüne ve kararlarına saygı duyan birisi olabilir.
2. Güvenin İfadesi 🛡️
Kıskanmayan bir erkek, partnerine güven duyan bir erkek olabilir. Senin kendi kararlarını alabilme yeteneğine, neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilme kapasitesine sahip olduğunu düşünebilir. Bu tür güven, ilişkinin sağlam bir temele dayandığını ve sevgilinin sana saygı duyduğunu gösterir. Kıskançlık olmadığında, bu genellikle karşılıklı güvenin işaretidir.
3. Sevgi Dili Kıskançlık Olmayabilir 🌸
Kıskançlık, sevginin bir göstergesi gibi algılansa da, aslında sağlıklı bir ilişkide sevgi dili kıskançlık olmamalıdır. Sevgi dili, daha çok güven, saygı, ilgi ve şefkatle ifade edilir. Sevgilin sana olan sevgisini, kıskançlık yerine seni destekleyerek, kararlarına saygı duyarak ve seni olduğun gibi kabul ederek gösteriyor olabilir. Yanağını sıkması, alnından öpmesi gibi davranışlar, onun sana olan sevgisinin ve şefkatinin bir ifadesidir.
4. Dik Başlı Olmak ve Çekinme Meselesi 🧠
Senin dik başlı olduğun için sevgilinin çekiniyor olma ihtimalini dile getirmişsin. Bu da mümkün, çünkü bazı erkekler partnerlerinin güçlü duruşlarına saygı duyar ve sınırlarına dikkat ederler. Ancak, bu her zaman çekinmek anlamına gelmez. Güçlü ve kendine güvenen bir kadınla birlikte olmanın bir erkeğe güven ve huzur verdiği de bir gerçektir. Bu yüzden, sevgilin sana sınırlar koymaktan kaçınıyor olabilir çünkü sana güveniyor ve seni kontrol etmek istemiyor.
5. İletişim Kurmanın Önemi 🗨️
Bu durum seni rahatsız ediyorsa ya da kafanı kurcalıyorsa, sevgilinle bu konuyu açıkça konuşmak iyi bir fikir olabilir. Duygularını ve düşüncelerini paylaşmak, onun da ne hissettiğini anlamanı sağlar. Ona, kıskançlık beklentin olup olmadığını ya da duygusal ihtiyaçlarını ifade et. Böylece ilişkinizdeki iletişim daha güçlü olur ve karşılıklı anlayış artar.
6. Kendi Duygularını Keşfet 🔍
Belki de kıskanılmayı istemek, senin içinde hissettiğin bir güven ihtiyacından kaynaklanıyor olabilir. Kendi duygularını ve beklentilerini keşfetmek, bu duruma nasıl yaklaştığını anlamana yardımcı olabilir. Kıskanılmanın senin için ne anlama geldiğini sorgula. Bu, sevgilinle olan ilişkinde aradığın bir doğrulama mı yoksa başka bir duygusal ihtiyaç mı?
Sonuç: Sevgi ve Güven Temelli İlişki 🌟
Kıskançlık, her zaman sevginin ölçütü değildir. Sevgilin seni kıskanmıyorsa, bu onun seni sevmediği anlamına gelmez. Aksine, seni ve seçimlerini saygı ve güvenle desteklediğini gösterir. İlişkiler, sevgi, saygı ve güven üzerine kuruludur ve her çiftin bu duyguları ifade etme biçimi farklı olabilir. Sevgi dili kıskançlık olmak zorunda değildir; aksine, sevgi, güven, saygı ve şefkatle en güzel şekilde ifade edilir.
Eğer bu konu seni rahatsız ediyorsa, sevgilinle açık bir iletişim kurarak duygularını paylaş. Böylece, hem senin hem de onun ne hissettiğini anlamak ve ilişkinizi daha da güçlendirmek mümkün olacaktır. 💕
Sevgiyle kal ama kölesi olma
Çok teşekkür ederim