Kıskanmayan erkek olur mu?

Selammm , erkek arkadaşım yaşca benden büyük ve ilişkimiz daha yeni ama emin adımlarla evliliğe doğru gidiyoruz 3 aydır sevgiliyiz ve ailelerimiz biliyor ailesi tr ve bende o da Almanyada olduğumuz için nasip se ekim gibi tanışmayı düşünüyoruz neyse kendisinde fark ettiğim kadarıyla hiç kıskançlık yapmıyor benim çok yakın arkadaşım var erkek kendisi ama kuzenim gibi biz aynı mahallede büyüdük babam babasıyla büyüdü yani Aile dostumuz gibi onu kıskanmıyor veya diyorum çıkıyorum ben tamam canım dikkat et diyor nereye gidiyorsun ne giydin yok ben diyorum (bilerek) bu elbise nasıl kısa elbise mesela çok güzel diyor tatide bikini giyiyorum onada bir şey demiyor sizce normal mi yani güvendiğinden mi yapıyor bunu? Ve aklıma şu da takıldı bizimkisi uzak mesafe ilişkisi oyüzden 3-4 haftada bir buluşuyoruz işi yüzünden aramaız yaklaşık 700 km hiç daha bana hediye almadı yani bi küpe bi kolye bi bişey 1 kere çiçek aldı ofa ailemle tanışmaya geldiğinde birde geçen hafta eve çiçek göndermiş onuda ben dedim diye sen benimle ilgilenmiyorsun dedim diye. Ne düşünüyorsunuz bu durumaaa🫥🫥
Kıskanmayan erkek olur mu?