Beş yıllık inanılmaz toksik bir ilişkiyi Temmuz ayının başında sonlandırdım. Bu kişi bana sosyal medya hesaplarımı kapattırmıştı ve beş yıldır kullanmıyordum. Şimdi açmalı mıyım? Çok yalnız hissediyorum, arkadaşım veya konuştuğum birisi yok. İnstagram açarsam acımı yaşamadan geçiştirmiş mi olurum? Erken mi?
Aç, hayat devam ediyor
Açma, yalnızlığınla yüzleş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnstagramda seni sevmeyen sadece yanlız olduğu için konuşan sahte arkadaşların olacak. Millet sevgili yapmış birisi ayrılmış yok tatile gitmiş bomboş şeylere bakıcaksın ve en kötüsü hepsini unutacaksın 2 dakika içinde
Şu videoyu izlersen anlarsın.
https://youtu.be/95tfqS3C1q0?feature=shared
İnstagramın yalan hayatlarla dolu bir aldatmaca olduğunu biliyorum. Ama yapayalnızım. Bu arkadaş tüm sosyal medya hesaplarımı kapattırdı, numaramı değiştirdi, tüm arkadaşlarımla bağımı koparttı. Üniversiteye gidiyorum ama tek arkadaşım yok. Rehberimde sadece ailem var. şu an aile evindeyim, ailemle günde birkaç saat vakit geçiriyorum. Onun dışında hep yalnızım, konuşup dertleşeceğim kimse yok. Aileme de yaşadıklarımı anlatamıyorum üzülecekler diye. Aklım sürekli eski güzel arkadaşlıklarıma gidiyor, beni seven insanları hatırlıyorum. Tüm yaşadıklarımın suçlusu benim çünkü bunların bana yapılmasına izin verdim. Sana yaşadıklarımı anlatsam inanamazsın, kendime zarar vermemi söylüyordu bende bir cam parçasıyla kendimi çiziyordum. Böyle bir bataklıktan çıktım. Yıllarca beni aldatmış ama sanki bunlar aldatma değilmiş gibi beni inandırmıştı. En sonunda artık bir şeyler tak etti ve bitirdim. Daha binlerce şey var. Böyle bir süreçten geçiyorum ve gerçekten yalnızım. Belki instagram açarsam biraz sosyalleşir, yeni bir sayfa açabilirim diye düşünüyorum. Yoksa gün boyu kendimle vakit geçiriyorum. Ders çalışıp örgü örüyorum yemek falan yapıyorum. Sanki 40+ yaş hayatı yaşıyor gibiyim🤷♀️
Ya bak instagram olsun youtube olsun inan bana sahte hayatlar var yalandan hikayeler ayrica zamanini sömürüyor benim tavsiyem açma yalnızsan burdan sohbet et insanlarla
Bak ben aldatildim terk edildim reddedildim yinede ayaktayim iyi olmaya zorluyorum kendimi Allahtan baska kimseye ihtiyacim yok ailemden bile uzagim gurbetteyim
Adamsın lan
Helal olsun
İnstagramın yalan hayatlarla dolu bir aldatmaca olduğunu biliyorum. Ama yapayalnızım. Bu arkadaş tüm sosyal medya hesaplarımı kapattırdı, numaramı değiştirdi, tüm arkadaşlarımla bağımı koparttı. Üniversiteye gidiyorum ama tek arkadaşım yok. Rehberimde sadece ailem var. şu an aile evindeyim, ailemle günde birkaç saat vakit geçiriyorum. Onun dışında hep yalnızım, konuşup dertleşeceğim kimse yok. Aileme de yaşadıklarımı anlatamıyorum üzülecekler diye. Aklım sürekli eski güzel arkadaşlıklarıma gidiyor, beni seven insanları hatırlıyorum. Tüm yaşadıklarımın suçlusu benim çünkü bunların bana yapılmasına izin verdim. Sana yaşadıklarımı anlatsam inanamazsın, kendime zarar vermemi söylüyordu bende bir cam parçasıyla kendimi çiziyordum. Böyle bir bataklıktan çıktım. Yıllarca beni aldatmış ama sanki bunlar aldatma değilmiş gibi beni inandırmıştı. En sonunda artık bir şeyler tak etti ve bitirdim. Daha binlerce şey var. Böyle bir süreçten geçiyorum ve gerçekten yalnızım. Belki instagram açarsam biraz sosyalleşir, yeni bir sayfa açabilirim diye düşünüyorum. Yoksa gün boyu kendimle vakit geçiriyorum. Ders çalışıp örgü örüyorum yemek falan yapıyorum. Sanki 40+ yaş hayatı yaşıyor gibiyim🤷♀️
Anladım bak yanlis anlama iyi gelicekse arkadaşlık dostluk edebilirim müsait günlerimde enazindan hikayeni dinlemek isterim
Sen de yanlış anlama lütfen ama birisine güvenmek benim için gerçekten zor
Güven vermek almak zaten zor bisey sadece gizliden dertleselim enazindan moralini yerine getirsem kârdır benim icin
Soran, bu siteden birilerine güvenmen riskli olabilir