Arkadasca konustugum biri vardi. 1 yildir gormuyorduk bir birimizi. Sonuncu kez konuşurken bana olan ilgisini hiss etdim. Çok guzel konuşuyordu benle hatta Buluşmak istedigini de soyledi. Şimdi uzak yerdeyim dönünce görüşürüz dedi. Son konuşmadan 10 gun geçti. Hala arama yazma sorma yok. Bu erkeklerin düşüncesi nedir acaba, neden yazmiyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim de normal arkadaşım bir yıldır hoşlandığını belli ediyor ama başka kızlarla görüyorum hep. Bana WhatsApp da ara sıra yazardi birgün gezelim drdi ama hiç şu gün gezelim demedi. Benı görümce selam vermiyor diye kızdım hediye aldı gönlümü almak için. Sonra yine ilgisi bitti bayramda bir mesaj bile atmadı. Başka kızla yemeğe gitmiş kız tanışmak istemis. Gerı de çevirmiyor gelen teklifleri. Artık durumlarıma bile ara sıra bakar oldu. Geçenlerde canı sıkıldı yanıma geldi. İs arkadaşm bu. Bu sefer ben soğuk davrandım. Silmiş beni.
Bu Benimle konusurken Leylam diye hitap ediyordu kalpli emojilerde kullaniyordu ara sira, hikayelerimi de begeniyor. Benimle konusmak icin resmen can atiyor arayimmi şimdi, şu an arayimmi musaitmisin gibisinden. Amma son 12 gun felan oldu yazmadi hala bir tık yok
Cok sık sık konusmuyordum 2-3 kez konusmustuk. Instagramda bana takip atdi resimlerimi gordu kendisi bana yazdi bulusmak istedigini soyledi simdi buralarda degilim uzaktayim donunce bulusuruz bir gun dedi. Ama hala ses seda yok
Dalga geçiyor galiba. Benimle de Dalga geçtiğini düşünüyorum. Ama bunu anlamak için çok geç artık. Çok bağlandım ben. Sürekli durumuna aşk şarkısı atıp gönderme yapıyordu bana. Kahkul kestirdim şarkı sözünden Kahkulu boynuna dökülür allı gelin diye geçiyordu. Resmen bana o şarkılar. Birgün selamı kestim bizzat bana attı şarkı. Güldü. Çok umutlandım ya. Benimki de bayram boyunca benı aramadı. Sonradan öğrendim ki Başka kızla yemeğe gitmiş kız teklif etmiş. Başka kızlar önceliği olduğu için bizi aramıyorlar gerçek bu
Hayret ediyorum gercekten bu erkeklere, yasin kac senin?
Seninkinin burcu neydi?
Ben 30 yaşındayım. Burcunu unuttum onun. 30 yaşındayım ama aşırı duygusal biriyim. Yaşımdan bile küçük duruyorum. O da 30 yaşında ama yaptığı hareketlere bak. O kadar da işte güçte çalışmış hem okumuş hem çalışmış zorluk görmüş. Adam sandım kıymet bilir sandım. Böyle ergence hareketler yapacağını ne bilirdim? Alıştırdı kendine şimdi nasıl boşluktayım anlatamam. WhatsApp durummuma kim bakacak kime sevdiğim filmleri atacağm kime gezdiğim yerleri gösterecegm? Gezmek de haram bana artık o olmayınca neye yarar
Dogum gununu biliyormusun onun?
Senin burcun ne? Yengecmisin ya da balik?
Onun doğum gününü hiç öğrenemedim. Başka kızlarla gordugum için pek önemi kalmadı teraziyim ben. Terazi aşkı ya hiç bulamaz ya da cook geç bulur. 20 yaşından beri aynı şeyleri yaşadım. Hikaye hep aynı
Bahs etdigim kiside terezi erkegi, ben akrep burcu
Cok uzuldum canim o zaman capkin erkekmis bu
Bana yapmasaydı bari. Ona köfteler poğaçalar yaptım haram olsun. Ona iyilikten başka bisey yapmadım. Canı oynamak istediyse orada kaşar kız coktu. İnsan arkadaşına bunu yapar mı? O kadar konuşur gülerdik. Ne vardı beni aşık edecek
Insafsizmis Allah bildigi gibi yapsin, git baskalariyla fingirdes neden umut veriyosunki su kiza
Suc bizde. Gelip birisi açıkça seni seviyorum demediği sürece imalardan yola çıkarak kapilıyoruz. Ama artık kimse açıkça dile getirmiyor sevgisini. Vurup kaçmak kolayına geliyor erkeklerin.
Valla seni seviyorum diyenlerden daha cok darp yedim))
En azından ciddi niyetlerle gelip açıkça duygusunu söylesin. Bu şekilde belirsizlik deli ediyor insanı. Aylarca hoşlanıyor mu arkadaşça mi diye kafayı yiyor insan.
Allah bildigi gibi yapsin
Arkadaşlar soru hakkım bitmiş yardımcı olursanız çok sevinirim. / ayak parmağımda siğil çıktı koptu, pansuman falan yaptırdım. Acilden gittim dr antibiyotik verdi. İnternette okudum antibiyotik siğil'e iyi gelmez diyor. Sizce içmeli miyim?
İyi geldiğini duymadım, siğile sadece farklı olacak ama hocalar iyi geliyormuş
Bende duydum ama bu koptu kanadı falan sence hocaya gitsem yinede geçer mi
Herhangi bir müdahale etme.
Git ama belli bir zaman sonra yeniden oluşabiliyor. Kronik yani
O an seni kırmamak için buluşmak istemiş. Niyeti gerçek olsa her gün her saat yazardı. O an hoşuna gitmişsin o kadar.
Ya ben ona hadi gel bulusalim demedim ki. Kendisi bana yazdi, bir nevi benimle konuşmak için can atiyordu, kendiside teklif etdi gelince buluşuruz diye
O demiş zaten ama devamını getirmemiş
Ondan sonra da bir defa yine konustuk benimle konusmak icin can atiyordu, yine dedi donunce buluşuruz. Ama hala ses yok
Onu beklemekle vakit geçirilmez