Geçmişi kirli bir kadın veya erkeğe gelecek sunmak pişman olacağınız bir harekettir. İstediği kadar unutsun, istediği kadar silsin, istediği kadar pişman olsun, hiç bir zaman tam olarak size ait olamayacak. Hayatına, kalbine, yatağına giren her kişide bir parçasını kaybetti. Üstelik yeri doldurulamayacak parçasını. Yobaz ve gerici laflarına asla kulak asmayın. Eşinizde temiz bir geçmiş ve namus aramanız, en doğal hakkınızdır.
Eşinizde temiz bir geçmiş aramanız, en büyük hakkınız mıdır?
şöyle bunlar çok ince çizgiler... eğer çocuk kadına karşı açsa onu kabul etmem çünkü bilirim ki karşı tarafla sevgili olsam bile gözü hep dışarıda olucak. Herkes hata yapabilir bu kişi doğru kişi diyerek evlenebilir boşanabilir çünkü bilemeyiz gerçekten doğru insan olduğunu vekhasıl kelam karakterine işlemişse bazı şeyler asla kabul etmem. Adamın kahrını ben çekemem fakat bir hata yapıp pişmanlık duyup ardından geçmişe çizgi çekip bana geliyorsa adımlarından eminse affederim. Sonuçta insanız beşeriz şaşarız
Temiz bir geçmiş arıyorsak, temiz bir geçmişe sahip olmalıyız. Kendimiz veremediğimizi istemek komik olur. Eğer bu da varsa elbette ona göre talepte bulunulabilir.
Vallahi altı yıllık evliyim bir kere bile eşime geçmişinde ne oldu demedim bilmiyorum ben onu sevdim ben onu kendime uygun gördüm yeni bu ilgilendirir bu arada benim geçmişimde hiç başka sevgilim bile olmadığı halde bunu söylüyor ben de karşımdakinden böyle düşünmesini beklerim her şeyi çok ince okuyup sıkıp dokunsanız bu devirde temiz insan bulamazsınız
Maalesef o durum herkes için geçerli değil. Sorgulamadığın sürece, ne haltlar karıştırıldığını öğrenemezsin. Sizin durumunuz milyonda bir denk gelinen durum.
Şimdi ben kocamla tanıştım aşık oldum onu düşünüyorum gece gidip de soracağım senin geçmişinde biri oldu mu diye mi soracağım oldu dese geçebilecek miyim gerçekten aşık olmuş ki kocamın geçmişinde kimsenin olmadığını düşünüyorum çünkü kendisinin dini inancı çok yüksek biri o ayrı bir konu anlatmak istediğim bu
Siz zaten bu durumu aşmışsınız. Bazı kadınlar sorma gereksiniminde bulunmuyor, çünkü karşısındaki zaten erkektir yapar düşüncesine sahip oluyor. Bu saatten sonra sormanız, hiç bir şey sağlamayacak.
Ha bak burada çok haklısın erkektir yapar zihniyetini asla savunmuyorum ben tertemiz kalacaksam o da tertemiz kalacak ben senin dediğini birazcık Konuda okay ama benim zaten eşim kadınlarla tokalaşmayordu bir de dini inancı yüzünden
O zaman şahane düşünceye sahipsin. Önünü açmak yerine kapatmışsın ve tüm ilklerini eşinde yaşamışsın. Senin adına sevindim, bir çok kadının başaramadığını yaşamışsın.
Ya bu arada bu konuda yanlış düşünüyorsun şu an bakire ve bakire oranına bakıldığı zaman yine kadınlar erkeklerden iki kat daha temiz kalabiliyor bu devirde bilgin olsun
İki kat fazla bir oran da, bir kat diyebiliriz. Kadınlar da az değil, gerçek anlamda hem de. Sadece burayı okuyarak, nasıl bir varlık olduklarını çözmemek elde değil bence.
Bir kat diye bir orantı yok Bir kat aynı sayı demektir matematik kötü galiba yani mesela 100 tane erkek bakire ise 200 tane kadın bakiredir Ayrıca buradaki erkeklerin Abazalığına kimse yetişmiyor kusura bakma burada bir erkek fotoğraf attığı zaman kimse kadınlar taciz etmiyor ama kadınlara ediliyor.
Bir kat dememin sebebi aynı ihtimallerin olmasıydı 😅 Ayrıca evet erkekleri burayla karşılaştıracak olursak, büyük problemli gözüken cins biz olacağız maalesef.
Erkeklerin yıllardır yaptıklarını kadınlara az bir şey yaptığı zaman gözümüze çok geliyor bak şu an aldatma rekoru erkeklerde taciz rekoru erkeklerde tecavüz rekoru erkeklerde köpeğe bile o gözle bakabiliyorlar bundan bahsediyorum seni demiyorum ya da senin gibi benim gibi namuslu insanları demiyorum
Kadınların büyük tavizler verdiğini, erkekleri korkutmadığını, her istediğini verdikten sonra olumsuz hayat yaşamalarını da ön görmek lazım bence. Evet erkekler fazlasıyla sıkıntı, nadir de olsa kendini koruyanlar var ama işte…
Bilemiyorum yani kadınların bir suçu olduğunu düşünmüyorum toplum kadına sürekli geride tutarak işte erkek yapar zihniyetini empoze ederse çocuklar da böyle yetişir kusura bakmayın yani kadınların değil toplumun suçu var
Cinsellik yaşı 18- olduğundan ötürü, toplumun kesinlikle suçu var evet. Bir çok kişi çocuk yetiştirmeyi, yapmaktan ibare sandıkları için bu haldeyiz maalesef. 90 çocuklarıyız, maalesef gençliğini ve düşüncelerini son yaşayan kişiler bizleriz.
Evlenirken tam da dediğin gibi olan eline erkek eli bile değmemiş çok kız tanıdım. Sonradan yatmadığı adam kalmadı. Bunlara ne diyorsun peki? Günümüzde kadınlara bi bak kocasını aldatmayan çok az kaldı. Fırsatını bulan aldatıyor.
Senden önce yaşamış akıllanmış olması mı , senden sonra kabak çiçeği gibi açılıp halka arz mı olması?
Bence kişilik önemli hayırlısını istemek ve karşıdakı kişi için de hayırlı kişi olmaya çalışmak daha önemli.
Müslüman bir erkek bakire el değmemiş kızla evlenmeli zaten müslüman değilse onun bunun altında yatan bir kaşarla evlenir öyle gavadlar da yok değil çok var hatta eskiye göre