Bu kişiye yazsam net bir şeyler duyabilirim ya da ne yapmalıyım?

Görücü usulü bir buluşmaya gittim çok hoş bir adam geldi evlenip ayrılmış olduğunu söyledi. kahve içip sohbet muhabbet ettik ben başta arkadaş gibi davrandım sonra mesaj attı günaydın falan konuşmaya başladık yemekteyim sergileyeyim falan diye yazıyor sürekli ilgi alaka gösterdi bana. bende arkadaş olarak devam edelim süreçte ilişki olarak karar verelim dedim ama arkadaşlarım ile ilişki farklı ben arkadaş olmak istemiyorum dedi. arada fark var yazmış bende tamam o zaman ilişki içinde tanıyalım birbirimizi tamam dedim. Sonra ailevi sorunlar çıktı. evlilikten beklentin nedir bu süreçte nasıl bir düğün istersin falan sordu bbende daha erken dedim bu süreç olayları 1 ay içinde oluyor. bana süpriz yaptı arabayla geldi göl kenarına gittik çay içtik göl kenarında el ele gezdik üşüdüm aşırı soğuktu arabadan montunu çıkardı üzerime örttü şu an öpmeliyim değil mi dedi bende çok beklersin dedim sonra eve bıraktı Ankara’ya döndü. 1 yıl sonra nasıl olacak ben aramızdaki çekimden aşırı etkilendim ve ten uyumumuzun bu kadar yükseksek olduğunu beklemiyordum bu süreç aşırı hızlı ilerleyecek dedi bu süreci nasıl yöneteceğini bilmiyorum dedi sonra sen daha iyilerini hak ediyorsun benim gibi aile desteği olmayan tek başına hayat mücadelesi veren ben senin kalbini kıracak gibi hissettim. Düşünmesi lazımmış. doğum günümde yok oldu kargo geldi işin yok kimden geldiği yok bana kahve fincanı lokumluk tutsulük kutusu yollamış kargo için teşekkür ederim yazdım kahve içmeyi sevdiğini söyledin yeni güzel yaşların olsun yazmış sonra yok yazmıyor

Bu kişiye yazsam net bir şeyler duyabilirim ya da ne yapmalıyım?