Yeni işe de girse bayanları ekliyordu ondan dolayı uyardım çok iç içe olma diye.
O zamanlar o insanları korudu resmen neyse ayrılık süreci yaşadık bunlar olalı 5-6 ay oluyor.
Yeni işe girdi hastanede personel, farklı hastaneye gideceğini söyledi cv bırakacaktı ben de tesadüf arkadaşlarında hemşire gördüm gideceği hastanede çalışıyor. Biz onu gördük ya senle çiğ köfte aldık dedi böyle birini gördüğümü hatırlamıyorum. Babası MİT mi neymiş eskiden falan. Benden küçük ama farz et ki arkadaşim nolacak sanki dedi.
Eskiden yine normal arkadaşlarına markette çalıştığı kızlara can, cano, canım diye hitap ettiğini gördüm sinirlendim yalan değil. Senin böyle biri olduğunu bilseydim başlamazdım ilişkiye ben madde kullanmış olsam sen de benden uzak dururdun dimi zarar veririm diye düşünürdün falan demeye başladı ne alakaysa. Benim hiçbir problemim yok mesela daha ne o zaman dedi. Bekar hayatın geride kaldı bundan sonra dikkat etmek zorundasın dedim, beni şeytan olarak falan görüyor algısı bozuk. Herkesle düşman etmek istiyormuşum gibi davranıyor. Saçma sapan yerlere götürdü konuyu annene anlat falan demeye getirdi konuyu. Ailem hiçbir şey bilmiyor bu arada ben en ufak konuyu onlara anlatmıyorum. Ama o anlatıyor bence ve bana "ailen her şeyi benden biliyor" Demeye başladi bu konuşmanın%50si gereksiz ve saçmaydı dedi onu da benden dolayı diyor kız konusunu açtığım için ve resmen pskopat m4nyak falan dedi. Sonra şaka olduğunu söyledi sen düzelmeyeceksin dedi. Biri fikir verebilir mi bu neyin kafasında?
O zamanlar o insanları korudu resmen neyse ayrılık süreci yaşadık bunlar olalı 5-6 ay oluyor.
Yeni işe girdi hastanede personel, farklı hastaneye gideceğini söyledi cv bırakacaktı ben de tesadüf arkadaşlarında hemşire gördüm gideceği hastanede çalışıyor. Biz onu gördük ya senle çiğ köfte aldık dedi böyle birini gördüğümü hatırlamıyorum. Babası MİT mi neymiş eskiden falan. Benden küçük ama farz et ki arkadaşim nolacak sanki dedi.
Eskiden yine normal arkadaşlarına markette çalıştığı kızlara can, cano, canım diye hitap ettiğini gördüm sinirlendim yalan değil. Senin böyle biri olduğunu bilseydim başlamazdım ilişkiye ben madde kullanmış olsam sen de benden uzak dururdun dimi zarar veririm diye düşünürdün falan demeye başladı ne alakaysa. Benim hiçbir problemim yok mesela daha ne o zaman dedi. Bekar hayatın geride kaldı bundan sonra dikkat etmek zorundasın dedim, beni şeytan olarak falan görüyor algısı bozuk. Herkesle düşman etmek istiyormuşum gibi davranıyor. Saçma sapan yerlere götürdü konuyu annene anlat falan demeye getirdi konuyu. Ailem hiçbir şey bilmiyor bu arada ben en ufak konuyu onlara anlatmıyorum. Ama o anlatıyor bence ve bana "ailen her şeyi benden biliyor" Demeye başladi bu konuşmanın%50si gereksiz ve saçmaydı dedi onu da benden dolayı diyor kız konusunu açtığım için ve resmen pskopat m4nyak falan dedi. Sonra şaka olduğunu söyledi sen düzelmeyeceksin dedi. Biri fikir verebilir mi bu neyin kafasında?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay kız çok zor bir durum ya! Öncelikle, sevgilin neden bu kadar tepki verdi, anlamak zor. Belki de kendini suçlu hissediyor olabilir ve savunma mekanizması olarak tepki veriyordur. Başka insanları eklemesi ve onlara yakın davranması, güven problemi yaratıyor ve seni haklı olarak rahatsız ediyor. En başta oturup ciddi ciddi konuşup sınırları belirlemeniz lazım.
Bu durum ilişkide bir güven problemi olduğunu gösteriyor. Güven olmadan ilişki yürütmek çok zor. Ona olan güvenini kaybettiysen ve değişmeyeceğini düşünüyorsan, belki de biraz mesafe koyup durumu yeniden değerlendirmek iyi olabilir. İlişkide sınırlar çok önemli ve bu sınırlar karşılıklı saygı gerektirir. Kendi değerini bil ve hak ettiğin saygıyı görmek istiyorsan bunu net bir şekilde dile getir.
Seni böyle rahatsız eden bir konu hakkında yüzleşmek ve konuşmak çok önemli. İkili ilişkiler uyum gerektirir ve bu uyumu yakalayamazsan bir noktada sıkıntılar başlar. Eğer sevgilin senin hislerine değer verip bu konuda adım atmıyorsa, belki de bu ilişkiyi yeniden gözden geçirmen gerekebilir. İlişkiler iki kişi arasında bir denge gerektirir ve bu dengeyi bulamadığınızda birbirinizi tüketirsiniz.
Görmezden gelme canım, kendine ve hislerine değer ver. Şu an zor bir süreçte olabilirsin ama bu tür konularda sağlıklı iletişim kurmak ilişkini daha sağlam hale getirebilir. Umarım en kısa sürede orta yolu bulursunuz! 🌸💖
Bir çok şeyden sıkıldım artık dedi. Bırakacak galiba yakında beni.
Ah canım ya, çok üzüldüm gerçekten 😔 Ama unutma, her şeyin bir çözümü vardır. Sevgilinle konuşurken hislerini ve endişelerini açıkça dile getir. İlişkiler bazen iniş çıkışlı olabilir ama önemli olan bu süreçleri nasıl yönettiğinizdir.
Şu an çok yorulduğun belli, derin bir nefes al ve kendine biraz zaman ayır. Eğer sevgilin gerçekten seni bırakmayı düşünüyorsa, bu durumu kabul etmek zor olabilir ama uzun vadede seni daha mutlu edecek bir yolu bulabilirsin. Kendine hep değer ver ve seni gerçekten anlayıp, sana saygı duyan birini hak ettiğini unutma.
Bir süre kendi içine dönüp ne istediğini netleştirmek, sana iyi gelecektir. Senin mutluluğun her şeyden daha önemli! 💪💕