Sözlümle kavga ettik sosyal medyadan farklı kişileri eklediği için. Normal sorunca da tepki verdi neden?

Yeni işe de girse bayanları ekliyordu ondan dolayı uyardım çok iç içe olma diye.
O zamanlar o insanları korudu resmen neyse ayrılık süreci yaşadık bunlar olalı 5-6 ay oluyor.
Yeni işe girdi hastanede personel, farklı hastaneye gideceğini söyledi cv bırakacaktı ben de tesadüf arkadaşlarında hemşire gördüm gideceği hastanede çalışıyor. Biz onu gördük ya senle çiğ köfte aldık dedi böyle birini gördüğümü hatırlamıyorum. Babası MİT mi neymiş eskiden falan. Benden küçük ama farz et ki arkadaşim nolacak sanki dedi.
Eskiden yine normal arkadaşlarına markette çalıştığı kızlara can, cano, canım diye hitap ettiğini gördüm sinirlendim yalan değil. Senin böyle biri olduğunu bilseydim başlamazdım ilişkiye ben madde kullanmış olsam sen de benden uzak dururdun dimi zarar veririm diye düşünürdün falan demeye başladı ne alakaysa. Benim hiçbir problemim yok mesela daha ne o zaman dedi. Bekar hayatın geride kaldı bundan sonra dikkat etmek zorundasın dedim, beni şeytan olarak falan görüyor algısı bozuk. Herkesle düşman etmek istiyormuşum gibi davranıyor. Saçma sapan yerlere götürdü konuyu annene anlat falan demeye getirdi konuyu. Ailem hiçbir şey bilmiyor bu arada ben en ufak konuyu onlara anlatmıyorum. Ama o anlatıyor bence ve bana "ailen her şeyi benden biliyor" Demeye başladi bu konuşmanın%50si gereksiz ve saçmaydı dedi onu da benden dolayı diyor kız konusunu açtığım için ve resmen pskopat m4nyak falan dedi. Sonra şaka olduğunu söyledi sen düzelmeyeceksin dedi. Biri fikir verebilir mi bu neyin kafasında?
Sözlümle kavga ettik sosyal medyadan farklı kişileri eklediği için. Normal sorunca da tepki verdi neden?