Herkes anne olmamalı🥺?

Ben üniversiteyi yeni bitirdim önümüzdeki hafta kpss sınavım var elimden geldiğinin fazlasını yapıyorum zar zor konuları yetiştirdim çünkü hem okul hem okul sınavları hem kpss ye çalışmak çok zordu benden küçük kız kardeşim var o da bu sene yks ye girdi üniversiteyi kazandı o sınava çalışırken asla asla ona temizlik yaptırmaz bir bardak su bile istemezdi yapmadığı için de burun kıvırma kötü davranma gibi şeyler yapmaz şu an da sınavı bitti işe gidiyor mesela gelse bir şey yese direkt tezgaha bırakır kölesiyiz herhalde biz yikayacaz annem onun bulmadıklarını görünce asla ses çıkarmaz yıkar mesela ben işe girmek istiyorum deseydim asla izin vermezdi ben üniversiteye günler kala telefon almışlardı (külüstür bir telefon) ama ona daha sınav sonucu açıklanmadan en güzel telefonu aldılar kardeşim doya doya kıyafet ıvır zıvır alıyor ben ise üniversiteye bomboş gittim dayımın eski püskü bavulu ile gittim ilk çocuğum ben bıktım artık bana gösterilmeyen izin verilmeyen her şey onlara veriliyo sabah annem çarşıya çıktı babam da kahvaltı yaptı bana dedi kahvaltıyı kaldır baban yedikten sonra eee bende ders çalışıyorum bulaşıklar falan tamamen aklımdan çıkmış az önce eve geldi sofrayı öyle görünce bana karaktersiz gibi bir sürü hakaret etti tek suçum sofrayı toplamamak beni anladığınızi düşünüyorum biraz dertleşmek istedim 🥺🥺

Herkes anne olmamalı🥺?