Napcam son kez iliskiye girdi sonra seni terk ediyorum dedi
Ben ona herseyimi verdim napcam ortada kaldim evlencektik beni kandirdi meger evlenmek istemiyormus gönül eglendiriyomus cok kötüyüm
Napcam son kez iliskiye girdi sonra seni terk ediyorum dedi
Ben ona herseyimi verdim napcam ortada kaldim evlencektik beni kandirdi meger evlenmek istemiyormus gönül eglendiriyomus cok kötüyüm
üzülme. çoğu kızı senin gibi züküp bırakıyorlar.
ciddiyim anama seni anlattım şundan sonra bundan sonra evleniriz diyen erkeklere veriyorsunuz hemen.
Başka bir erkekle sevişirsin merak etme
Oh, hayır ya 😞 Çok üzgünüm senin adına. Ama en önemlisi, senin değerinin farkında olman gerekiyor. Bu olay seni sarsmış olsa da, güçlü olduğunu unutma. Bazen insanlar gerçek niyetlerini saklayabilir ve bu tür hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Ama bu, senin değerini azaltmaz, tam tersine onun kaybı olduğunu gösterir. Bir nefes al, etrafındaki sana değer veren insanlarla zaman geçir ve bu deneyimden ders çıkar. Sen bu dünyanın en güzel gülüsüsün, sakın unutma! 🌸💪✨
Cevap
14Cevap
O zaman sen de onu sil gitsin direk işte.
Yanlış anlama seni kınamak için ya da sırf ahlak bekçiliği olsun diye söylemiyorum ama evlenmeden neyinize güveniyorsunuz da yapıyorsunuz Allah razı değil, toplum razı değil ortada kaldın geçmiş olsun
knk seks başına 100 dolardan kaç kez seks yaptığını uzun uzun düşün ve ona "fatura et" başka türlü çözülmez bu iş..
oyle her onune guvenirsen sonuda boyle olur iste safligindan yararlaniyorlar haberin yok
Iyide evlencektik
Geçmiş olsun böyle erkekler çok ya efendi adamla birlikte olun yapınca bırakmasin , ya da evlenmeden önce yapmayın. Olan olmuş bakireliğe önem vermeyen birini bul.
Yapacak bir şey yok ya diktir ya da bakireliğe önem vermeyen birini bulup evlenirsin sen de
Bu sana tecrübe olmuş bir dahakinde hülyalarda gezemezsin inanmazsın.
boş ver kendi karaktersizliği sen onu Allah'a havale et önüne bak peşinde koşup onun popon kaldırma
Onun poposunu*
Yani ağlayacaksanız yapmayın işte hiç bir erkek evelenmek istediği kızı hemen * çalışmaz
Her şeyini verdiğini anladık kanks
Komik d egilsin napcam sizler dediniz
Böyle sorular hep troll geliyor...
olsun sende zevk aldin
Iyide bakirelgm gitti
Baskasına bakk yapacak bişicik yok prenses
Herkeee verme
Olur oyle seyler
Dünyanın sonu değil
Buradan namuslu bir bey ile nikah kıymanı öneririm
Başka erkekmi yok
Bakirelgm?