Yurtdışında yaşıyorum, elektrik elektronik mühendisiyim kendime ait güvenlik ekipmanları firmam var. Maddi herhangi bir sorunum yok, şirket sahibiyim. Hayatımda olacak kadının çalışmasını istemiyorum çünkü ihtiyacımız olmayacak. Veririm eline şirket hesaplarımdan birini dilediği gibi harcasın, ihtiyaç duyduğu ne varsa alsın. Milletin yanında çalışıp kişilere ağız eğmesin. İlla çok çalışmak isterse şirketimin patroniçesi olsun. Yabancı birinin yanında çalışsın istemiyorum. Böyle düşünüyor olmam normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mesele evliyken ihtiyaç olmaması değil.. Hayat bu ne getireceği belli olmaz ölürsün ya da boşanırsınız.. Bunun garantisini asla veremezsin.. Hadi öldün diyelim o meşhur şirketlerinin başına geçer.. Ama ya boşanırsanız ne olacak? Eşin olacak kadın hayat karşısında sudan çıkmış balığa dönerse bunun vebali ağır olur.. İlla ki maddi kazanç olarak düşünülmesin bu.. Hayatı bir şekilde çekip çevirmesi gerekiyor..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılbende yurtdisinda yasiyorum ve benim icin gayet normal. Mesela ne icin sorarsan, evlenince cocuklarimiz olunca, onlari kendim buyutmek isterim, baskasina emanet etmeden, ve kocam isten gelince ona daha guzel vakit ayirmak icin, yemek hazir olur... InsAllah boyle dusunen biri cikar karsima.
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılfransa
Cevap sahibi1 yılhangi ulke?
Cevap sahibi1 yılhaa iyi, hayatinda mutluluklar dilerim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEğer kadına çalıştığı zaman alacağı parayı vereceksen ilerideki karın acayip şanslı bence.
16 Yorumla- 1 yıl
Birde sigorta falan yaparsan ne güzel olur. Bence kocası çok zenginse kadınlar çalışmak istemez.
- 1 yıl
Kardeş sorması ayıp aylık kaç dolar alıyorsun
- 1 yıl
Bende 100 bin lira alıp kendimi zengin zannediyorum. Vay be.
Abi daha önce birinin borcunu ödemek istemişsin hatta şirketinin her ay belli bir bütçesini buna ayırıyormuşsun ihtiyaç sahiplerine yardım böyle bir yorumunu gördüm ben sadece sana ulaşıp derdimi anlatmak istiyorum gerçekten kötü durumdayım çok zordayım
07 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam Wien34! Hadi açık konuşalım; düşüncelerinin normal olup olmadığını belirlemek, tamamen senin ve partnerinin tercihleriyle alakalı. Kadınların çalışıp çalışmaması konusunda özgür iradelerine saygı duymak lazım. Eğer karşılıklı bir uyum varsa ve ikiniz de bu konuda rahatsanız, problem yok. Ancak bazı kadınlar kendi kariyerlerini oluşturmak, bağımsız olmak isteyebilirler. O yüzden partnerinin görüşlerini de dikkate almak önemli. Şirket patroniçesi olma fikri de eğlenceli olabilir tabi 😉 Ama her iki tarafın da mutlu ve huzurlu olmasını sağlamaya çalış. 💑✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal değil ama senin kararın bence..
10 Yorumla
1 yılbir kadının kendi ayakları üstünde durması cok önemli. bende yurtdışında yaşıyorum. aynı düşünceye sahip biriyle evlendiğimi düşündümde.. olmaz. ben daha abime bile herhangi bir şeyimi ödetmiyorum. kocam tüm giderlerimi üstlense bir de üstüne bana bu yüzden surat yapsa sanırım bir daha kendime gelemezdim.
27 Yorumla- 1 yıl
bende düşüncene saygı duyuyorum. ama bir sorum var, ilerde cok fazla aşık oldun ve evleneceksiniz. ama kendisini evlendikten sonrada calışmak istiyor. ayrıca altta calışan kadınların onla bunla şey ettiklerini yazmışlar. sen bunlara aldırma. annem hep şey derdi, kendini bilen bir kadın asker taburunun icinden bile gecse sevdiğine ihanet etmez.
- 1 yıl
soruma cevap verir misin? evlendikten sonra calışmak istiyor naparsın. yazım hatası yapmışım şimdi fark ettim 🥹 ve evet annem baya bu konularda dikkatlidir. oda evlendikten sonra hic calışmadı, hep babamla birlikteydi
- 1 yıl
yani ne yanıt versemde düşüncen değişmeyecek ama iş hayatını evlenene dek tatmış oluyorsun zaten. sabırlı tavrın icin teşekkür ederim kardeşim. benim icinde bu cevaplar önemliydi.
1 yılBende yabanciyim ama şöyle bi durum var
Güzel düşünmüşsün senin şirketinde çalişmak isterse çalişa bilir belkide yeni kişileri görmek istiyor yeni insanlarla tanişmak istiyor ve seninlen birlikte çalişmak istemiyordur öyle kişilerde var ben şahzen sevgilimlen ayni yerde çalişmak istemem12 Yorumla- 1 yıl
Eyv.
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Doğru değil
Kendi hayatı, kendi emekleri olmalı
Karşındaki insan bir gün gidici, o da bunun farkında olup senin eline bakmak yerine kendi emekleriyle bir yere gelmeli ki tutunacak dalı, kanadı kalsın
Sen yine istersen yardımcı olursun tabii ama böyle olması daha doğru
Her iki tarafta güçlerini birleştirmeli yönünde düşünüyorum22 Yorumla
1 yılKabul edende olur etmeyen de olur kendi mesleğini icra etmek isteyen biride olabilir. orta yol bulunur mesele sadece maddiyat ta değil çalışmak iyi geliyordur. o gungeldiginde halledersiniz iş oraya kalsın.
13 Yorumla- 1 yıl
Yani ortasini bulabilirsiniz.. bol şans.
Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Gelecekteki sevgilini kıskanıyorsun gibi geldi. Kıskanmak, özellikle çok sevdiğinde ve saplantılı birisi olduğunda normal. Ancak bazı durumları aşman gerekiyor. Sevgilin kendi başına bir birey, onun yerine senin kararlar alman, her şeyden önce ondan soğumana sebep olur. Kim istediği her şeye boyun eğen birisiyle, ne kadar süre vakit geçirebilir ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDogal bir şey.
Benimde abim eşinin çalışmasından yana degildi yengem ögretmendi ama abim istemedi ev işleriyle kendini yoruyorsun başka işe gerek yok dedi yengem çalışmıyor şu an ve bence olmadı gereken14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılRica ederim.
Ve en dogru kararı vermişsin emin ol
Cevap sahibi1 yılNe kadar güzel herkese nasip olmaz böyle eş helal olsun valla sana
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Size göre güzel bir düşünce evleniceginiz insanla ortaklaşa karar verildiğinde iki tarafında kendinden taviz vermesiyle halledilebilir bence
12 Yorumla
1 yılNormal değil. Kadının da kendine karşı özgüveni olması lazım. Evde oturan kadınlar genelde çok sorun yaşıyor.
11 Yorumla
1 yılÇok normal ve harika bir düşünce... Tabiki ki bir doktor ciddi anlamda çaba verilmiş meslekler dışında onaylıyorum
11 Yorumla
1 yılOlabilir normal şahsen çalışmaya alıştığım için buna genelde nötr olurum ama eşler böyle şeyler isteyebilir
11 Yorumla
1 yılEğer ihtiyaçlarını karşılayabileceksen normal. Çalışmasa da olur.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Duruma göre haklısın, çalışmasında bir sıkıntı yok kendi işi de ola bilir.
21 YorumlaKendisi istiyorsa saygılı olmak lazım diye düşünüyorum ama tercihtir bişey diyemem
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. knk sana bişiy diyim, çalışan kadınların %90 ı başka erkeklerel seks yapıyor. budan dolayı düşünüyorsan haklısın..
fakat bilineni ya da tahmin edileni çok daha azdır %40 gibi ama gerçek böyle değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılAllah bereketini arttırsın kanks. Ben şu yüzden çalıştırmam hadi milletein aüğız kokusunu çekme falan neyse gerçek hayat böyle zaten de, çok fazla erkekle muhattap olup en ''benim '' diyenin bile aklı çelinebiliyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBaşka bir yerde alt sınıf olarak çalışmasını elbette istemezsin bu son derece haklı bir istek.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence güzel düşünmüşsün ama eğer eşin çalışmak istersede buna saygı duy
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılaman en iyisi öyle yap boş ver. kimin için çalışıyorsun zaten
11 Yorumla
1 yılYobaz diyen çıkacaktır ama çalışmasın senin gibi düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılCalismak sadece maddiyatla alakali degil ki uretkenlik ile ilgili
14 Yorumla- 1 yıl
O olabilir iste ama farz et ki bir meslegi var doktorluk gibi o zaman da calismasin ister misin
- 1 yıl
O da iyimis
1 yılDurumun iyiyse bu şekilde düşünmem çok normal
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKatılıyorum sana ne yalan söyleyeyim çalışmak ruhumda yok 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen koca parası yiyemem çalışır ona muhtaç olmam
23 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Eğer evleneceğin insan kabul ederse olur tabii. Bazı insanlar durumu ne kadar iyi olursa olsun çalışmak ister. Çalışmak özgüven demek sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAma sonuçta belki o mesleğe hayatını verdi olmak için çok emek verdi
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSizin yabancıdan kastınız sanırım böyle iş yeri falan sanırım çünkü devlette de çalışılıyor ya...
Cevap sahibi1 yılYa tabi öyle ben Türkiye şartlarında soruya cevap verdim. Yoksa bir ülkeye gidip devlette görev almak kolay değil.
Cevap sahibi1 yılSaygı duyuyorum efendim. Allah gönlünüze göre en hayırlısını versin.
1 yılKesnlikle bende çaliştrmam çalışan evli bayan elemanlarimizin yaptklarini gördükten sonra evlenmekten soğudum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Degil ama senin dusuncen
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılDetaydakileri okudum normal bence
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılsenin maaşın iyiyse gayet normal olur 👍
13 Yorumla- 1 yıl
O zaman sorun yok
1 yılKadın asla erkeğe muhtaç olmamalı. Çalışmalıdır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet durumunuz böyle ise cok normal. Hatta bu onu korudugunuzun bir belirtisi
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBizene senin eşin ile düşüncelerinden bilader onemli olan onun düşüncesi senin degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen normal değil desem fikrin değişecek mi yani
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru olabilir. Tek maaşla geçinenler var
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu imkanları sağlayacaksan tabiki iyi
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPatron olacak karın yani :) şanslı kadın
Gizli Üye(18-24)1 yılOlması gereken de bu değil mi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılOkuyan kesimin böyle düşünmesi enteresan gerçekten. Kadınlar sizin köleniz mi onlar size karışıyor mu😡😡
04 Yorumla- 1 yıl
Sen çalışma özgürlüğüne karışacaksın ama kölesi değil öyle mi komik
- 1 yıl
Bırakta bunu o düşünsün
ihtiyac yoksa kendisi de calismaz zaten
10 Yorumla
1 yılSeninle aynı kafadayim dostum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Evet normal,
11 YorumlaDegill
11 YorumlaOlabilir
11 Yorumla
1 yılBence gayet normal
11 YorumlaAl bunu düşürdün 👑
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m 1 yılSana kalmış
10 Yorumla
1 yılDurumun iyise calişmasin
10 YorumlaHaklısın kanka
10 Yorumla
1 yılZenginsen normal
13 Yorumla- 1 yıl
İdeal erkek
1 yılgüzel hem özlemezsin
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılDüşüyor mu böyle🤭 Allah bereket versin😂
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYallah arabistana
01 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim olacak kişi her kimse çalışmasından yana değilim, normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım