Evlenemiyorum yaş 26 olacak eylül de?

Hayırlı geceler arkadaşlar, yaşım 25 işim gücüm çok şükür var, hastanede çalışanım, kendimi övmek gibi olmasın güzel tipim var hala evlenemedim geç mi kaldım bilmiyorum. Önceden fırsatım vardı, beklide kim bilir kader hayatımın, kadınını göstermiştir nasip kısmet olmuştur ben kaçırmışımdır, bakmamışımdır anlamamışımdır. 2 inci şansı hakkı etmiyor muyum? Ve ben çok utangaç, çekingen biriyim kızlarla konuşunca, heyecanlanıyorum, kekeliyorum o yüzdende konuşamıyorum, hastanede abi vardı diyordu çekingen utangaç oldun mu? Her zaman kaybedersin. Ailemde bulamıyor, onlarda diyor kendin bul, falan çevremde arkadaş vs. olsun diyor, evlenmedin mi? Orada bitiyorum ben yarama, tuz basıyorlar galiba, sorunu buldum utangaçlığım, çekingenliğim çevre olsun hastane, olsun vs. bir sürü var ben konuşamıyorum. Bu durumdan dolayı ve insan korkuyor, yanlış anlarlar şikayet ederler, ekmeğimden olurum güven olmuyor, sonuçta korkuyorum, galiba kaderim böyle galiba, bende seçiciyim ondanda kaybediyorum galiba, ne yapacağım çok bunalım depresyondayım teşekkürler. Bir de açılamıyorum kimsede bakmıyor bende haklı değil miyim? O yaklaşımı hissetmiyorum kızlarda, gelmiyor konuşmuyor, benimle o yüzdende, konuşamıyorum. Ve kızlarda konuşmamda, dalga geçerler alay ederler, dedim ya, kekeliyorum heyecanlanıyorum, ve alay ederler öyle algıyla gidiyorum. Bende acaba hata benim mi? Çalıştığım, birim dede kızlarda, var konuşamıyorum yaklaşamıyorum yanlış anlarlar, şikayet ederler beni işimden, olurum diye konuşamıyorum, açılamıyorum, o algıyla gidiyorum, ve heyecanlanıyorum, kekeliyorum sempatik, atılgan cesaret değilim şimdiden teşekkürler.

Evlenemiyorum yaş 26 olacak eylül de?