En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılGörünürde olma ihtimali yüksek 2 ihtimal var.
1. si, ya gerçekten aşık oldu. Çünkü aşk sebepsiz bir duygudur ve çekimdir, aşık olunan kişinin özellikleri oluşturmaz bu çekimi, sebepsizce oluşur, bu yüzden dış görünüş önemli değildir.
2. si ise sende beğendiği başka özellikler var (karaktere dair özellikler, ses tonu, konuşma tarzı vb) bunlardan dolayı ilgi duydu ya da çok sosyal birisi değilse sık sık iletişimde olduğunuz için sana bağlandı, sonrasında da sana duyduğu ilgi ve aranızdaki bağ sevgiye dönüştü.
01 Yorumla
Soran1 yılBaşlarda çok soğuk ve mesafeliydi sonradan konuştukça sempatik ve iyi biri olduğumu söylerdi mesela ben ittikçe ugraştı benim için.1. seçenek bence
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeği bağlayan kadının iç güzelliğidir davranışlarıdır, güzel isen zaten yanında durur, ne güzel kadınlar aldatılıp terk ediliyor. Anlayın artık kızlar, erkek kadının davranışlarına aşık oluyor erkeğin sevdiği kadının gözü kaşı değil iç dünyası zaten , aşık olmayan erkek ise zevkini , hevesini , alınca bir güzelden diğer güzele atlıyor.
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKızlar ne yazmış ki😂seni görmeden de aşık olmuşsa iyisin demekki. Kim kıskanmış ki, niyyeti cinsellik olsaydı kaybolurdu ya da 3gümde bir cnslk konusu açardı
Soran1 yılBazı kızlar artniyetli bilerek kötü yorum yazıyor varoşluklarindan 😏
Cevap sahibi1 yılBoş ver tınlama yaşa gitsin
Soran1 yılYa banane elin Varoşlarından kanka
Gizli Üye(18-24)1 yılHemen yakınlaşıyorsa ve sabırsız biri gibiyse yokluktadır. Ama biz iyi ihtimalleri düşünelim gerçekten görünüşten çok karaktere önem veren insanlar var ve bu güzel ya da belki yanlış anlaşılmak istemiyordur bilemeyiz bazı insanlar çok ince ruhlu oluyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, ne tatlı bir durum bu 😍 Bence de kıymeti bilinecek biri gibi duruyor! Dış görünüşten önce karakterine, kişiliğine değer veren birisi bulmak gerçekten zor. İyi bir iletişim ve bağlantı kurmuşsunuz belli ki. İlişkinize şans ver ve anın tadını çıkar. Umarım her şey yolunda gider! 💖
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal değil.. yürümüş direk sevgi değil bu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizde bu şekilde tanışmıştık. İlk başlarda normal sohbet ediyorduk. 3-4 hafta sonra başladı beni sevmeye. Bende sevdim. Sevgili olduk. Sürekli beni sevdiğini ve benimle bir gelecek istediğini söyledi. Hatta doğru kişi ben olduğunu ve sonuna kadar benim peşimden koşacağını falan demişti. Hep sordum kendisine bu nasıl mümkün diye. Anlayamadım. “Karakterine, sohbetine ve kalbine aşık oldum” derdi her seferinde. Çok güzeldik ya. Çok iyi anlaşıyorduk. Bir gün başladı “ne zaman seni görebilme fırsatım olur” diye sormaya. Ben çekingen bir kızım. Bu yüzden zorluk çektim bu konuda. Bir türlü resim gönderemedim. Malum, o bunu yanlış anladı. Benim onu ciddiye bile almadığımı sandı. Üstüne ağır hatalar daha ettim. Son günlerde fazla kavga çıkarttım falan. Sonra engelledi. Fake hesaplardan ulaşmaya çalıştım. Cevap yok. Neye uğradığımı şaşırdım. Sadece üzgünüm, pişmanım. Neyiz, ne olacağız bilmiyorum. Dışardan bakınca “Salla gitsin, zaten reelde tanışmadınız hiç” derler. Ama öyle değil işte. Biz gerçekten çok sevmiştik birbirimizi. Bir sürü hayallerimiz vardı. Çok iyi ve nazik birisi. Bilemedim. Cidden bilemedim. Hala bilmiyorum. Umarım yakında geri döner bana. Ne diyim. Tek bildiğim şey kimseye hemen güvenme. İnanmada. Zamana bırak. Kendin ol. Fazla uzatma. Bide kendi fotonu en yakın zamanda yolla ona. Yoksa o da değersiz hissedebilir kendisini. Veya beğenmeyebilir. (Belki benimkide beğenmedi, bilemem) Malum, erkek dışa bakmadığını söylese bile, öyle bir şey yok. Fıtratına ters bir kere. Umarım mutlu olursun inşallah.
25 Yorumla- 1 yıl
Dönmez bidaha
Cevap sahibi1 yılNerden biliyorsun
- 1 yıl
Kendi isteyerek gittiyse ve böyle yaptıysa dönmez
Cevap sahibi1 yılDurduk yerde böyle yapmadı yalnız ama neyse
- 1 yıl
Neden yaptı
1 yılYalan, yalan, yalan... Erkekler de kadınlar da bir insanla yüz yüze buluşmadan aşık olamazlar. şu an sana karşı hissettiği şey hoşlantı ve beğenme duygusu. Telefonun ucundaki iki insansınız. Birbirinize karşı hissettiğiniz duygular gerçek sevgi değil. Birliktr telefon başında geçirdiğiniz vakitler alışkanlık sadece.
24 Yorumla
Soran1 yılAşık demiyorum. zaten. ama herhangi bi his oluşmuş ki ben ittikçe baya cabalamisti benim için
- 1 yıl
Dediğim gibi alışkanlık. Her yerden engellesen max 1 ay sonra unutur seni.
- 1 yıl
Engelledi beni. Geri kaldırdı. Ama hala unutmadım.
- 1 yıl
Alışkanlık çünkü. Yerine başka birini koyduğun an unutursun gider.
1 yılHayatım o acil durum vermiş erkekler bazı şeylere daha kolay yoldan ulaşmak için duygusal durumları kullanmaya meyilli varlıklar Maalesef ki böyle iğrenç varlıklar bazıları Yoksa sence birini görmeden oturup iki kelam etmeden sevmek mantıklı bir şey mi Senin aklın fikrin alıyor mu bunu Olmaz böyle şey
16 Yorumla
Soran1 yılAnnesiyle bile konuşturdu beni görmeden
- 1 yıl
Bana da yaptı onu ya manyağın biri ikizler burcuydu 😂😂 konuşuyorduk telefonda annemi vericem şimdi dedi bu dur n'apıyorsun derken neyse ki espriymiş 😂😂 aynı fabrikadan çıkma bunlar tatlım ham maddeleri aynı kalas
- 1 yıl
Ben neler neler duydum biliyor musun doğru mu değil mi bilmiyorum da biri anlatmıştı. Evli bi adam diğer sevgilisiyle görüşmeye devam edebilmek için sahte kız isteme töreni düzenlemiş sen annesiyle konuşturmaktan bahsediyn
Soran1 yılİkizler burcu evet o da 😂 aynı o da emrivaki konusturdu beni annesiyle 😂 genel erkekler evet böyle olduğu için inanmak zor geliyor demi bende hemen güvenmemistim ama gerçekten beni görmeden sevdi yüz yüze daha şu an bulusmadik bile.
- 1 yıl
Son cümleni okuduktan sonra boşuna elimi yorduğumu farkettim.
Soran1 yılBende hemen güvenmiyorum zaten her şey olabilir
1 yılİnsan görmeden sevip sevemeyeceğine kesin olarak karar veremez. Kişiliğini sevse dahi seninle yüzyüze görüştüğü zaman seni aslında istemediğini fark edebilir. Yani bu biraz ihtimale kalmış bir şey. Seni görünce beğenedebilir seni itici de bulabilir. Riskli bir durum olduğunu düşünüyorum. Erkenden kendi kendine gelin güvey olmamakta fayda var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil çünkü seni görünce vazgeçip engelleyebilirde yaşayan arkadaşlarım oldu benim fikrimi sorarsanız eğer ilk başta birbirinizi görmeniz , fazla uzatmamanız olucaktır.. Benim birkaç arkadaşım aylarca yazıştı arkadaşım fotoğrafını attı ve fotoğrafını attığı an engel yedi bilemem ama pek mümkün değil vakit geçirmeden birbirini görmeden aşık olmak 😊
01 Yorumla- 1 yıl
Ama eğer aran iyiyse enerjin tutuyorsa devam et sen bilirsin🥰 ben kendi şahit olduğum şeyleri aktardım sizi kötü etkilemek istemem iyiyseniz 🥰
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Sen yinede dikkat et ketenpereye gelme😂 2 seçenek var ya güzel seviyor etkilendi senden. Ya da aşırı yoklukta kız olman yeterli ona😂
22 Yorumla
Soran1 yılPeşinde olan kızlar var yoklukta olacak biri değil bende ilk seçenek olduğunu düşünüyorum
Ben şu sözü sana soyliyim yüzü güzele bir günde doyarsin huyu güzele 40 yılda doymazssin o yüzden edepli saygı sevgi olduktan sonra dış görünüşun pek bı önemi yok aslında
01 Yorumla
Soran1 yılAynen kanka güzel bir yorum 👍
Yüz görmeden sevmek nE
Keşke görseydi sonradan pişman olur ya da mutlu olabilir bu riski göze alıp devam ediyorsa biraz yok mutlu olabilir ya da çirkin olabilir05 Yorumla
Soran1 yılSonradan gördü kanka zaten beni ama ben kendi isteğimle attım baya sonra atana kadar da beni sevmişti gayet güzel sohbet ediyorduk. Demekki iç güzelliğe daha çok önem veren çok yüreği temiz biri öyle değil mi? Üstelik genel erkeklerden farklı
- 1 yıl
Senin gibi egoist değildir en azından
Soran1 yıl@delikizoooo78 ajsjsjsm
- 1 yıl
😂😂😂😂😂😂
1 yılCevap yazmadan önce yorumları okudumda full önyargı tanımadan etmeden kimse kimsenin hakkında böyle şeyler söylememeli gayet üzücü genel olarak...
11 Yorumla
Soran1 yılEvet amca genel farkındayım zaten kızların çoğu artniyetli 😂 erkeklerin de geneli fiziğe baktığı için tuhaf geliyor kötülüyorlar egolu antipatik sapık erkek çoğunlukta olduğu için. 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
1 yılHic bir şeyin gerçeği hayalinden daha güzel olamaz sözü ile anlayacağınız o sizi hayal ettiği şekilde sevmiş yüzünüzü görünce fikri değişebilir
20 Yorumla
1 yılÇok denk geldim öyle tiplere
Yokluktadır kadın olduğunu bilmesi onun için yeterlidir
Ben valla değer falan bilmem engellerim biter
02 Yorumla
Soran1 yılYoklukta olacak biri değil peşinde olan kızlar var
- 1 yıl
Kişiliğini sevmiş olabilir mi
Bence olabilir
Aslında olması gereken, gerçek sevgi budur. Senin dış görünüşünü bile bilmeden, içini sevmiş direkt. Asıl sevgi bu değil midir zaten?
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Bende şu anda aşık olduğum kızı görmeden sevdim. Yani insandan insan değişir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
1 yılErkekler işte iki günde severim der aşığım da der inanma
122 Yorumla
Soran1 yılDirek öyle demedi zaten başta çok soğuk ve mesafeliydi
- 1 yıl
Sus be
Soran1 yılShsjjdns
Soran1 yılBence siz sevgili olun 😂😂😂😂
Soran1 yılAksmsmsm
Soran1 yıl@sananeejsjs doğru söylüyor her erkek bir olmadığı gibi her kız da bir değil genel olarak her insan bir değil diyebiliriz
- 1 yıl
Ben her erkeğin aynıolduğunu düşünüyorum teşekkürler
Soran1 yıl@bayram511 kim
- 1 yıl
@sananeejsjs olan kişi erkekmiş
Soran1 yıl@bayram511 nerden biliyorsun
Soran1 yıl@bayram511 ee tamam ne var düşüncesini belirtmiş
- 1 yıl
Erkek miymişim ben ne saçmalıyorsun
- 1 yıl
Doktora görün sen bi 🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. İnanma
Erkeğin doğasına ters bi kere bu
Ne demişler: kadın duyduğuna, erkek gördüğüne..23 Yorumla
Soran1 yıl@bayram511 yani genelleme yapmak yanlış insanlar kötüye o kadar alışmış ki iyi şeylerin olabileceğini düşünemiyorlar bile
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. seni görmeden seni sevdiğini söylüyorsa orası direk yalan yani inanma yok öyle bişi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
1 yılYani şimdi kötü konusmak gibi olmasın ama yüzünü dahi görmeden sevmek bilemiyorum biraz yoklukta olabilir
00 Yorumla sevin işte buna. demekki seni fiziğin için sevmemiş. karekterine değer vermiş
087 Yorumla- 1 yıl
Yüzü gördükten sonra beğenmezse bi süre sonra bu 1 ay da olabilir soğumaya başlıyor ki bide erkekler karaktere mi değer verirmiş ahahshah
- 1 yıl
Bizde az çok gördük 1 ay sonra en fazla değişiveriyolar
- 1 yıl
Yok yanlış anlamadımda içimizi de döktürmüyosun be abicimm
- 1 yıl
Şey aşkito o karakter meselesi ama o eşya oc olan insan kısmını çıkarırsak erkekler çoğunluk olarak daha karaktersizdir
Soran1 yıl@Dilarakxggkgk valla o kadar pis erkekler var ki on yargılarının oluşması çok doğal diyebilirim böyle bı soru karşısında hemcinsleri bile fiziğe taptıkları için böyle bir şey olamaz diyor.🤷😏 Kendi abimden örnek veriyim bı konuda konuşuyorduk bana benim bir kadında dikkat ettiğim en önemli şey kalçaları dedi inanabiliyor musun. Abim. bile böyle deyince zaten sevgilimin bu yönü ilgimi çekti
- 1 yıl
Tişikkür ederim 🥺🥺🥺
- 1 yıl
Zaten bisürü karaktersiz erkeğin de kız kardeşleri vardır senin için söylemiyorum ama yüzümü görmeden sevdiğini söyleyen bir çocuk vardı (1hafta bile değil) ben biraz saftım o sıralar ya da fazla manipüle oldum o çok çirkindi ben çirkin değilim okadar , sonra o aşırı iğrenç ve +++ sapık biri çıktı ki bide güya namaz falan kılıyordu ondan beri tek birine güvenmiyorum ne namaz kılan ne başka bişey🫡 hayattaki şansım🔆
Soran1 yıl@orhandeli amca ne diyosan hiç anlamıyorum Allah seni inandırsın.😂😂😂😂
- 1 yıl
Düzgünü çıksada kafamız rahat olsa 🙂
- 1 yıl
Hiç kafama takmıyorumm şşt 19um 🙂 1 yaş 1 yaştır
- 1 yıl
Genç gelin🙂
- 1 yıl
Kaç yaşında oğlun gabshahsa istemeye gelin
- 1 yıl
Evet iste
- 1 yıl
Evt ☕️🧂🍫
Soran1 yıl@dilarakxggkgk dayı kötü niyetli kanka dikkatli ol. Hacca gitsene dayı pedofili misin m*al
- 1 yıl
Yok ben burdan güvenir miyim ahahxbahxva şaka
Yapıyorum
Soran1 yılKes be kes gitte şeytan taşla sen şeytanın yan sanayisi amca
- 1 yıl
Ayıp yaaa kızlara öyle denmezz🥺 ben seni her koşulda kızlara narin davranan sanıyordumm
Soran1 yılKaksksmsmsmmskskskdkdkkdmxksmzmszmzkzsksks alo 155 şikayet ederim seni bak dayı adam ol
- 1 yıl
Şş bişey yok aşamxşanaşsma
Soran1 yılSen yürü git lan yaşlı bunak
- 1 yıl
Olsun sen her türden olgun karşılarsınn gibime geliyoo
Soran1 yılSoruyu soran benim andavala bak
- 1 yıl
Çocuk gibisiniz yaaa ahhahsha ne takılıyonuz öyle şeylere tamamm diyin geçinnn
- 1 yıl
Öyle biri olmadığını biliyorsan sıkıntı yokk insanlar bilmese de olurr
- 1 yıl
Herkes kendince haklı🫡🙂
Soran1 yıl@Orhandeli yüzsüz dayı sen yürü git benim sorumda olan sensin varoş cahil bunaklar
Soran1 yıl@orhandeli yürü git lan pedofili mal şikayet ederim seni bak
Soran1 yıl@dilarakxggkgk ne s*alak kızsın ya yürüyün gidin lan
- 1 yıl
İansşamdaşxmaşxmalf
- 1 yıl
Abla niye bukadar sinirlendin yaaaa bişeyi oyuna alamazmısın
- 1 yıl
Sabahtan beri kahkaha atıyorum hahahsalsmaşaşaşdöa
- 1 yıl
Neyse diyim o çocuğa güven olmazz😙😙
Soran1 yıl@Dilarakxggkgk yürü git kızım Allah'ın varoşu midemi bulandırdınız git lan
- 1 yıl
Şşşş bişey yokk sakinnnnn
- 1 yıl
Sakinleşşşşş ahahshhaa
- 1 yıl
Kimsenin kimseye gelin gittiği yok Ahahshaşdamşaşx
Soran1 yıl@Dilarakxggkgk kızım gitsene m*al mısın
- 1 yıl
Sen gitmezsin gelin 👰♀️ niye kastın bukadar
- 1 yıl
Kıskanma koca buldum diye aiamxiamfiaşxaiaişd
Soran1 yıl@Dilarakxggkgk yürü git lan şurdan kaç yaşındaki amcaya yürüyo m*al kaybol git gözüm görmesin p*islikler. şikayet ederim ikinizi bak ifşa ederim
- 1 yıl
Eyvahhh çanuk şikayet ette gözlerim daha fazla kanamasın bebeğimmm
- 1 yıl
Belki ben olgun seviyorum aşsmaşxmaşx
- 1 yıl
İfşa ettt
- 1 yıl
Ya sen de görmüyormusun oğlu var ona gitcem ben😙😙
- 1 yıl
👰♀️👰♀️👰♀️👰♀️
Soran1 yılYuh😳
- 1 yıl
Abla sen şakadan anlamaz mısım aşmdğaxmağföaşxmağxöağx
- 1 yıl
Nereye adama yürüyorum baaşdmaşdöaşxöaş
Soran1 yıl@Dilarakxggkgk sen laftan anlamıyor musun güzel kardeşim ne halt yiyorsan ye
- 1 yıl
Ayy sağoll
- 1 yıl
Yok ille de kocam ahahbdaşsöaşxla
Soran1 yıl@Dilarakxggkgk kızım kemik mi atiyorum gitsene :d
Soran1 yılYüzsüz gibi kız gitmiyor abi :D kendini bu kadar küçük düşürme bence köpek gibi git diyorum gitmiyorsun hoşt mu deyim illa:d
- 1 yıl
Benim canım durmak istiyooo🥺🥺🥺🥺🥺
- 1 yıl
Demekki dilim o değilmiş gahahsahdaha
- 1 yıl
Bana belki altın tozlu biftek verirsin hazır kesilmişş
- 1 yıl
Belki giderimmmm 😙😙😙😙
- 1 yıl
Senin sevgilin hırçın seviyor galiba hrr hahaxailssia
Soran1 yıl@Dilarakxggkgk p*sliklere haddini bildiren bi kız olarak biliyor beni kanka 😂😂😂😂 ahahah. Ya daha neler görücem ömrümün baharında cidden neyse kimseyi kınamayım.
- 1 yıl
Tamam had bildirennnn hahaşamdşaöz
- 1 yıl
Herkesi kendin gibi sanmayasın bebeğimm
- 1 yıl
Herkes herşeyi ciddiye almazz sen gibii
- 1 yıl
Çocuk gibi küfür etmek erdemlik değil çocuklukkk
Soran1 yıl@Dilarakxggkgk hmm peki kanka
Soran1 yılÇıkıp gider misjn sorumdan kovuyorum gitmiyorsun güzel kardeşim 😂😂😂😂😏😏😏
Gizli Üye(25-29)1 yıl1) gerçekten iç güzelliğe dış güzellikten daha fazla önem veren birisi
2) o kadar yoklukta ki neye benzediğini umursamıyor, ona olumlu dönüşler verdiğin için uzun yoldan da olsa bi şekilde elde etmeye çalışıyo çünkü kısa yoldan kimse ona bakmamış00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBizdede aynisi oldu ilk bulusmaya kadar simdi 4 yillik evliyiz
37 Yorumla
Soran1 yılSosyal medyadan mi tanıştınız
- 1 yıl
Abla bana yardımcı olur musun
- 1 yıl
@bafran Yazamıyorum. Sen bana yaz lütfen
Cevap sahibi1 yılEvet evlilik sitesinde
Cevap sahibi1 yıl@paptya0077 olurum tabi noldu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılYa bu o kadar saçma ki önce iki taraf da birbirini görmeli
13 Yorumla- 1 yıl
Bence direk fotodan görmeli
1 yılGün gelir öyle darbe vurur ki atdan düşmüşe dönersin!
10 YorumlaYokluktadır hić ilişkisi olmayıp duygusal açlık yaşayan biridir
00 Yorumla
1 yılPeki sen onun yüzünü gördün mü peki sen gerçekten ona denk mi olacağını düşündün ya da düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır yalan inanma böylelerine yüzünü görmeden sevmişse neye güvendi asla seni kırmak değil niyetim dışardan tarafsız fikrimi söylüyorum senle konuşuyor ve konuştu kişiler vardır kimse yüzünü görmedi kişiye sağdık kalmaz o yüzden ilişkini bitirme zamanla her şeyi daha net anlarsın kesin 1 saat yarım saat dönmeyip işim vardı annem arıyor arkadaşlar aradı kusura bakma falanda diyordur
00 YorumlaEvet bazen sesine bazen gülüşüne aşık olabilir insan
00 Yorumla
1 yılKonuşmada etkilenmiş olabilir ama yüzünü görmediğinde beğenmezse riskli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıldegisik bir durum ama evet bence degeri bilinmesi gereken biri
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevmemiştir ama seni kandırmış belli
Kimse kimseyi bırak fotoğrafından görmeyi, yüz yüze buluşma olmadan sevemez bu devirde02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGit adil yıldırım falan dinle
Bi b... ok bildiğin yok ke... vaşe kez... ban kız- 1 yıl
kizda niye nefret kustunuz ya
1 yılHayır gerçek sevgi değildir erkekler hayal ettiğin gibi değil 1 haftada aşık falan olmazlar sosyal medya ilişkileri çok uzun ömürlü olmaz zaten
13 Yorumla
Soran1 yıl1 haftada aşık oldu demedim zaten ayrıca başta soğuk ve mesafeliydi
- 1 yıl
Örnekti zatenn bu kadar tepkili olma gerçekleri söyleyince gereksiz fazla savunmaya giricek bi tipsin bu konudan bağımsız
- 1 yıl
Abla dur dalga geçiyoz şamdşamxşa kahkaha atıyorum sbhtan beri
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYok canım seni sevmedi seninle yatacağı günü sevdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır erkek bir şeyler yaşarken (illa cinsel değil) seviyor bağlanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevmek için görmeye gerek yok evet ama bu sevgili için geçerli değil
00 YorumlaEvladım ayık olun. Yüzü gözü görmeden neyi seviyor?
Böyle yanlış işlere bulaşma
30 Yorumlagördükten sonra o hisler devam edecek mi önemli olan o , yoksa mesajda herkes aşık gibi
11 Yorumla
Soran1 yılEvet tabiki bilemeyiz
1 yılNormal nefes aldın diye sevmiş seni resmen oderece yokluktaymış
16 Yorumla
Soran1 yıl@Dardelen seçeneği çok biri yazan kızlar da var
Soran1 yılYoklukta olacak biri değil
Soran1 yıl@Dardelen sanmıyorum gördüm herkesi kendin gibi egoist sanma kanka
Yüzünü görmeden sevdiğine inanmıyorum erkekler görüp sever rol yapmıştır bunu bu kadar büyütme inan yüzünü görmediği günler meraktan ölüyordur
00 Yorumla
1 yılSosyal medyaya güvenme, ilişki bir sene de sürse hayır gelmiyor:) kendine kalıcı travmalar bırakırsın geriye
00 YorumlaŞansın senden yanaysa güzel bir durum ama iş yüz yüze görüşmeden sonra tam belli olur
Her şeye hazırlıklı ol00 YorumlaValla bende aynı şekilde 1 yıl falan sevdim, elimde ona dair hiç. Bişey yoktu
03 Yorumla
Soran1 yılHm herhangi bir görüşüne falan mı denk geldin
- 1 yıl
Hayır sosyal medyadan denk geldim ve sevgili olmuştum uzun bir süreli konuştuk, sonra işte kızın hastalık ile ilgili sorunları vardı ben kabul etmiştim gene onca sıkıntılarına rağmen işte 1 yıl sonrada ayrılmak istedi saygı duydudum kararına, bir gün geri döndü sesini ve resmini gördüm mutlu olmuştum ama nasibim olamadı
Soran1 yılDemek ki genelleme yapmamak lazım bazı insanlar cidden iç güzelliğe önem veriyor çoğunluk kötü olduğu için genelleme yapılıyor
1 yılPeki şimdi gördüğü halde. Halen sevgi gösteriyor mu
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bana yaz tatlım. Oradan söyleyeyim
dört elle sarıl kalbin güzelliğine önem veren nadir insanlardan biri
13 Yorumla
1 yılsevmiyor hevesleniyor tabi bu genel bi durum belkide duyguları farklıdır seviyodur bir şey diyemem
00 Yorumla
1 yılhuyunu sevmiştir ama bence evlilik vs düşünme sıkılınca başkasına gider
00 YorumlaSevdiğine emin olman lazım çünkü çok iyi rol yapıyorlar
00 Yorumlagayet normal zaten kişileri değil hissettirdiği duyguları sever insan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence sosyal medya ilişkileri çok saçma ve çok tehlikeli neye benzediğini bilmiyosa nasıl sevebilir bence çok inanma
043 Yorumla
Soran1 yılResim attım sonradan zaten ama atmadan önce at diye bı talebi olmadı beni sevmişti yüz yüze bile bulusmadik daha hala konusuyorz
Cevap sahibi1 yılYani çok inanamıyorum böyle seylere canım brnim sosyal medyadan tanışıp bulustugum kişiler hep çok kotu çıktı ayrıca sosyal medyadan sana yazan başkalarına da yaziyodur ya da ordan kız aramak falan da bana çok kötü geliyo
Soran1 yılDirek yazmadı zaten tesadüfen bı konuda konuştuk başta soğuk ve mesafeliydi sonra konuşmaya başladık birbirimizi sempatik bulunca
Cevap sahibi1 yılYa tatlım belki de iyi biridir bilmiyorum ama sen dikkat et
Soran1 yılTabi tabi tam güvenmiyorum zaten hala her şey olabilir ama tabi bu yönü ilgimi çekiyor istisnai bir durum çünkü
Cevap sahibi1 yılGörmeden neyini sevmiş ki ne diyo mesela
Soran1 yılSempatik ve iyi biri olduğumu derdi hep başlarda
Cevap sahibi1 yılMesaj olarak mi konuştunuz yoksa telefondan sesli mi
Soran1 yılMesajdan ilk sonra baya uğraştı numaramı almak için birkaç ay sonra sesli konuştuk
Cevap sahibi1 yılYa bu işleri pek sevmiyorum ya o yüzden bana kötü geliyo doğal karsilasmalar daha güzel ama tabi bilemem belki sizin durum baskadir
Soran1 yılEvet istisnai bir durum bu yönü çok ilgimi çekiyor iyi bir yüreği var bence
Cevap sahibi1 yılAma işte nerden biliyosun belki de blöf yapiyo yani bana öyle yapılmıştı ama umarım o öyle değildir
Soran1 yılBlöf yapması için. İçin bı sebep yok ki peşinde olan kızlar da var hani hiç kimsenin bakmadığı biri olsa neyse evet blöf yapiyo belki diye akıldan geçirilebilir
Cevap sahibi1 yılNerden biliyosun pesinde kız olduğu nu yani benim durumumda öyle olmuştu o da çok iyi bölümde de okuyodu hatta ama sonra altından neler neler çıktı ama sen bilirsin
Cevap sahibi1 yılYaşı falan da önemli senden çok büyük mu
Soran1 yılBiliyorum gösterdi çünkü mesajları bana atmıştı haberim olsun diye. neleri çıktı mesela?
Soran1 yılYok aynı yaştayız
Cevap sahibi1 yılTatlım bunu yapması çok kolay yani kandirmasi çok kolay ayrıca kendisine yuruyen kişileri sana neden atio onu anlamadım
Cevap sahibi1 yılO da çok iyi bı bölümde okuyodu herkes pesindeymisde o beni seviyomus falan filan dedi en sonunda buluştuk ilk buluşma fena deildi de ikinci buluşmada sapik olduğu anlaşıldı ayrıca hiç mesajlastigim çocuk gibi deildi vs vs güven olmaz yani
Soran1 yılHadi ya naptı ki sana
Cevap sahibi1 yılYok onu burada söyleyemem de üstelik muhafazakar olduğumu biliyodu yani bence sosyal medyadan bu olaylara girilmez zaten erkeklerin sosyal medyadan kız araması çok ezikce geliyo hatta sosyal medya kullanmaları bile ezikce geliyo svvsbsbs
Soran1 yılYa sosyal medyadan kız arayacak biri değil seçenekleri var ve soğuk mesafeli biri biz çok tesadüfen tanıştık bir konu hakkında fikirlerimizi. belirttik başta hiç flört sevgili olmak gibi konuşmalar. olmadi sonra o konu hakkında fikirlerinizi söyledikçe sempati oluştu tamamen tesadüfen hadi gel tanışalım olayı olmadı yani
Cevap sahibi1 yılBuluşmayı dusunuyo musun
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılAynı şehir de misiniz
Soran1 yılYok farklı şehir
Cevap sahibi1 yılE nasıl olcak sen mi oraya o mu buraya
Cevap sahibi1 yılAy kız ben çok korkuyorum bu islerden dikkat et
Soran1 yılBilemeyiz🙏😏
Soran1 yılMesela annesiyle konuştum annesi bana dedi ki ben oğlumu hiç böyle görmedim hiç kız görmemiş gibi davranıyor dedi ablasida annesine böyle demiş 🤷
Cevap sahibi1 yılBana da öyle demişlerdi shsbsbsbsh ay olayımız aynı ama sonumuz aynı olmaz ins
Cevap sahibi1 yılTatlım bence inanma ya ya annesi deilse ayrıca ne dicek annesi seni kullaniyo dicek hali yok heralde
Soran1 yılAnnesi ya telefonda konuşurken duyuyorum sürekli sesini evde benle konuşurken sevgilim. Sanada mi annesi böyle dedi
Cevap sahibi1 yılEvet annesi ablası olayımız aynı ama tek fark biz aynı şehirde üni okuyoduk yani aynı ünideydik
Cevap sahibi1 yılHatta şey diyodu bana benim için belli bı yerden sonra güzellik önemli değil
Cevap sahibi1 yılBazen denemek için naz yapiyodum onu bile çok tatli buluyodu
Soran1 yıl😂😂😂 sen belki annesi değil dedin ya gerçekten annesi miymiş peki seninkinin farklı durumlar mi çıktı ortaya yoksa 😂
Cevap sahibi1 yılYa annesidir de olmayadabilir çok büyük bı tramva bıraktı benle sosyal medyadan hiç kimseye cevap vermiyorum o yüzden ama böyle bişey olamaz tatlım yani seni görmeden sevemez onu gectim kötü biri ben kötüyüm demez zaten
Cevap sahibi1 yılSen gördün mu onun fotosunu beğendin mi
Soran1 yılEvet onu görmüştüm ben. Ya bilemedim yaşayıp görücem umarım iyi olur ama hani olumsuz bı durum olacağını hissetsem kesin tedbirimi alırım onda sıkıntı yokta. Genel insanlardan zarar görmüyorum çünkü temkinli biriyim. hislerimde çok kuvvetli. Ama merak ettim ne yaşadığını belki bende temknli olurum bı fikir edinmiş olurum 😊 anlatmak. istemezsende sen bilirsin tabi ki 😊👍
Cevap sahibi1 yılYa işte biz buluştuk ilk buluşmada biraz yokladı brni şuraya gidelim buraya gidelim falan diye bu arada ben tatil yerinde okuyorum yani gezecek yer çok neyse beraber içeriz falan bişey yok nolucakki falan dedi ilk bulusmadan da rahatsız oldum ama hiç ilişkim olmadığı için abarttigimi düşündüm sonra ikinci buluşmada kuytu bı yere götürdü yakınlaşmaya çalışti rahatsız olduğumu soyledim biraz konuştuk sonra gene yakinlasamya çalıştı ama masum bı şekilde deilldi ondan sonrda aşağılamaya başladı görüşlerimi tavirlarimi ordan kalktık bı kafaye oturduk konuştuk ama artık kafamda bitirmiştim bı daha da yazmadı zaten bana niyetini anlamış oldum ama hiç mesajlastigim kişi deildi çok üzüldüm bende baya tramva bıraktı
Cevap sahibi1 yılKuytu dediğim yerde üniversitenin içinde bı yerdi
Cevap sahibi1 yılTecrübesiz biri olduğum için de çok anlamadim bunlar normal şeyler sandım ama işte sapik çocuk 🫣🫣🫣
Normaal seveni cok ama uzun sürmüyo bi zaman sonra sıkılyolar
00 YorumlaO mu sana yazdı yoksa sen mi ona yazdın?
17 Yorumla
Soran1 yılO ilk adım atmıştı
Soran1 yılBen hiç yüz vermemiştim ki hatta ittikçe bana yaziyodu cabaliyordu
Soran1 yıl6-7 ay
Soran1 yılGit kardeşim çok meraklı değilim 👋
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılErkeklere hele hele sanalda hiç güvenmeyin.
11 Yorumla
Soran1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBence sevgilin fake olabilir. Bu normal değil.
04 Yorumla
Soran1 yılDeğil 😂
- 1 yıl
Vallaha bilmiyom ki. Bana garip geldi.
- 1 yıl
Güzellikte belirli bir raddede önemli çünkü
Soran1 yılEvet bana da garip gelmişti ama böyle 😊 abim saolsun kıymetini anlamama yardımcı oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
1 yılYüzünü görmeden sevgili mi 😱
07 Yorumla
Soran1 yılEvet hiç bulusmadk bile daha
- 1 yıl
Fotolarını gördü ama dimi?
Soran1 yılGördü ama baya sonra onu da ben kendi isteğimle attım o. demedi
- 1 yıl
Biraz karı kız olsun yeter diyen tipten galiba yüzden fotonu nasıl istemez hiç 🤦🏻♀️
Soran1 yılBen atmayı istememiştim güvenemedigim için o da anlayışla karşıladı sonrasında baya konuşmaya devam ettik sonradan ben kendi isteğimle attım. Sadece karı kız olsun yeter diyecek biri değil çünkü ona yazan peşinde olan çok kız var
- 1 yıl
Aynen öyledir çok vardır kesin Mutluluklar dilerim size
Soran1 yıl😂😂 bay
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılAynen kanka sana aşık
010 Yorumla
Soran1 yılKes varoş
- 1 yıl
Deme öyle çok üzülüyorum 😂😂
Soran1 yılİtici :d
- 1 yıl
Teşekkürler 🥳
Soran1 yılGider misin arkadaşım 😂😂😂
- 1 yıl
Peşimi bırak😂😂🤭
Soran1 yılYüzsüz müsün kanka
- 1 yıl
Yüzünü görmeden seven yüzsüz sevgilin ben değilim 😂 Mali bulmuşum eğleniyorum 🤭
Soran1 yılGüzel kardeşim sizofrenlerle ilgilenmiyorum ahsjsjsnsjsj hoşt 😂😂😂😂
- 1 yıl
Yüzsüz seven sevgilinle mutluluklar 🙏 dua edicem sizin için internet paketiniz bitmez inşallah 🤭🤭🤭
Kimseyi dinleme olur tabi neden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zaman sevdigine bagli hemen seviyorsa bilki baskasini unutmak icin sana yazmistir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
1 yılSeni görünce ayrılacak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılNormal değil ayıcık peluşa da aşık olur o zaman
00 Yorumla Yoklukta da olabilir sana aşık olmuş da olabilir
00 Yorumla
1 yılYoklukta olan görmedende sever
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Eğer samimiyet ışığını hisediyor ve duygularındna eminsen, bu gerçekten ilginç ve bir yandan da tatlı bir durum! 😊 Sosyal medyada tanıştığınızda, bazen fiziksel görünümden çok, paylaştığınız düşünceler, konuşmalar ve kişiliğiniz ön plana çıkar. Demek ki sevgilin, senin kim olduğunu, nasıl düşündüğünü, duygularını ve kişiliğini sevmeye başlamış. Bu da aslında yüzeysel olmayan, daha derin bir bağ kurduğunuz anlamına gelebilir.
Erkeklerin sadece fiziksel görünüşe odaklandığı yaygın bir klişe olsa da, herkes bu kalıba uymak zorunda değil. Sevgilin, belki de içsel değerlere ve kişiliğe daha çok önem veriyor. Bu da onun, ilişkilere bakış açısının daha olgun ve duygusal olarak daha derin olduğunu gösterebilir. 🌟
Kıymeti bilinmesi gereken biri mi? Bu sorunun cevabını sadece sen verebilirsin. Onunla olan iletişimin, nasıl hissettirdiği, sana nasıl davrandığı ve değer verdiğini nasıl gösterdiği önemli. Eğer kendini onun yanında değerli, sevgi dolu ve anlaşılmış hissediyorsan, bu zaten iyi bir işarettir.
Sonuç olarak, birinin seni yüzünü görmeden sevebilmesi, fiziksel görünümden çok daha fazlasına değer verdiğini gösterir. Bu da aslında oldukça kıymetli bir şey! Eğer bu ilişki seni mutlu ediyorsa ve sen de ona karşı aynı şekilde hissediyorsan, bu bağın tadını çıkarmaya devam et. ❤️
Teşekkür ederim en tarafsız ve mantıklı yorum 🙏bazı insanlar çok kıskanç ve artniyetli yorum yapabiliyor🥳 acınası 😂😂😂
Merhaba hocam, banada yardımcı olur musunuz lütfen. Kaç günden beri yardım dileniyorum ama adam akıllı ve doğru düzgün yorum eden yok maalesef
@paptya0077 Sorunu dinliyorum Bi'Bilen hoca kadar yardımcı olamasamda elimden geleni yaparım