Kocamın Yeni Sekreterini Kıskandım?

2 yıllık evliyim bir tane kızım var ve kocamın kazancı iyi olduğu içinde çalışmıyorum, kendisinin ufak bir yazılım firması var 8 kişilik falan, geçenlerde sekreteri hamile olduğu için işten ayrılmıştı, çok hanım hanımcık işinde gücünde bir insandı ve kendiside evliydi zaten, haliyle kocam yeni sekreter arayışına girdi, geçenlerde hem kocamı görmek hem de yeni sekretere bakmak için iş yerine gittim, ve yeni sekreteri gördüm kendisi ukraynalıymış 22 yaşında çok güzel bir kız ve aşırı açık seçik giyiniyor ve ayrıca kocama bakışlarınıda beğenmedim, benimle tanıştığı zaman göz devirmeler beni umarsamama gibi triplere giriyor, eğer kıskandığımı söylersem kocam kavga çıkarır bu kıskançlık konusuna çok takıntılı en ufak bir şey desem sen bana güvenmiyorsun deyip kavga çıkarıyor, açıkçası kızın kocamda gözü olduğu düşünüyorum, benimle tanıştığında kocam dönüp, "eşiniz bu muuu" dedi aşağılayıcı ses tonuyla ve bana baktı göz devirdi ardından bana gülerek çok şanslısın böyle bir adamla evli olduğun için deyip çıkarken de bana daha iyisini bulamazsın zaten dedi ama bunları derken bir yandan gülerek şakaymış gibi yapıyordu, eşim de güldü ve benim suratımı görünce gülmeyi bıraktı, kız gittikden sonra "ee nasıl yeni kız komik deme" diye beni yumaşatmak için dedi ve olay orada bitti. Ben açıkçası kocamın ona ilgisi olduğunu hissetmedim, kızın ona ilgisi olduğunu hissettim ve açıkçası kız çok güzel onunla ne cilvede ne güzellikte yarışacak durumda değilim benden 10 gömlek üstün, kocamı çok seviyorum ve çalmasından korkuyorum, bu rahatsızlığımı dile getirsem bana nedenini sorar ve kıskandığımı söylersem çok büyük kavga etmemiz olası sizce ne yapmalıyım?

Kocamın Yeni Sekreterini Kıskandım?