Sizce hoşlandığım kişiye yazmalımıyım?

Selam yaşım 18 hoşlandığım birisi var fakat benden 6 yaş büyük ve beni tam olarak tanımıyor sitenin kafesinde tanışmıştık kafe arkadaşımın olduğu için bende bazen ona yardım amaçlı kafede çalışıyordum arada hoşlandığım kişi de gelip sigara vs alıyordu yani birbirimizi tam olarak değil fakat tanıyoruz zaman geçtikçe ben onu biraz daha iyi tanımaya basladim babam kaldığımız sitenin yöneticisi ve onu hiç sevmiyor aynı siteden değiliz ve onun geçmişten kalan bazı kötü alışkanlıkları nedeniyle babam onu sevmiyor ve normalde bizim siteye girmesi yasak ancak kafenin girişinden girdiğini görüyorum ve geçenlerde arkadaşıyla kafeye geldiginde arkadasi kavga çıkardığı için maalesef o da kavgaya dahil oldu ve babamla baya gerginlik yaşadılar babam onun babasını tanıdığı için konuştu ve bidaha asla bu siteye girmesini istemediğini söyledi ve yaklaşık 1 aydır bu siteye girmiyor fakat mahallede bazen görüyorum onu ve geçenlerde instagraminı bulup istek attım bir süre sonra o da kabul edip bana istek attı ve şu an takiplesiyoruz fakat birbirimize yazmadık ve çok fazla konuşmadık şu an ona ne yazıp konuşmayı baslatabilirim babamla gerginlik yaşadıkları için benimle konuşur mu bilmiyorum fakat kafedeyken bana bakıp duruyordu şimdi yazmalimiyim yoksa direkt karşısına çıkıp sohbet etmelimiyim eğer yazarsam ne yazabilirim bu arada onu siteden pek seven saygı duyan yok benden başka:D yani daha önce geçmişte yaptiklari şeyler nedeniyle fakat baya saygılı kibar birisi insanları tanıdıkça iletişim kurabiliyor sizce ne yapmalıyım:)

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada yaşının benden buyuk olmasını pek önemsemiyorum fakat arkadaşlarım bu konuda pek bana sıcak bakmiyor
Sizce hoşlandığım kişiye yazmalımıyım?