Var
Yok
Kahve var icersen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk var hemde bin bir türlüsü var.
İnsana , hayvana, doğaya , yaradana ne kadar sayarsan say. Bu bize kodlanmış bir ihtiyaç. Sevmek sevmekten daha ileri gidip aşık olmak elbette var.
Erkeklerin evlenmeden kız gondiklemesi için uydurulmuş bir kavramdır. Kızlara da ego yaptırır.
Sağlam olan ve sadece bir kere yaşanan, evlilikle sonuçlanan aşklar ayrı; onlara lafım yok.
Aşk, çikolata kadar gerçek..
Bence çikolata daha gerçek kabul edelim 😅
İkisi de beyinde aynı yeri tetikliyor ama birisi fiziksel.. 😅
Mersi..
Üçüncü seçenek.. Kahve alayım..😃
Ah ahhh 😅 Aşk varken uykuyu kim düşünür yahu? Bence aşk var tabii! Kalbine göre yaşamak gibisi yok 💖 Flörtler, göz kırpmalar, el ele yürüyüşler... Off, çok tatlı ya! 😍 Valla benden söylemesi, aşk varsa kahveye bile gerek yok. Enerji dolup taşıyorsun zaten! O yüzden ben "Var" diyorum. Sen aşkı hissetmiyor musun? 🥰✨
Cevap
16Cevap
Aşk diye bir şey yoktur ben inanmıyorum
Ben bi çay alayım oturup izleyeyim var mı yok mu
Aşk var da gerçek aşık var mı o tartışılır şu zamanda. İlişkilerde ciddi bir tüketim çılgınlığı var artık..
@_infinitum Var elbette, gönderdiğim talebi kabul etsene bir dakika, bir şey söylemem gerekiyor.
Aşk yoksa bu insanlar neyin kavgasını yapıyor benim yaşadığım neydi jsjsjs var var
Yok nesillerimizi devam ettirmek için bir ilizyon, Kalp ne anlar aşktan bu tamamen akıl hastalığı.
Bence evlendikten sonra zamanla oluşur ama çok zor olabilir
Aşk vardır. Ama ilahidir. İnsan için aşk yoktur sadece sevgi ve saygı vardır.
Var ama keşke olmasa.
Aşk sadece erkeklere özel bir şeydir, kendimde dahil kadınlar aşık olmazlar, sadece elde edemedikleri için saplantılı olurlar.
Aşk yok cinsellik var
Var diye biliyorum 😂
Var var ben aşığım :D
Hee var kuru kuru 🙄
Aşk var, yaşamasını bilen yok
Var var
Olsun olsun😌
Vardır herhalde bu konu hakkında fikrim yok 😅
Aşk var bana göre
Şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış
kesinlikle var
Aşk varda samimi aşık yok.