Erkek arkadaşım beni affetmiyo soğuk yapıyor nasıl kendimi affettirebilirim şu an kendisi memleketinde dönmedi daha?

4 aydır sevgiliyiz aynı şehirdeyiz hersey güzel gidiyodu beni sevdiğini hissediyodum bende aynı şekilde seviyorum sonra memleketine döndü bende kendi memleketime gittim benim önceden bi sevgilim daha olmuştu ve ben suanki sevgilim hayatıma girince eskiye dair herşeyi sildim galerideki resimleri hediyeleri attım vs ama istagram arşivinde eski sevgilimle bi kaç resmimiz kalmış arşiv kontrol eden biri değilim resimlerini varlığını bile unuttum sevgilim hesabımı isteyince vermiştim ve sırada ayarları kurcaliyodum arşivi gördüm ve resimlere denk geldim silmeyi unutmuşum nasıl silmedim Diye aklimdan geçirdim ve bi kaç tanesini sildim sevgilimde görmüş bunları ve sildigimide o yüzden kızdı bana kırıldı ne desem inanmadı ne söylediysem ikna edemedim bilerek silmedigimi eski resimlere exime baktığımı iddia ediyo kendini kullanılmış hissediyomus öyle bişey yol tabikide ben sevgilimi seviyorum eskiye dair bişey hissetsem yeni sevgili yapmazdim ne yapabilir arkadaşlar bana inanmiyo asla nasıl kendimi affettirebilirim size yemin ederim ki resimleri bilerek silmemezlik yapmadim unuttum inanmiyo bana şu an o memleketinde aynı şehirde de değiliz dönmesine var daha nasıl ikna edebilirim bana inanmasi için napcam bilmiyorum bi dönseydi buluşup konuşurduk kendimi daha iyi ifade ederdim lütfen yardımcı olun fikir verin

Erkek arkadaşım beni affetmiyo soğuk yapıyor nasıl kendimi affettirebilirim şu an kendisi memleketinde dönmedi daha?