Erkek arkadaşımla ben yurtdisindan okumaya gittik, Aslında o gittiği için onun yanına gittim. Fransa’da yeni bir hayat kurdum. Fransa’ya varmadan bir hafta önce benden ayrıldı, Çok gerekli bir sebep olmadığından dolayı ben de ayrılığı kabul ettim Çünkü önceden benden çok ayrılmıştı ardından geri dönmüştü. Ve artık sıkıldım sürekli ayrılıklardan.
Bir gün önce bana mesaj atıp beni havaalanından karşılıcağını söyledi. Ben de kabul etmedim ilk sonra ısrardan sonra kabul ettim. Aynı zamanda benim yurdumda kalmamı istedi. Ben de yurttaki oda arkadaşım bunu kabul eder mi bilmem dedim ve yurt kurallarında birinin kalması yasak olduğunu ve ceza istemekten korktuğunu söyledim. Ben de birkaç pansiyon otel baktım dedim bunları lütfen ara burada yer ayırtalım. Uçağımdan önce de bunu yazmıştım fakat aramadı. Ben de merak etme ben seni çağırıyorum ben ödeyeceğim pansiyon parasını demiştim. Yurda vardığımız da, ne yorgan ne yastık vardı, yurt odası çok soğuktu kalorifer de çalışmıyordu. Buda hala pansiyona gitmemekte ısrarlıydı. Gecenin 11’inde yola çıktık ve pansiyon aradık fakat 1 saat 1,5 saat yürüdükten sonra hiçbişe bulamadık ve yurda ger döndük. Ben de çok kızdım çünkü ailemden, ülkemden ayrıldım çok da üzgündüm ama o da başka şeyin derdinde.
Gece de Ceketlerle yattık Bir de ben hastalandım. 3 saat uçak yolculuk ve iki saat tren yolculuğu yaptım yorulduktan sonra rahat uyumak istedim o yüzden çok sinirliydi o şekilde uyudum. Gece bunun için kavga ettik. Sabah olduğunda kahvaltı ettik ve bana yeni bir hat aldık çok sağ olsun bana sürekli yardımcı oldu ve dersin olduğunu söyledi ben de derslerine git kaçırma dedim sim kart ben de olunca internet var ben kendi alışverişimi ederim. dedim. Israr etti gelmekle ve yorgan ve yastık aldık. sonrasında başka şeyler yükledi için yemek vs ben de dedim ben bunu sonra aldırım ve şu an canım istemiyor alışveriş yapma boş günüm olduğu için boş gününde yapacağım dedim. Ayrıca oda ısrar etti i ben de çok param yok dedim Ben kendim seçerek alacağım dedim o sen zamanını harcamak istemiyorum. O ısrar etti zorla koyuyor zorla elimden alıyor. Ben de sinirlendim bana karışma beni rahat bırak ben ne yapacağımı biliyorum dedim. Sonra ben ödemek istedim ama o ısrar etti ödemekle şeyleri yerleştikten sonra bana ağır poşeti verdi tüm içeceklerin olduğu ben de dedim ki bana niye veriyorsun ki bunu sen burdasın sen taşıyabilirsin ben hafife alayım bu sinirlendi aldı Ağrını taşıdı sonra bana birden yolun ortasında ben eve gidiyorum diyip ağır poşeti yere attı
ben onu aldım hediye de fırlattı gitti ben iki poşet kendi başıma taşıdım ve yolu da çok iyi bilmediğim halde o şekilde yurda gittim. Yurda döndüğümde ki baktım birkaç saat sonra geçtikten sonra beni engellemiş onu aradın ve neden engellediğini sordum ve özür diledim fakat o hiç konuşmak istemedi ve beni sonra arayacağım söyledim fakat sonra aramadı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir durumdan geçtiğini anlıyorum. İki kişi arasında yaşanan duygusal ve fiziksel yorgunluklar bu tür tartışmaları tetikleyebilir. Öncelikle şunu unutmamalısın ki, ilişkilerde iki tarafın da ihtiyaç ve duygularını anlaması önemli. Bu olayda her ikiniz de stresli ve yorucu bir süreç yaşadınız. Ama bu durumun kalıcı bir ayrılığa sebep olup olmayacağını sen daha iyi bilirsin.
Belki şu an birbirinize biraz zaman tanımak faydalı olabilir. İletişimi kesmeden, sakinleşip birbirinizle empati kurmaya çalışmanız önemli. Eğer aranızdaki iletişimi onarabilirseniz, ilişkinizi tekrar rayına oturtmanız mümkün olabilir. Ama bu süreçte kendi mutluluğun ve rahatına da önem vermeyi ihmal etmemelisin. Kalbinin sesini dinle ve ona göre adım at. 💔✨
Ben iyi davranmadım Ama daha bir hafta önce ayrıldık ve o piskoloji ve aileme vs her şeyi bıraktım bana çok fazla geldi yakınlığı. Ve biraz dinlenmek ve kafamı dinlemek istedim
Zor bir durumdaymışsın, anlıyorum 😔. Tüm bu stres ve değişiklikler gerçekten yıpratıcı olabilir. Kendine zaman tanıyıp kafanı dinlemen güzel bir adım. Belki biraz nefes alıp, duygularını ona net bir şekilde anlatman iyi olabilir. Eminim, sorunları birlikte aşabilirsiniz. Her şeyin en iyisi seninle olsun! 💖