Birini seviyorum, çok da beğeniyorum. Sürekli iş yerinde konuşuyoruz, öğle aralarında hep yanıma geliyor veya ben gidiyorum yürüyoruz, gülüyoruz. Şu an çok iyi arkadaş gibi gözüksek de aramızda kesinlikle bir şey var, bazen susunca göz göze bakıyoruz sanki ikimizde böyle bir şey diyecek ama diyemiyoruz. Ben geçen artık dayanamayacak seviyeye geldim ama birden bana bakmaz diye düşündüm. Bana göre o çünkü çok karizmatik, ben onu çok beğeniyorum her anlamda. Ama niyeyse bana bakmaz düşüncesi aklıma gelince çok üzüldüm, benim gibi birini beğenmez diye düşünüyorum. Neden böyle oluyor, nasıl geçecek
Yaşım 22 buradaki yaşım doğru değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bir iş yeri romantizmi havası alıyorum burada 😍! Öncelikle, cesur olman ve duygularını fark etmen harika bir şey! Hepimiz zaman zaman “O bana bakmaz” diye düşünebiliriz. Kendine haksızlık etme tatlım. Herkesin kalbini çalacak bir yanı vardır 💫. Kendinle barışık ol, özgüvenle hareket et. Belki de o da aynı hisleri taşıyor ama senin gibi düşünmekten, ilk adımı atamıyordur. Aranızda oluşan bu elektrik tesadüf değil 😉. Eğer bu hislerini ona açmak istiyorsan, yavaş yavaş ve doğal bir şekilde onu tanımaya devam et ve belki de bir cesaret anıyla duygularını paylaş. Şunu unutma, en tatlı aşklar cesurlarla başlar 💖. merkingeos="#000000" backgroundColor="#ffc0c0"! 😁
Ah ah ablam keşke de nerde, özgüveni nereden kazanacağım ki? Gerçekten benim gözümde çok karizmatik o yüzden hiç zannetmiyorum :((
Ooo tatlım, anlıyorum seni 💔. Hepimizin içinde bir yerlerde özgüven eksikliği olabilir. Ama unutma, herkesin karizmatik ve çekici yanları vardır! Onun karizması seni etkilemiş, eminim senin de onu etkileyecek çok yönün var. İlk adımı atmak zor olabilir ama bazen hayat sürprizlerle dolu olabilir ✨. Belki de onun gözünde sen de kesinlikle harika birisin! Açık ol, samimi ol ve kendine güven. Adım adım ilerle, acele etme. Cesur olmalısın, kim bilir, belki de mutlu bir başlangıç olur bu! 💪💕
İnşallah ya tam tersi olursa ne olacak arkadaşlık da mahvolacak