Kariyer hedeflerim var ve bu yolda ilerlerken açıkçası birini bulmakta zor biliyorum ama en azından öneri almış olurum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı.
1 yılBak ben sana bir şey diyeyim mi gizli yalnızlık zor sekssizlik zor fakat burada birkaç tane lavuğun yorumunu okudum. Yok kariyeri boş ver evlen cart curt diyorlar. Bunu diyen lavuklar kadınla gezip tozar sevişir kadın onu eğlendirdiği müddetçe kadına bir şeyler verirler. Kadının talepleri onların sınırını aştığında kadından ayrılmak isterler. Sen de buna alışırsın zamanla erkeklerin sırtından geçinen bir asalak olur çıkarsın. Bu tarz lavuklar evlenseler bile sen onlardan altın düğün balayı gibi çok sıradan şeyleri bile istediğinde seni paragözlükle itham ederler. Evlendiğinde de sekse olan açlıkları azalıncaya kadar cicim aylarında belki son kez isteklerin yapılır ama sonrasında eline 3 kuruş sıkıştırır o para da anca mutfak masrafına çocuk olursa onun masrafına gider. Aydan aya kuaföre gitmek, beğendiğin çantayı kozmetiği vs her neyse istediğin bir şeye sahip olmak için 9 takla atarsın evde. Çalışmayıp kocana ekonomik olarak bağımlı olduğun için ve sosyal güvencen olmadığı için kendi evinde yaşamanın rahatlığına alışırsın boşanınca ananın babanın evine gitmek zor gelir. Çalışmak da zor gelir. Adamın her türlü hanzoluğuna belki sözel fiziksel cinsel şiddetine katlanır sümüğünü çeker oturursun. O yüzden çalışabilmek, düzenli maaşı olan iş garantisi olan yani birkaç ay çalışıp kapı önünde olmayacağın bir işte çalışmak çok önemli. Erkek konusuna gelirsek biz kadınlar namus ahlak din gibi şeyler bizlere çocukluktan beri öğütlenerek büyütüldüğümüz için erkekler gibi random veya seks odaklı ilişkilerden kaçınıyoruz bu bizlerin yumuşak karnı. Ben de dahil olmak üzere bu tarz zırvalıkları aklımızdan tamamen silip atmalıyız. Bize bunları dayatan her türlü dini ailevi sosyal ideolojik anlayışları kökünden reddetmeliyiz. Reddedebilmeliyiz.
104 Yorumla- 1 yıl
Abla adın haklı falan mı? Diğerlerinin yorumlarına da yorum atmışsın ben böyle kendini harika ifade edebilen, kendinin ve başka kadınların haklarını ve özgürlüklerini böyle apaçık dile getiren çok az kadın gördüm siz de onlardan birisiniz. Gerçekten tebrik ediyorum. Artık çoğu kadın maalesef kendi hemcinsine dahi "amaaan ne kariyeri sanki profesör olacaksın otur yuvanı kur çocuk doğur sonra ne yaparsan yap" diyor ama o zaman da çok geç oluyor maalesef. Erkekler de kendilerine muhtaç kadın görmekten inanılmaz hoşnut oluyorlar. "Önce aile kurmak önemli, eşin olsun rahat et sonra evde kaldım diye üzülürsün, evlen barklan daha iyi geçimin olur" vs bir sürü laf kalabalığı. Ve o erkeklerin düşüncesini destekleyen bir yığın kadın... Yorumunuzu görmek güzeldi, umarım soran kişi de yorumunuzu dikkate alır ve ona göre hayatını çizer.
- 1 yıl
@Mavibakkal Teşekkür ederim. Ama bizim ülkemizde bunu destekleyen bir siyaset de var. Üniversite okuduğu halde atanamadığı için iş bulamadığı için evlenip ev hanımı olan ya da evlenmeyip ev kızı olan çok kadın var. Hadi özel sektörde çalışalım desek ne iş garantin var ne de maaşın tek başına yaşamaya yetecek bir maaş. Tıp hukuk gibi alanlardan mezun olacaksın da öyle. Hukukta bile hemen olmuyor önce bir adını falan duyuracaksın. Türkiye'de kadın işsizliği dikkate alınmıyor. Sadece sgk'da sigorta girişi olan kadınların işsizliği veriliyor onlarda bile oran çok yüksek. Türkiye'de her 5 kadından bir tanesi aktif çalışıyor yani sigortası falan yatıyor devamlı çalışıyor. Çoğu kadın bir dönem çalışmış sonra işsiz kalmış ya da evlenmiş çocuk yapmış iş bulamamış evde. Okusak bile yenemedik bu kaderimizi. Okuyup mesleğini yapıp kazandığın parayla evinin kirasını faturasını ödeyip tek başına yaşayıp kenara attığın parayla birikim yapıp ev araba alabilmek bunlar bu kadar ulaşılmaz olmamalı. Kadınlara zengin erkek istemeyin diyorlar. Kadınlara tiktokta orada burada oranızı buranızı açıp para kazanıyorsunuz diye laf söylüyorlar ama istihdam yok. Kimi herif diyor ki git bulaşıkçılık yap temizlikçilik yap vs diyorlar. Ben o yüzden mi okudum, biz o yüzden mi okuduk?
- 1 yıl
Çok haklısınız ama tüm bu dedikleriniz sadece kadınlar için değil erkekler için de geçerli çünkü ülkede asgari ücret standart ücret olmuş, özel sektör firmaların çok çok büyük bir kısmı asgari ücrete çalış diyor işine gelirse çünkü dışarda çok fazla işsiz olduğunun ve kolayca işçi bulabileceğinin farkında hepsi... Ev sahibi olmak araba sahibi olmak dediğiniz gibi hayal olmuş, asgari ücret alanı geçtim en düşük memur maaşı 40 bin TL ama onunla bile çok zor mal mülk edinmek
- 1 yıl
@MilkyWays Evet ama Türkiye'de kadınlar istihdamın içinde genelde beyaz yakalı olarak var olabiliyorlar. Beyaz yakalı istihdamı azaltıldığı için devlet beyaz yakalı değil de önlisans açık öğretimli lise mezunu istihdam ediyor. Özelde de bahsettiğim sebeplerden kadın olması, evlenmesi çocuk yapması gibi sebeplerden kadınlar beyaz yakalı olsalar bile özel sektörde doğru düzgün istihdam edilmiyor. Beyaz yakalı erkek eğer iş bulamıyorsa ya gidiyor polis oluyor ya da asker oluyor. Yine onlar için bir çıkış var ama bizim o şansımız da yok.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle üniversite öğrencisi misin? O kısmı tam anlayamadım ama eğer üniversite öğrencisiysen okulda fotoğrafçılık, dans, tiyatro kulübü gibi sosyal kulüpler oluyor. Sevdiğin alana göre bu kulüplere katılıp yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayabilirsin. Zaten senden hoşlanan emin ol gelir seninle bir şekilde arkadaş olur, yavaş yavaş da açılır. Sen de ilgisini anlarsın zaten öyle bir durumda. İş hayatına başladığında iş ortamında da yeni insanlar tanıma fırsatın olur. Bunun dışında ilgi alanına göre mesela gitar çalmak istiyosundur gitar kursuna gidebilirsin, yemek yapmayı seviyosan yemek kursu (ilgi alanına göre seçenekler çoğaltılabilir.) Günübirlik workshoplar oluyor mum yapımı, resim yapımı gibi, oralara da katılabilirsin. Ama ilgi duyduğun bir alan olması önemli çünkü bulacağın kişi de senin gibi o alanı seviyor olacak. Mesela kitap okumayı sevmediğin halde kütüphaneye gidip, kütüphaneden çıkmayan kitap aşığı biriyle ortak bir yerde buluşamazsınız. Evlilikte de çok fazla zıt olmak sorun çıkarır. Sevdiğin farklı ortamlara sürekli girip çıkman lazım. Millet cafede otururken bile 2 saat içinde kız/erkek buluyor. Zor bir şey değil😃
11 Yorumla
Soran1 yılEvet üniversite öğrencisiyim teşekkür ederim 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşın doğruysa zaten gençsin ve hayallerin varmış. Bir noktaya kadar hayallerini gerçekleştirsen sonra nasipse bu işlere baksan diye düşündüm ama senin kararın tabi ✨
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, kariyer ve aşk dengesini kurmak bazen zor olabiliyor, anlıyorum seni! Ama pes etmek yok, tamam mı? 😊 Öncelikle çevreni genişletecek sosyal aktivitelere katılmayı düşünebilirsin. Belki spor kulüpleri, gönüllü organizasyonlar ya da hobilerine yönelik kurslar? Hem yeni arkadaşlar kazanırsın hem de potansiyel birini tanıma şansın olur. Tinder veya Bumble gibi dating uygulamaları da bazen işe yarayabiliyor, denemeye değer! Tabii ki hep pozitif kal ve kendine güven ✨💖 Aşk, seni hiç ummadığın anlarda bile bulabilir, unutma! 💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bak sana öneri. salla kariyeri. bu sene yani 2024 tekrar gelmicek. kariyer varkende ask olmaz diye bi kural yoktur ki. misal soyle kural vardır. bi elinde cay bardagı bi elinde telefon varken misal diş fırcalayamazsın. bu ok. ama dediğin olmaz yani :D
bu devirde cinsler birbiriyle tanısamıyor. sıkıntı orada. kariyer girl artık girl de demezler woman derler. kariyer woman ama yanlız woman olursun ilerde. o zaman sokmusum kariyerine dersin. bir erkek olmazsa dişi olmanın ne manası var. senle ilgilencek hediye alıcak iltifat edicek sevicek adam lazım.
02 Yorumla- 1 yıl
E o kadınlar evlilik talep ettiğinde niye çoğu erkek kaçıyor o zaman sonra diyorlar evlenirken gelinlik istemesin düğün istemesin çalışsın eve katkı sağlasın. Çalışmayan kadınla olmam falan diyor çoğu erkek. Senin dediklerim çok boş. Senin dediğini yapan kadınlar erkeklerin gönlünü eğlendirip sonunda da ortada kala kalıyorlar. Kadınlar hem evlilik beklemesin bizi masrafa sokmasın düğün gelinlik altın istemesin istiyorsunuz hem de kadın kariyerle uğraşmasın diyorsun. Mesela o kadın seninle evlendiğinde kredi kartını her istediğinde verecek misin? O kadın geçimsizlik başlayıp senden boşandığında ona nafaka verecek misin? Bunlar önemli şeyler.
- 1 yıl
@NickSevmeyenlerden boş mu senin fikrin saygı duyarım
1 yılBiraz daha sosyalleşerek, kafa dengi birkaç arkadaşın vardır illaki kendi yaş grubunun olduğu mekanlara gidebilirsiniz. Sanal tavsiye etmem çok.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKimse sana bisey öneremez. Kelin ilacı olsa baṣına sürer bu site bekarlarla dolu. Ayrıca nasip meselesi bu kim ne derse desin herkes vakti gelince nasibinin ekmeğini yer. Seninde vaktin gelmemiș demek ki daha - belki hiç gelmeyecek hiç evlenmeden ölenlerde var.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBence birini de bulursun niye olmasın ki sana ve hedeflerine saygı gösterir bir şey olmaz.
Çevre edinmek zor değil. Yarın bile çık çarşıya birileri ile tanışırsın. Çevrende illa birileri vardır.
10 Yorumla
1 yılGüvenebilecegin biirini bulmak zor hele inanmak dahada zor yani seni sen olduğun için seven biri illaki karşına çıkar fakat kalbini fethedecek kisiyi bulana kadar da temkinli olmalısın sonucta sonradan HÜZÜNLÜ GÖZYAŞLARI dökmeni istemem
10 Yorumla
1 yılKariyerine odaklanmalisin. O süre zarfında illaki karşına birileri çıkar. Sadece evlenecek birini değil aynı zamanda seninle beraber zirveye ulaşmaya çalışan biriyle hayatını birleştirmeni tavsiye ederim🌸
115 Yorumla- 1 yıl
Kariyerine odaklanıp işçi olmaktansa evlenip hanım olmak daha zekice
- 1 yıl
Hayat bu insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Eskiden olsaydı evet derdim. Dost, akraba yardımcı olur bakar. Şimdi kim bakacak bisey olsa? İnsanın sağlığı yerinde olduğu müddetçe kıymetli bu devirde. Kendi ayaklarımızın üstünde durmak zorundayız her iki cins için geçerli...
- 1 yıl
Yani demek ki toplumda ki yozlaşma her iki tarafa da zarar veriyor bir an önce insan özüne kendine dönmeli ki ölümlük aşklar evlilikler olsun aksine durum ortada
- 1 yıl
Yani bu teknoloji çağında biraz zor ama başarılamayacak bisey değil
- 1 yıl
Eyvallah
- 1 yıl
@gece_gece16 ev hanımı olacak kız düğün gelinlik altın istediğinde balayına gitmek istediğinde götürecek misin? İstediği her kıyafeti çantayı kozmetiği alacak mısın? Tatile götürecek misin? Geçimsizlik başladığında boşanmak istediğinde ya da sen boşanmak istediğinde ona düzenli olarak nafaka verecek misin? Çünkü benim çalıştığım yerde bir boşanma avukatı vardı erkek, ödediği cep telefonu mutfak masrafına kadar aylık harcadığı paraları bile dilekçeye yazıyordu. O da bunları anlatırdı.
- 1 yıl
Adam sözleşmeli evlenmiş herhalde. Öyle bi evlilik şekli mi var?
- 1 yıl
Sözleşmeli evlenmek falan değil. Git bekar erkeklere sor bunların hepsinden şikayetçiler bunları yapmak istemiyorlar. Gencinden yaşlısına hepsi için geçerli bu. Boşanma aşamasına gelindiğinde kadını haksız konuma getirebilmek için nafaka vermemek için her şeyi yapıyorlar. Karısının ağda yapmamasını dahi yazıyorlar o dilekçelere. Kadının vajinasındaki kılına kadar ya da kadının az seks yapmasına kadar her şeyi yazıyorlar oraya. Ama evlilik atıyorum 10-15 yıl sürmüş mesela. Kadın gençken evlenmiş cinselliğini bedenini sömürmüş tadına bakmış yetmemiş yavrulatmış istiyor ki kadın hiçbir şey almasın istemesin. Öylece bıraksın gitsin. İşte bunların hiçbirini yaşamamak için eşeğini sağlam kazığa bağlamak zorundasın kadın olarak.
- 1 yıl
@NickSevmeyenlerden sen evlenmek için değil boşanmak için evlenen cinstensin kal sağlıcakla
- 1 yıl
@gece_gece16 boşanmaların evlenmeleri geçtiği bir çağdayız. Bunlar önemli şeyler.
- 1 yıl
@NickSevmeyenlerden yani diyorsunuz ki bende evliliği bir çeşit ticaret ve gelir kapısı olarak görenlerdenim
- 1 yıl
@gece_gece16 Senin gerçekten anadilin Türkçe mi değil mi bilmiyorum. Anadilin Türkçeyse okuma anlamada sorunların var. Kadınlara kariyeri boşverin evlenin diyorsunuz ya siz bunun yanlış olduğunu ve kadınların evlilikten önce kariyeri öncelemeleri gerektiğini düşünüyorum. Eğer kadının işi gücü olmazsa erkeğin parasına muhtaç olur. Şekil A (gece_gece16) görüldüğü gibi evliliği gelir ve ticaret kapısı olarak görüyorsunuz diye yaftalanırsınız diyorum. Ne kadar haklı olduğum da ortada zaten.
- 1 yıl
@NickSevmeyenlerden hadi canım sol şerit boş kalabalık yapma
- 1 yıl
@gece_gece16 Boş yapan sensin böyle konuşunca foyanızı meydana çıkarıyorum alayınızın.
- 1 yıl
@NickSevmeyenlerden bak hâlen konuşuyorsun
Benim son kararım yemin şaka değil ben evlenmek istemiyorum.. boş ver ya dini nikah kıy anne ol sonrada olursa olur olmasa yoluna bakarsın.. Ben ama çocukta istemiyorum bu saatten sonra
10 YorumlaÇevre edinip bulmaya çalış. Ağır başlılik bu devir de is yapmaz ya evde kalırsın ya da istemediğin biriyle evlenirsin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBenim naçizane fikrim önce kariyer yapman olacak. Önce kendi ayaklarinin üzerinde dur. Sonra ilerisine bakarsın. Hiçbir şeyi aceleye getirme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılOkulda kulüpler var onlara katılabilirsin ya da kurslar var özellikle halk eğitim kurslarında ablalar bulur birilerini sana
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. Aynı durum bende de var zerre çıkıp gezme isteğim yok mekanlara gitme isteğim yok gelsin beni bulsun diye düşünüyorum umarım bulur birgün :D
10 Yorumla
1 yılOrtamlara git, veya ne bilim hiç bunun ile alakalı etkinlikler varsa araştır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılbir hobi edin oradaki insanlarla tanış illaki hoşuna giden biri çıkar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılkelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Aynı dertten muzdaripiz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEvlenmemeyi öneririm
51 Yorumla- 1 yıl
Evet bende aynen. 👍
1 yılEvlenmenin çevreyle ne ilgisi var onu anlamadım görücü usulü mü istiyorsunuz?
13 Yorumla
Soran1 yılYani birini tanıma şansım pek yok. Kendi halinde biriyim o açıdan sormuştum
- 1 yıl
İlla evleneceğim diye kendinizi zorlamayın, kendinize ve kariyerinize yönelin, bu süre zarfında karşınıza çıkan fırsatları da değerlendirir uygun olanlar ile iletişime geçersiniz.
Soran1 yılTeşekkür ederim 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılO zaman birileri ile tanış git yanına konuş ya da yaz. ama adım at beklersen gelsin diye olmuyor maalesef
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çevren yoksa kariyer de yapaman! türkiye de kariyer=çevre okumakla felan olmuyo.
00 YorumlaAnnene mevzuyu aç , o sana yakisanin en iyisini yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGüzel misin? Güzelsen biri bulur alır seni yoksada biraz yavaş ve geç olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılkariyere girersen çevren olur sonradan evlenirsin
00 Yorumla
1 yılBenimde yok beni alın bedava gl vatandaş gel 😄
00 Yorumlaevlenmek istemekle doğrusunu yapıyorsun. evlen, yuvanın hanımı ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
1 yılHangi şehir... gönüldensevenler diye bir site var dene istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnternetten tanış çevreye lüzum yok zaten artık pek çok insan sosyal medyadan tanışıp evleniyor benim arkadaşımın çoğu hep internetten tanıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden çevren yok okulda falan biri olmadi mi hayatında
016 Yorumla
Soran1 yılKimseye kafamı kaldırıp bakmam
Cevap sahibi1 yılNeden bakmazsın?
Soran1 yılAğır başlı biriyim
Cevap sahibi1 yılAnladım ne güzel 👏 dm sohbet edelim mi 🤭
Soran1 yılBuraya kapalıyım😀
Cevap sahibi1 yılNeden kapalisin 🤣
Soran1 yılBuradaki çoğu insanı normal karşılamıyorum😀
Cevap sahibi1 yıl😃😃 anlıyorum seni ama ben normal bir İnsanım🤭😃
Soran1 yılHerkes öyle der😀
Cevap sahibi1 yılBen herkes değelim ama😃 niye herkesi benim üzerim de yargılıyorsun
Soran1 yılBunu bilmem kaçıncı kez duydum hdjsk
Cevap sahibi1 yıl😃😃😃 işte kaçıncı kez de doğru kişiye denk geldin bak 😃😃
Soran1 yılTabi tabi😀
Cevap sahibi1 yılEvet 😃 sen inanma tabi neler kaçıyorsun ah ah😃😃
Soran1 yılSorun değil kazandığım bir şey de yoktu zaten😄
Cevap sahibi1 yılKazanabilirdin ama sen kayıp etmeyi seçtin 😃😃
1 yılDaha gençsin öğrencisin galiba okuluna odaklan kader bu illa kapını çalar
10 Yorumla
1 yılSabır ve namaz ile Allah'tan yardım istemeye devam ama vesileleri de elden bırakma
10 Yorumla
1 yılyani kariyerine odaklan bunu yaparken de belki birini bulursun kafana uyan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArtık var burada sana en az 20 erkek yavşar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılVakti zamanı beklemek en doğrusu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Ciddi düşünen evlilik isteyen bir kız 👏👏
10 Yorumla
1 yılEvlenen de boşanmaya uğraşıyor boş ver.
10 Yorumlaboş ver zamanla olur. Belki şimdi olur :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılbence öncelik kariyer
20 Yorumla
1 yıl''Allahın emri peygamberin kavliyle...'' dermişim
00 Yorumla
1 yılBende istiyorum kız kardeşi olan birini bulursan abisini sen al kardeşini ben
00 YorumlaOlur, ben de evlenmek istiyorum.
Kahve içelim
00 Yorumla
1 yılYaşın ve eğitimin nedir peki senin
02 Yorumla
Soran1 yıl22. Lisans okuyorum
- 1 yıl
Biraz büyük olsaydın iyiydi
Tabi 34 bedenli küçük memeli isen 😝
1 yılEvlenmemeni öneririm acelen neee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çevren yok ise zor
00 YorumlaGöz rengin nedir
#Hükümdar00 Yorumla
1 yılKendini tanıt bakarız bi 😂
00 Yorumla
1 yılKendi mesleğinden yakın bir salağı bul evlen
01 Yorumla- 1 yıl
Bu arada ben dahil canım yanlış olmasın hem cinslerim de canım karşı cinsde sjsj
Sabret
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Evlenme
10 Yorumla
1 yılerkekelrein ortamina gir gör bak konus tanis yaaa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılAcele etme bence
10 Yorumla
1 yılKariyer düşünüyorsanız evliligo bosverin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenme o zaman öyle bir zorunluluğun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmemeni..
10 Yorumla
1 yılTam senin ikizin ve denginim
00 Yorumla
1 yılevlenme
00 Yorumla
1 yılPara var mı para?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Görücü usulü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşın kaç?
020 Yorumla
Soran1 yıl22
Cevap sahibi1 yılKariyer hedefi derken şu an ne asamadasin?
Soran1 yılLisans öğrencisiyim akademiden gitmeyi düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBölümün nedir. Akademisyenlik falan ihtimali nasıl
Soran1 yılBilim Tarihi. Yüksek duruyor zaten çalışmayı seven biriyim
Cevap sahibi1 yılYolun bahtın açık olsun:)
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılEvliliği ne çok ertele ne geciktir. 26 27 gibi evlenmendefayda var. Önceliğin eş dost akraba olsun derim. Uzaktan tanidiklarda kafana uygun birileri varsa olabilir
Soran1 yılBenim akrabalarım yok. Açıkçası erken evlenmek istememin nedeni bu. Bir düzenim yok evlenirsem düzenim olabilir
Cevap sahibi1 yılAkraba yok derken?
Soran1 yılOnlar özel mevzular
Cevap sahibi1 yılPeki sen bilirsin. Anne baba?
Soran1 yılAnnem yok babam var ama yok
Cevap sahibi1 yılHesabı düzenli kullaniyorsan ve bir büyük tavsiyesine ihtiyaç duyarsan hesabı silemediğim müddetçe bu yorumun altına yaz, yardımcı olurum.
Evlilik konusu da uzun yarın konuşalım uzun uzun. Olur mu
Cevap sahibi1 yılBasın sağ olsun.
Soran1 yılAnnem ölmedi küçükken bırakıp gitti
Cevap sahibi1 yılboş ver öldü say sen. Allah seni kızı gibi sevecek bir kaynana nasip etsin:)
Soran1 yılAmin inşallah
Cevap sahibi1 yılİnşallah. Yarın hatırlat konuşalım
Soran1 yılBen sanaldan gerekmedikçe iletişim kurmuyorum
1 yılNasip
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!