Ciddi cevaplar istiyorum. Kendim aşırı muhafazakarım. Flört dahi yaşamadım olmadık insana kapılıyorum ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her insan senin yansımandır.. Olmadık diye yargıladığın her insanda kendinden bir parça taşıyorsun unutma.. Kendi iç dünyanda var olanı çekersin.. Ayrıca seküler kavramı devlet bazında kullanılan bir terimdir.. Seküler demek dinsiz ya da dinle bağı olmayan demek değildir.. Bireysel hayat için kullanılacak bir kavram değil.. Site bu konuda bu kavramı çok çarpıtıyor.. Deist dersin, ateist dersin, muhafazakar değil dersin.. Fakat bu o kişinin ahlaksız olduğu anlamına da gelmiyor.. İyi ve ahlaklı bir insan olmanın referansı din asla değildir..
01 Yorumla
Soran+1 yılSekülerizm diye bir akım var. Ben siyasi değil o akım anlamında. Bazen dindar olduğumuz halde bazı seçimlerimizle biz de sekülerleşebiliyoruz. Tabiiki ahlaksız tabirini asla kastetmedim.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sana iyi gelecek olan da senin zıttın demek ki. Şans vermeyi hiç düşündün mü? Belki senin elinden tuttuğunda, onu sen kendi tarafına çekecek ve çok mutlu olacaksın. Bu ihtimalleri de düşün.
Biz erkekler gerçekten sevdiğimiz kadın için hayatımızda bir şeyler değiştiririz. Seninde kısmetin böyle olacaktır belki. Bilemezsin. Kendine bir şans ver, karşındaki insanı tanı ve onu da kendisi olduğu için sevdiğini hissettir. Kendisi olmaya devam edebilir ama senin için değil, kendisi için yapmasını istediğin şeyleri anlat. Bence çıkmazlara sokma kendini. Hayırlısı olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm. Bakalım ne göreceğiz.
+1 yılYaşayamadıklarının yansıması, vücut bulmak hâli olabilirler veya kendin dinle ilgili insanlar görmeye doğduğun için aksini arıyor olabilirsin. Her şeyin fazlası zarar diye boşa demiyorlar. Bir başka ihtimal ise içten içe belki onların manevi yanını güçlendirebilecek bir vesile konumundasındır.
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi maneviyatımı koruyabilsem yeter bana hiç öyle iddialarım yok. Faydalı olmak tabiiki isterim ama önce kendini düzeltmeli insan
- +1 yıl
Orası öyle. Ben sana ihtimaller saydım. Hangisi olduğunu sen söyleyeceksin. Derine inmiyorum.
- +1 yıl
Kişiliğin yaşam tarzından bağımsız olduğunu düşünüyorsan bayağı yanılıyorsun. Sana kişilik olarak görünen o toplamın içinde neler vardır neler. Seninle burada iletişim kurmaya çalışanların veya seküler kimseleri güzel göstermeye çalışanların aksine, durmaksızın sana fısıldayan bir şeytan var. Derinin de derinine bak, görünüşe aldanma vesselam. 👋🏻
+1 yılTam tersini yaşıyorum seküler çocuk ve muhafazakar kızım. tükürdüğünü yalıyor biliyor mhshn aynı okuldaydık okuldaki birisinin başındaki başörtüye bile laf ediyordu yapma şekline giyinişinie vs şimdi ben daha beterim saçım önden görünüyor vs uzun zamandır peşimden koşuyordu benden hoşlandığı o ve daha fazla dayanamayacağını söyledi REDDETTİM sevdiğim halde çünkü aynı dünyaların insanı bile değiliz biz 🙃 bazen bunları düşünmek gerekiyor kuzu
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Aşkın kimyası gerçekten karmaşık, biliyorum.✨ Bazen tam zıt kutuplar birbirini çeker ya, seninki de öyle bir durum olabilir. Seküler insanlar sana farklı, bilmediğin bir dünyanın kapılarını açıyor olabilir. Belki seni çeken şey onların özgür ruhu ya da daha farklı perspektiflere sahip olmalarıdır. Her ne olursa olsun, bu durum seni rahatsız ediyorsa kendi sınırlarını korumaya çalış ve ne istediğini netleştir. Konuşarak anlaşmanın gücünü unutma! ❤️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,2b cevap paylaştı.
u +1 yılöyle sevdiğin içindir etkilenmişsiniz işte
10 Yorumla Bunun birkaç farklı nedeni olabilir, ve aslında bu çok doğal bir durum. Duygusal çekim, bazen bizim aklımızın ötesinde gelişen bir şey. Seküler kişilere aşık olman, değerlerinin ya da inançlarının farklı olmasına rağmen, aranızdaki bağın ve ortak paydaların güçlü olduğunu hissetmenle ilgili olabilir. Belki de onların dünyaya bakış açısını ilginç buluyor, kendini onlarla daha rahat hissediyorsun ya da onların özgür ruhlu yaklaşımı seni çekiyor.
Bazen de, insanlar bilinçli ya da bilinçsiz olarak kendine farklı bir şeyler arar. Eğer sen daha dindar bir bakış açısına sahipsen, seküler biriyle tanışmak sana başka bir bakış açısını sunabilir ve bunun cazibesi seni çekebilir. Belki de duygusal olarak bağ kurma noktasında, değerlerin dışında, başka bir şeyleri buluyorsundur.
Bununla birlikte, bu durum bazen içsel çatışmalara da yol açabilir, çünkü hayatındaki kişiler farklı değerler ve inançlar taşıyor olabilir. Kendi hislerine ve ne istediğine dikkat etmek, hem duygusal olarak hem de uzun vadede neyin sana uygun olduğunu anlamana yardımcı olabilir. Sonuçta, kimseyi ne için sevdiğini net bir şekilde açıklamak her zaman kolay olmayabilir, ama bu duygular da zamanla netleşecektir.00 YorumlaSeküler birilerinin ahlaki değerleri vardır. Bu durum seni korkutmasın. Sadece dindar olmuyorlar hepsi bu.
15 Yorumla
Soran+1 yılKişiliği karakteri çeken. Buradakiler yine cinselliğe veya farklı yasam tarzina baglamis ama.
- +1 yıl
Bahsetmek istediğim de buydu. Senin gibi temiz hayat süren birinin bile dikkatini kişilik ve karakteriyle etkilemiş biri kötü olamaz. Önemli olan sana karşı davranışlarıdır.
Soran+1 yılYapma yanarız 🤣😅 Kapılırım böyle şeyler duyarsam.
- +1 yıl
Yani denemekten bir zarar olmaz. Aradaki mesafeyi koru ve bir şans tanı. Eğer kötü biriyse o zaman uçan tekmiği koyarsın çiçeğim 😌
Soran+1 yılOluru yoksa kaçınılmaz son
Sende olmayanı görünce çekiliyor olabilirsin. Senin gibi düşünse ve yaşasa zaten cazip gelmeyecek. Seni onaylamayan ve kendine çeken de onu elde etme arzusu.
10 Yorumla
+1 yılAşk çünkü farklılıklara rağmen sevmektir... senin gibi olsa aşk olmaz
10 Yorumla
+1 yılKendinde olamyanı aramak özenmek. İsteklerine fikirlerinin yani yaptığınla yaşayışınla içten istediğin şeyin uyuşmaması mı desem
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhafazakar kesimde aradigimi bulamamak bence. Kisilik karakter kısmı etkiledi beni. Yaşayışını dert ediyorum ki soruyorum. İlla ilişki olacağından değil
Belki sen de sekülersindir yavrum, sadece büyüdüğün toplum ve ailen buna müsaade etmiyordur. Bakış açını değiştir :d
11 Yorumla- +1 yıl
10 numara tespit
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bence bir imtihandan geçiyorsun neyin doğru neyin yanlış olduğuna sen karar vereceksin emin ol doğru şeyi seçeceksin
00 YorumlaBirliktelik yaşayıp sorunu yeniden günceller misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi var belli ediyor ama daha birliktelik başlamadı. Ondan çok ben emin olmayan taraf benim zaman ne gösterecek bakalım. Buralarda olursam yazarım.
Soran+1 yılAnlam düşüklüğü olmuş. Emim olmayan benim demek istedim
Soran+1 yılSorunlar öyle mi baş gösterecek. Doğru bir tespit gibi son cümleniz. Ama üst kısmı anlamadim
Kendine itiraf edemeğin içinde var olan bazı duyguların olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılYaşamayı helal çevre de sonuna kadar gerçekleştiriyorum öyle icmeye partilemeye falan ilgim yok. Hiç hem de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal, insansın. Her insanın tarzı tipi vardır. Seninki de bu demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan sürekl birilerine nasıl aşık olabilir hayret.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk yıl ara var
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasak olan meyve çeker şekerim ki böyle şeylere bu kadar takılma ayrıca hoşlantı ayrı şey sevi ayrı şey 😕 karıştırma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDemekki seni çeken o tarz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de böyleyim ya ne kadar istersen o kadar olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılBelki sen de sekülersindir ama aile ve çevre baskısını yenip özüne dönemiyorsundur. Sonuçta 10 yaşında başına örtü örtüysen çıkarınca garip hissedersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünaydın yengaanımmm, canın öyle çekmiş demekki.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTesadüf bence ama kapılma
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ya
+1 yılMuhafazakar insan, evlenmeden birisine kapılmaz. Sen kendini öyle sanıyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılGönül bu. Bile bile tercih meselesi değil
- +1 yıl
Demek ki muhafazakar değilsin. Öyle göstermeye çalışma kendini. Komik oluyorsun
İçinde bir yerlerde baskılanmis duyguların var demek ki
04 Yorumla
Soran+1 yılO duygular niye muhafazakar adama değil de aklıma yaşam şeklime uymayan birine. Şu bastırılmış duygular mantığını hiç anlamıyorum.
Soran+1 yılÇünkü bir şey bastırdığımiz yok
Soran+1 yılHeyecan verici geliyor olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Seküler insanlar daha akılcı oluyo o yüzden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılkapılıp ne yapıyorsun muhafazakar kız?
06 Yorumla
Soran+1 yılDenemeye değer mi düşünüyorum sadece. Pek değmez gibi sonucuna varıyorum genelde
- +1 yıl
senin dinciliğin boş altı dolu değil fikren alt yapın olsa öyle tipler sana zerre alaka uyandırtmazdı. sen adetten örften muhafazakar olduğun için beynin söyleminden farklı şeylere
Soran+1 yılYapma yaa iki cümleden buna varman şahane gerçekten.
- +1 yıl
evet çünkü samimiyetin yok olsaydı bilseydin davanda samimi olsaydın iterdi seni seküler kafalar
Soran+1 yılUmarım böyle bir şeyle imtihan edilmezsin
- +1 yıl
50 tane kadın geçmiş benim hayatımdan bikinilisinden nikaplısına kadar rahat ol canısı :D
+1 yılSapiosexuallikle ilgilidir muhtemelen.
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle. Erkeklerin azı öyle olduğu için. Önemsiyorum bi de.
- +1 yıl
Kadın bilinçaltının başlıca zaaflarindan biri. Kendine özgü görme.
Soran+1 yılThank youu.
Gönül ferman dinlemezmiş. Olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔
+1 yılNefis işte daha ne diyim sana
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi haramla hem hal olmanın sonucu sanırım
- +1 yıl
Aynen öyle o yaşantıdan olduğun için nefis ve şeytan bırakmıyor kismetin seni bulacak sabır et hayırsız olacağına allah'tan hayirlisini iste
Soran+1 yılAmenna.
- +1 yıl
Bende az kalsın bit kız yüzünden imtihan oluyordum son anda allah uyanış nasip etti boş ver görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Soran+1 yılBakalım inşallah
- +1 yıl
Sohbet etmeye ihtiyacın olursa buradayım
+1 yılÇünkü dış görünüş ön planda senin için.
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu hic düşünmemiştim çünkü başka şeye aşık oldum. Bizim tembel muhafazakar erkeklerden farklı. Kitap karıştıran düşünen nazik v. s. v. s.
- +1 yıl
Muhafazakar adam çalışkan olur araştırır öğrenir koşuşturur iş sahibi olur çünkü kuran bunu emreder onlara. Sanırım senin çevrenin biraz cahil bi çevre.
Soran+1 yılAkademik camiadayız hiç de öyle değil maalesef.
- Aşk İlişkileri konusunda 48,7b cevap paylaştı.
+1 yılZıt kutuplar birbirini çekermiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan da ilgi gördüğümü fark ediyorum ama oralı olmuyordum hiç. Garipsiyorum bu durumu
Bazen insanın zıt kişiler ilgisini çeker
00 YorumlaSende yasak olana zıt olana meyletme var
00 Yorumla
+1 yılEE ne güzel işte kötü değil ki Sekülerizm
00 YorumlaZıt kutuplar birbirini çeker
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılİhiyacın olan o olduğu için.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCevabı sende olmalı
00 Yorumla
+1 yılİcindeki atesi sonduremezsin
00 YorumlaMuhafazakarlar sıkıcı olduğu içindir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeden ister. Akılla çok alakası yok
00 Yorumla
+1 yılAhhh ahhh neler vardır sende neler...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCunku akli basinda insan cekici gelir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsk zten boyle bisey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki özendiğin hayat tarzı o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de öyle olmak istiyorsundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü sana farklı ve ulaşılamaz geliyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılYo çok da ulaşılmaz değil. Farklılık kısmı belki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılSeküler biriyle mi?
- +1 yıl
Yes.
Soran+1 yılBüyük konuşmayayım da hayatımda öyle bir seçim yapmak istemem. Sonuçları hiç parlak gözükmüyor.
- +1 yıl
Sorunlu birisin o zaman kendine güvenmiyorsun demek ki
Soran+1 yılKendime güvenmemek değil, kendime uygun olmayan biriyle bir şeyleri özellikle kendimi harcamak istemiyorum diyelim.
+1 yılBende de öyle saçma şeyler oluyordu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kapalı mısın?
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın ki , ne oldu da aşık oldun
00 Yorumla
+1 yılSekuler insanlar daha eglenceli ondandır
00 Yorumla
+1 yılzıt olduğu için çekiyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılBilmeyiz
00 Yorumla
+1 yılBanada kapil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılolur öyle şeyler
00 Yorumla İlgini cekiyordur
00 Yorumla
+1 yılKötü ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın
05 Yorumla
Soran+1 yılYaşla ilgisi yok ya
Cevap sahibi+1 yılBen mesela kaslı, dövmeli, küpeli bir tipim ve kapalı kadınlar ilgimi çekiyor. Benim gibi erkekle kapalı bir kadının yanyana çok tatlı durduğunu düşünüyorum. Farklılıklara rağmen birbirine olan tutkunun galip gelmesi...
Soran+1 yılOlabilir.
Cevap sahibi+1 yılNeden daha seküler bir tiple olmuyorsun ki. Yaşın 30 üstü. Kim ne diyebilir
Cevap sahibi+1 yılZevkine uyan bir adamla ömür geçirirsin
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem