Bu zamana kadar önce meslek diye diye geldim. Meslek sahibi oldum mu evet ama insan zamanla bir yoldaş arıyormuş yanına olmayınca da üzülüyormuş. Çirkinim desem değilim, komik, eğlenceli, çabuk sohbet kuran biriyim. Hiç kalbimin atmadını sağlayacak insan karşıma çıkmadı çıkanlar d azaten hep uzaktaydı. İnsanlar evleniyor, çocuklatı oluyor ben de izliyorum bu geç kalmışlık hissinden kahroluyorum. Aradığım çıkmazsa da evlenmeyi düşünmüyorum. Çok şey de aramıyorum inanın benim gibi olmalı benim hoşuma gitmeli, nazik, kibar olmalı ama yok gelmedi o kişi belki de o kişi hiç yok işin bu boyutu beni kahrediyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günümüz Türkiyesinde artık kadınlara YALAN UYDURMA SENARYO yerli dizilerde sürekli yalan propagandalar yapılıyor uydurma senaryo erkek karakterler gösteriliyor. KEndi akıl hastası kelgay ya da feminsit arıza ilişki uzmanları tarafından beyinleri yıkanıyor.. ve şu şekilde gerçek hayatla ilgisi olmaya HAYAL ÜRÜNÜ erkekler gösteriliyor = sürekl GARSON UŞAK gibi nazik (gay gibi) yalaka kadına sürekli yağcılık boyacılık yapan , kendi kişiliği karakteri olmayan ve sürekli kadından olur bekleyen kadına sorarak bir iş yapan, ezik aciz beta erkek modelleri... ve ayrıca akıl hastası ilişk iuzmanlarına göre erkeklere KÖPEK , kadınlar kaçmalıymış erkek köpek olduğu için işi gücü bırakıp sürekli onu kovalamalıymış !!! KOMEDİYE bak ! beyni yanmış insanlar ülkesi..
Gerçek hayatta bir erkekle tanışmaya hiçbir çaban YOKSA oturup bekliyorsan , erkek sana baktığında (genelde bir erkek beğendiği için bakar ve kadınan 1 ışık bir çaba bekler.. geri bakması birşeyler yapması ve onu kendine çekmesi/çağırması vs) send eona bakmıyorsan onla ilgilenmiyorsan onunla tnaışmayh hiçbir çaban yoksa KİBRİ EGO NARSİSTLİK içinde yüzüyorsan (çoğu akıl hastası soğuk ikletişim kurmayı bilmeyen CAHİL kadınlar aynen böyleler) kime baktığın belli olmasın diye GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ takıyorsan , kimseyi DUYMAK İSTEMEDİĞİN için sürekli kulaklık takıp geziyorsan sürekli telefona bakarak onala buınla yazışarak sokaklarda yürüyor etrafınla muhattap bile olmuyorsan (coğu embezilk Gerrri zekalı aynen böyle) ozaman seninde "DÜZGÜN" bir erkekle tanışma pek şansın OLMAYACAKTIR.
Kimse istenmediği yerde zorla durmaz , düzgün bir ekrek ASLAAA istenmediği yerde durmaz.. ozaman bu kadar arıza bozuk egolu kibirli kadınlar kimlerle tanışıyorlar? oturu bekleyip hiçbir çaba göstermeyip erkekler köpektir diye bekleyenler sadece ve sadece = her kadının üzerine saldıran çok konuşan yalaka aldatan kandıran ve terkenden yalancı güvenilmez iiTT erkekle tanışabiliyorlar.. çünkü o tip erkekler her kadını üzerine saldırıyorlar her kadına çağrılmadan zORLA gidiyorlar.. Düzgün bir erkek bunu yapMAZ ! istanmediği yere gitmez , kendisi istemeyen bir kadına ASLAAA zorla gidip zorla sokak köpeği gibi sırnaşmaz yalakalık YAPMAZ ! kadınların beyninin kafasını BASMADIĞI ve birtürlü kabul etmek istemediğkleri gerçek işte BU ! YALANCI ilişki uzmanları takipçi toplamak ve bu işten par akazanmak için kadınlara duymak istedikleri "YALANLARI" söylüyorlar ama yalanlar ve gerçek hayattaki gerçekler ÇOK FARKLI ! Bu ülke hiçbir düzgün hiçbişr erkek sapıık durumuna düşmek istemiyor artık, sen tanışmaya çabamaadan ZORLA sana gelmek ZORLA peşinden koşmak ZORLA tanışmaya çalışmak SAPIKLIKTIR. Bu harekete pisslik yalancı ilişki uzmanları ise "CESUR" erkek diyorlar :-) Cesurluk böyle mi oluyor? ozaman ben sokakta önüme gelen kadına bana bakmadan benle tanışmaya hiçbir çabası yokkken gideyim üzerine saldırıp tanışayım? bu mudur.. ÇOK KOLAY :-) zaten * yapan amacı kısas süreli ilişki yatmak kalkmak olanlar bunu yapıyorlar.. her önüne gelene saldırıuyorlar ve aklı olnmayan soğuk çabasız , aşkta hazıra konmayı amaç edinmiş IQ'sü düşük kadınlarda "ahh negüzel ben hiç uğraşmadın zahmetsizce ben ilgilenmeden bakmadan o ayağıma gledi KÖPEK oldu" diye arkadaşlarına YALAN DOLAN kahramanlık hikayeleri anlatıyorlar :-) ama bilmedikleri ve görmezden geldikleri gerçek aslında kendi MEZALARINI KAZDIKLARI ve ORAYA GİRECEK OLMALARI :-) .. tekrar söylüyorum ! hoşlandığı erkekle tanışmaya hiçbir çabası olmayan ona bakmayan onla ilgilenmeyen bir yol bulup tanışmaya konuşmaya çabası olmayan "ilkoukl çocuğu aklıyla kaçma-kovalama" hesapları yapan kime baktığı belli olmasındaye ezikçe gözlük takıp gezen kimeyi duymak istemediği için kulaklık takıp gecen beyni gelişmemiş ,
tiplerin bu zamanda bulup bulacakları namussuzz şşreffsiz iitt yalancı allldatan kötü erkeklerdir. 2+2=4 !Çaban olacak.. aşk karşılıklıdır iki tarafta çabalamalıdır. KAdın yan gelip yatacak erkek eşşek gibi köpek gibi uğraşacak ! YOK BÖYLE BİRŞEY , YOK BÖYLE BİR YALAN.
Dini imanı olanlar = RAD.14'ü okusunlar..
suya bile uzaktan bakıp ağzına gelsin isteyeMEZSİN ! gidip içeceksin bir çaban olacak. . NET01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBunu birçok kişi yaşıyor maalesef sen yine ailenin yanindasin arkadaşlarının yanindasin. Bu dediklerine bende hissediyorum. Ama benim farklı çünkü hayatımı güzel kılmak için birçok şeyden fedakârlık yapıyorum hayatımdan sevdiklerimden uzakta arkadaşlarımdan uzakta yurtdışında çalışıyorum. Bende birçok şeyi uzaktan izliyorum. Mecburen hayat iş ve ev arasında geçiyor. Para biriktirmek için, güzel bir yaşam için.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Yanlızlik iyidir boş ver biz evlendik de ne oldu 3 sene sürdü sonra boşandık ona sevgi sadakat verdim o ne yaptı gitti başkası ile konuştu bu devirde sevgi sadakat saygı diye birsey kalmamış o yüzden bende artık bunları düşünmeyi bıraktım Yanlızlik iyidir.
013 Yorumla
Soran1 yılİnşallah öyle bir şey yaşamam. Bir insanla yapamıyorsan da düzgünce yapamıyorum diyeceksin aldatmayacaksın
Soran1 yılEvet maalesef. Bana gelen mesajları bilseniz inanın profilimde açık bir tarafım da yok ama zihniyetler pis
- 1 yıl
Ben tir şoförlüğü isi yapıyorum bazen yolda arayan soran olmayınca yalnız hissediyorum ama eve gittiğim de kapıyı açıyorum kimse yok o çok koyuyor yolda iken insanlar ile konuşma şansım oluyor yine az çok duruma idrak etmeye çalışıyorum üzerinden 1.5 yıl geçti ama hala boşlukta hissediyorum. Ama yine aynı şeyleri yaşamaktan inan çok korkuyorum, yalnız olduğumu Zaten bir noktada kabul etmemiz gerekiyor
Soran1 yılHeh brnim de aynı durum. Dışardayken işimi yaparken problem yok asıl problem eve gelip sessizliği dinlerkrn oluyor yeri geliyor ağlıyorum
Soran1 yılBeni de her yerde mutlu insanlar sevgililer ben yalnız çok kötü çok oysa sevmeyi ve sevilmeyi en çok hak edenlerdenim
Soran1 yılEvet maalesef doğru ve beğenebileceğim insan denk gelmiyor o denk gelmeden de evlenmem
Soran1 yılHepsi olmalı. Doğruyu söylemrk gerekirse ilk baştan etkilenemediğim insanı hayatıma alamam
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılUzaklardaki kişilerle konuşursan kalbinin atmasını onlar sağlar. Yakınlardaki insanları görmelisin bence. Sosyal çevren de var anladığım kadarıyla. Arkadaşlarının arkadaşlarını getirebileceği etkinlikler düzenleyebilirsin. Yakın arkadaşlarından varsa seninle birini tanistirmalarini isteyebilirsin. Ayrıca da hiç bir şeye geç kalındığı yok bu hayatta. Her şey zamanı gelince oluyor. Rahat ol yani..
01 Yorumla
Soran1 yılYakınımdan hiç insan çıkmıyor ki keşke çıksa. Çıkanlar hep uzakta ve bir şey hissedemiyorum. Ben istiyorum ki ortamda tanıyayım etkileneyim ve öyle devam etsin ama böyle hiç denk gelmedi🥲
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbende yalnız öleceğim.. bence seven birini bulursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBırak allah aşkına ben sevgili olmak yerine arkadas oluyorum ve erkeklerden öğrendiklerim takılabildikleri kadar insanla takildiktan sonra doyduklarini anliyolarmis artik ve erken evlenenler çok yakınıyolarmis baska kizlara bakamadik dokunamadik gezemedik edemedik diye onlari da anlatiyolar ben evlenicem diye karar verdiklerinde de o an hayatlarinda kim varsa ask sevgi önemi yok evleniyorlar ve daha evvel sevdigi biri varsa da aklinda kaliyo tabi sonra da o youtube yorumlarinda felan goruyoruz aklindakiyle yasar yanindakiyle ölürsün diye gram sevilmeyi hak etmiyolar kizlarda işte duygusal be acaba bizi mi seviyo ah uzuluyo mu o sırada 50. kisiyi hayatindan cikartmis oluyo felan 😂 anliycagin bunlarda doğru insan felan yok hepsi birbirinden beter
513 Yorumla- 1 yıl
O zihniyette ki adamlarlarla arkadas olma sen de?
Cevap sahibi1 yıl@sapkınduygular olmasam nasıl bilecektim bunları 😊 zaten şu anda değilim.
- 1 yıl
Benim cevremde iki turlusu de var
Bakire erkek arkim vardi bir kizi unide sevdi evlendiler 23 yasinda. Yani herkes anlattiğin gibk deģil bu senin anlattığin erkek cevrenin zihniyeti kesinlikle dediğin gibi. Ne kadar çok kızla yatarlarsa o kadar çok doyuyorlarmıs ama bu kendilerini kandirdıklari sehir efsanesi asla doyma vs yok inan bana ))
Cevap sahibi1 yıl@sapkınduygular şimdi yapacak birsey yok yasta kuruda yanıyo artık
Soran1 yılBunu diyene bak bana neler yazdı😂😂 erkekler cidden çok garip canlılar ne istedikleri belli değil
Cevap sahibi1 yılKnka bırak erkekleri gözümuze hoş gostericek yazdiklarim ayan beyan doğru içerden bilgi işte ondan böyle tepki verdi
Soran1 yıl😅😅kanka hepsi öyle değil ya iyi niyetlilere cidden denk geldim hâlâ varlar. Duygusal sevecen koruyup kollayan bulmamız lazım
Cevap sahibi1 yılNadirler be zor denk geliyo sırtlan olmuş alayı
Soran1 yıl😅 bana denk gelenler genelde iyi aile çocukları gibi ama gibi içini tam bilemem
- 1 yıl
Ben Tam olarak öyle biriyim. Sahip çıkan koruyup kollayan, sırf bu yüzden eximle kavga ediyorduk
Cevap sahibi1 yıl@Excaliburz doğru insanla karsilamamissin yüksek ihtimalle oluyo böyle şeyler iyi insanlar sınanıyo bence hep böyleleriyle sonra da kimseye güvenemiyo oluyoruz
- 1 yıl
Fb olarak takılmaua devam ya uğrasmaya değmez
Soran1 yılAynen iyi insan hep sınanır ve hayat istediğini vermez bu değişmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılDoğru insanı bulmak çok zorlaştı.
Herkes yuva kurmak ister.
Aradığın çok basit şeyler ama inan kimse kimseye artık kolay kolay guvenemiyor.
Herkes kendi açısından bakıyor.
Evlilik için artık bir yorumum yok.
Çünkü en büyük piyango eş piyangosudur ve artık hayırlısı modunda yaşıyorum ve şu an böyle mutlumuyum bilmiyorum.🙂
Eger mutluluk dedigin şeyin bir bedeli olsaydı ve satılsaydı onu satın almak için inan bana herşeyimi ortaya koyardım.
Hersey biraz sans biraz kader birazda kısmet.
04 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle haklısınız. Doğru insanı bulmak çook zorlaştı. İnanın sınavı olda ne yapar ne eder çalışır kazanırdım ama yok işte
- 1 yıl
Tesekkur ederim Seni o kadar iyi anlıyorum ki
İnsan evlenenleri ve sevgilisi olanları görünce benim neden olmuyo diye kendi kendine deli gibi bu soruyu sorup cevap arıyor ama bulamayıncada sıkılıyor bunalıyor🤨
Soran1 yılKesinlikle sosyal medya zaten güzel ilişkilerle dolu insan neden benim yok niye olmuyor diyip duruyor
- 1 yıl
Sanırım kendilerini kandırmakta çok iyiler ya da her şeyi kafalarına çok takmıyolar Bilmiyorum ve yine bilmedigim çok şey var
Önemli olan kalbinin atmasi zaten. Bir sey hissedince karşındaki daha iyi görünür gözüne. Bende senin durumundayim. Egitim ve kariyer önceliğim oldu. Karşıma çıkanları da zaman ayiramadigim icin reddettim
13 Yorumla
Soran1 yılBen yazdım sandım🥲 aynısı
Soran1 yılBen de işte. Çok üzgün hissediyorum bu yüzden. Ailem olsun hafta sonu planı yapalım istiyorum
1 yılherkes yalnız ölür, o kesin. Sosyal medyada herkes çok mutlu, gerçek mi? teşhirciler o kesin.
yalnızmı hissediyorsun, yalnız kalmaktan mı korkuyorsun? kaygılı bir kişiliksin muhtemelen önce bunu halletmen gerekir, eyvah bir şey kaçırıyorum, eyvah kötü bir şey olacak bunların sonu yok. Şuanı yaşamalısın, geçmiş ve geleceğin olumsuzluklarına odaklanmaktan hayatın tadını kaçırıyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılEvet kaygılı bir kişiliğim eskiden beri. Küçükken ne olacağım kaygım vardı. Şimdi meslek sahibiyim bu sefer de hiç sevilmeyecek miyim kaygım var
- 1 yıl
bağlanma biçiminde kaygılıysa sağlıklı ilişkiler kuramazsın, kaçınganlara çekilirsin heppp onlarda zaten kaçar , terapı dusun kaygından kurtulmak ıcın beyin kandırılabılır unutma 40 kez dersen olur, evrene mesaj de manifest de ıyı dıleklerını soyle dur guzel seylerı dıle getır san ane ıyı gelıyorsa onu yap ama önce sana ne kötü gelıyorsa onlardan kurtulmalısın
Soran1 yılBabam mesleği gereği küçükken bizi bırakıp giderdi o zamanlardan kalma diye düşünüyorum bende güvensiz bağlanma oluştu. Her güzel şey bitecek diye başlamak istemiyorum insanlara güvenemiyorum. aslında çok sevmek istiyorum ama dediğiniz gibi bana uygun olmayan insanları çekiyorum manipülatif ve narsist
Hayatta ne ararsan yani neyin eksikliğini çok çekiyorsan karşına o çıkar. Bu belki sevgi olur belki cinsellik olur. Çünkü arayışın ona göre şekillenir. Eğer işini vs. yoluna soktuysan bence istediğin şey neredeyse orada bulunman süreci hızlandıracaktır.
02 Yorumla
Soran1 yılBulunman derken. Bulunacak yerde çalışmıyotum ki. Olduğum şehir buna müsait değil
- 1 yıl
Hangi şehirdesin ki
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yıl27 yaşındayım insanları olduğu gibi kabul etmeyi biliyorum ama hep bu sebepten ötürü darbe aldım ezildim. kısacası kalbinin attıracak biri de çıksa çok ilgiden ve ona karşı tutumlu davranışından dolayı seni ezecek üzecek bırakacak o yüzden bence çok heveslenme yalnız kalmak çok daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl24 yaşında koca derdine düşmüş, başka da hayatta bir idealiniz yok. Sevgili/koca yolunda can verecekler, insan hayret ediyor. Bizim toplumun kadınları niye bu kadar kafayı bunlarla bozmuş. Yazık, valla. Bunun altında maalesef hep psikolojik sorunlar yatıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılaramakla olmaz o iş. yoldaş yolda denk gelir. sen yoluna bakacaksın. karşına çıkarsa çıkar, çıkmazsa ille de evleneceğim diye hayatını zehir etme. tadını çıkar
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız ama çevremin yaşıtlarımın mutlu ilişkisi var. Son kalan brkarlar da evlenince kendi başıma tatil yapmak zorunda kalacağım🥲
1 yılEvlenmeyi düşünüyorum bende (Young_boyl) istersen tanışabiliriz. Nazik Anlayışlı Dürüst, işinde gücünde kendi halinde biriyim. Kamuda çalışıyorum. İzmirde 4 yıldır kendi evimde yalnız yaşıyorum.
00 Yorumla
1 yılBazen sabretmek gerekir çünkü sabrın mükafatı her zaman icin büyük olur o yüzden sende canını sıkma gercekten seni sen oldugun icin seven biri illaki çıkar karşına... karamsar olmamalısın
08 Yorumla
Soran1 yılİnşallah dediğiniz gibi olur☺
- 1 yıl
Insallah aklı selim bir insansın üzülmeni istemem
Soran1 yılTeşekkür ederim 😇
- 1 yıl
Gelen yorumları okudum da insanı üzmekten baska birseye yaramamis bazıları bu tür insanları def etmekle basla hayatindan aksi takdirde üzülürsün engelle gitsin... baktın kötü eleştiri kötü yorum yapıyor konusma bile münakaşaya girmen bile hata olur uzadıkça uzar
Soran1 yılHaklısınız. Gerçekten saçmaladı bazıları sapır saçma yerlere çekti. Dediğiniz gibi konuşmamalı bile.
- 1 yıl
Aynen öyle paylasimlarima gelirmisin iyi biriisin senin gibi insanların duygu ve düşüncelerine daima ihtiyacim vardır hani bi konu üzerinden bisileri anlatabilirsin konusabilirsin ki senin ANLAYISLI VE IZAN SAHIBI biri olduğuna inanıyorum 🙏🙏🙏🙏🙏
Soran1 yılTeşekkür ederim. Bu kirli dünyada herkese her şeye rağmen iyi kalmayı deniyorum
- 1 yıl
🙏🙏🙏🙏 zaten bizide ötekiler den ayıran en büyük özelliğimiz farkımız bu deilmi
Siz kadınlar için evlenip çocuk sahibi olmak çok önemli fakat erkeği şu hayatta en zorlayan şey evli ve çocuklu olması. Yani kadınlar artık yalnız ölme fikrine alışmalı.
05 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 ya siz hiç ihtiyaç duymuyor musunuz? Biri beni anlasa, sarılsa, öpse, mutku etse, sohbet etsek, tatil yapsak, eğlensek diye
- 1 yıl
Onun için evlenmeye gerek yok. Olsaydı da evlilik bu dediklerinden mi ibaret?
Kadın dırdırı, ailenin geçim yükü, çocuğunun istikbal endişesi vs.
Mesela çocuğunun engelli doğma veya engelli olma ihtimali hep var değil mi? Çocuğunun bu haline devamlı tanıklık etmek insanı evlilikten vazgeçirmeye yeten ağırlıkta bir duygu bana göre.
Bu zamanda evlilik yürütmeyi geçtim, evlenme aşaması bile son derece külfetli. Bana bir belediye nikahı, bir yüzükten fazlası gayet gereksiz ve katlanılmaz geliyor.
Özetle evlilik külfetli ve bu külfetinden ötürü saydığın nimetlerinden vazgeçmek artık daha mantıklı.
Soran1 yılBana kalsa nikahtan evlenirim ailem düğün ister bana da saçma geliyor külfetli şeyler
- 1 yıl
Aynen öpmek sarılmak tatil için evliliğe ihtiyaç var sanki hsjsjsjs böyle kızları evlenecek erkek bulmaz çünkü meraklilar erkekler evliliğe meraklı kızları sevmiyor beni ikna etmek için uğraşıyorlar 🤣 bu zihniyetten çıkmaniz lazım kızlar meraklı oldukça koca bulamazsiniz
Soran1 yılBenim aile yapım sevgilimle tatile gidecek kadar geniş değil
Aynı senin gibi hissediyorum ve senin gibi biriyim ve senin gibi birimi istiyorum ama yok bende ailem için herşeye geç kaldım
14 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani ailem için her şeye geç kaldım derken
Soran1 yılMuhtemelen 3 yıl sonraki halim🥲
İnsanlar çok çirkef hicbiriyle evlenmek istemezsin bence. Umidim bitti benim seninkini de bitirmek ister gibi oldu ama gerçekler maalesef
11 Yorumla
Soran1 yılHepsi çirkef değil ya. Öyle minnoş çiftler görüyorum ki kader bazılarına gülüyor işte
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Devir de kötü bu devrin çoğu insanı da. Ayrıca nasip diye bir şey var. Zamanından önce doğmaz hiçbir güneş.
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah benim nasibim vardır ve beni mutlu eder artık. Gerçekten çok yoruldum. Aileden insanlardan
Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Kaderinde ne varsa onu yaşarsın. Akışına bırak ne çıkarsa bahtımızda onu yaşamışız kaderimizde
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ona güvenmek gerekiyor ama insan çevresine bakınca geç kalmış hissediyor
Soran1 yılEvet maalesef 🥲🥲
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. benzer durumdayız gizli üye. seni anlıyorum. ne desek boş dimi. beyaz atlı prensesler/prensler nerdeler
06 Yorumla
Soran1 yılAnlamadığım herkes devrin kötü olduğu ve kimseye güven olmadığından yakınıyor e o halde neden doğru insan olup birbirimizi bulmuyoruz. Çok garip durum
- 1 yıl
işte cinsiyetler uzaklastı birbirine. herkesin kişisel alanı var herkes özgür. o yüzden kimseye bişey denmiyor ve çekiniyo insanlar bence. internet alemi var artık herkesin alternatifi var ve haberlerde sürekli kötü haberler. bilinc altına kimseye güvenme mesajı. toplumda değişti erkeklerde evcilleşti. dogaları aktif olması gerekirken. kızdan aşırı mesaj almadıkca adım atmıyorlar. olurda ani fren bi şey olur tacizci derler diye bakıyorum kızın yanına bile oturmuyor ekrekler otobüste. gecen asansörde kadın var diye binmeyen abimiz vardı niye indin abi dedim böyle dedi. güvenmek lazım. herzaman iyi ile kötü kardestir yanyanadır. ama hepimiz ürkekiz. telefonunu biri istese misal vermez kızlar cok tanımadan. en fazla ne yapabilirki oysa. arar engeli atarsın iş tamam. o işin farklı sorunu olabilir ama neyse sonuc olarak boyle uzattım sorry:D
Soran1 yılSorun yok hepsine katılıyorum. Erkekler de cidden iyice her şeyi bizden bekler hale geldi. Hoşlanıp söylemeyen olduğuna o kadar eminim ki
- 1 yıl
evet dna ları bozuldu. ama düşün kızın işaretini yanlıs anladın. bi cıglık atsa bu tacizci dese ki olgun davranmayabilir bi kız yani. hatun kişiyim eleman begenmiş kızca reddedem zor durumda kalmasın medeni cesareti kırılmasın diye düşünmeyebilir. valla toplum hassas aksama haberlere cıkarsın:D bence güvenme eşiğini asaga indirmek mi yoksa yüksek seviyede sabit tutmakmı dersen. tabi asagı indirisen risk. sana iş cıkabilr elemandan kurtulmak gerek belki tel değiştircen. rehber gitcek vs. ama totalda güvenmek bence daha kazanclı cıkıcaktır. sosyallesmek boyle olur cunku. yoksa kimse kimseyle arkadas olamaz ki. kalbın kırılır en fazla ki yasın ilerleyince o kalpte taslasır ve kırılmaz ve kırılabilitesini özlersin. cunku kalbın kırılması duygularının aktif oldugu anlamına gelir. neyse yaş geçiyor benim oyun güvenmekten yana. herkesi bu beni keser yok kadın cinayeti olur vs diye görmemek lazım. bence güven dengesini bozdu toplum.
Soran1 yılBen herkesi kendim gibi sanıyordum onu bıraktım. Birisi brni üzerse de üzemiyor kimse umrumda olmuyor. Hayatımda kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider kafasındayım brn etken büyüdüm galiba🥲 bana birisi hanımefendi senden hoşlandım yanlış anlamazsanız tanışabilir miyiz dese beğendiysem tamam derim zaten. Beğenmediysem de gğzelce teşekkür ederim
- 1 yıl
işte bu aslında hatun olmanın düsturu. kızlara verilen bi toplumsal görev. kızlara erkekler yanasır. o da kızca ona düşen misyonu yapar. ya gel ok der ya kovalar. ama işte denge burada bozuldu. eğerki erkek hiç kıza gelemezse işte yasanan o. kızda erkeğe yazmıcagına göre. kızın aa bu haddine bakmadan bana yazmıs ayy rezil edim de onu görsün düşüncesinde olmaması gerekiyor. cok güzel bi kıza cirkin erkek medeni cesarettir yazar. bunda ayıp bişey yok. uslubunca yazsın. parmagında yüzük yoksa kızlar kamuya acıktır :D diyim. neyse bu noktada canım sıkan bi olay oldu. neyse diyim. bence iyisin ya. umarım beyaz atlı prenses bi an once cıkar karsına. aşk oyununu oynamayı iyi yaparsın gibi geliyo bana:D az biraz kolay tamam deme bence onu ekliyim. biraz nazlan. ve dümdüz tanısmalardan daha iyileri hak ediyorsun bence. hoslandım tanısabilirmiyiz nedir.:D
1 şey içinden gelmiyorsa o asla gerçekleşmez. Ama öyle 1 şey istersin ki o hayalin gerçek olur...
02 Yorumla
Soran1 yılNiye böyle olmak zorunda yoruldum
1 yılDaha önünde çok zaman var kariyerine odaklan birgün aradğın profil karşına çıkacaktır
13 Yorumla
Soran1 yılKariyeeim tamam artık odaklanacak bir şey kalmadı ki onda. Gerçekten çok zamanım var mı bilmiyorum. İlerleyen zamanlarda beğenmediğim biriyle evlilik yapmak istemiyorum
- 1 yıl
Niye kendini böyle şartlıyorsunki isteğin bir çıkarsa evlenirsin çıkmassa o günü beklersin böyle kendini şartlarsan yanlış karar verırsın
Soran1 yılBundan korkuyorum zaten. Yalnızlığı seven bir insan değilim ve yalnız kalma korkum var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılVay be sanki ben yazdım bunları şaşırdım 😅 Ben bulamadım umarım siz bulursunuz doğru kişi
04 Yorumla
Soran1 yılHepimiz mi aynı şeyleri yaşıyoruz çok garip
- 1 yıl
Yaşam bir senaristin kurgusu bizde oyuncuları illaki kesişme oluyor
Soran1 yılUmarım o kesişmeyi yaşarım
- 1 yıl
Bende hep perdeler üzerine devrildi sizin ki iyi olması temennisi ile
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Giyim tarzını yenile iletişim şeklini güncelle alternatif app dene
09 Yorumla
Soran1 yılGayet iyi giyinirim ve iyiyim aslında bunun onunla ilgisi olduğunu sanmam.
Soran1 yılİletişimim de kuvvetli o yğzden şaşırıyorlar zaten
Soran1 yılİşte orasını ben de çözemedim. Arkadaşım var bir tane o fa harika bir kız ama hayatında biri yok benim gibi. Bizde sorun yok ama olmuyor
Soran1 yılBildiniz djdjdkfkd
Soran1 yılHayır😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet böyle kimseyi beğenmeye devam ederseniz yalnız kalacaksınız. Peki bir erkek kadından ne ister ve siz bunların ne kadarını karşılayabilirsiniz diye düşündünüz mü? her şey kendinize göre olsun derseniz hicbirseyin size göre olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılÜzülme. Mutlaka hak ettiğini alacaksın bu hayattan.
03 Yorumla
Soran1 yılHerkes hakmettiğini almıyor ki. Ne kadar iyi insna olursan ıl bu hayat üzüyor
- 1 yıl
Böyle diyerek bizi üzüyorsun. Bence sen istedikten sonra bu durumu istediğin şekle getirirsin.
Soran1 yılNasıl ben istedikten sonra? Ne yapabilirim ki bu durum hakkında
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benimde hiç sevgilim olmadı bende mi yalnız öleceğim daha zaman var hâlâ bakalım beklemeye devam
04 Yorumla
Soran1 yılSen 22'sin😅 2 yaş büyüğüm senden
Soran1 yıl2 sene bile çok şey değiştiriyor insan hayatında
Gizli Üye(30-35)1 yılKariyer yap Gecelere kadar partile O zaman Duzgun biriyle iyi bir evlilik olmaz. İyi biriyle evlenmekse olay o zamanda partileyemezsin Hayatta herseyi bir arada isteyemessin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yaşındasın, uyumlu birine denk gelmezsen evliliğin bir anlamı yok doğru düşünüyorsun, yanlış evlilik baş ağrıtır çünkü
112 Yorumla
Soran1 yıl24'üm diyeyim. Evet uyumlu aradığım bu ramam diyeceğim biri olmalı ama denk gelmiyor içim ısınmıyor kimseye
Cevap sahibi1 yılÖyle oluyor evet, konuşuluyor ama ilerleme olmuyor falan, buraları desek o da başka bir konu, çevreden desek o da olmuyor, ben de 32 oldum bakalım nasıl olacaksa.
Soran1 yılOff inşallah 2 yıl içinde evli mutlu bir hayatım olur. Çalışıp eve tek girmek kaderi olan bir insan olarak devam etmek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılUmarım öyle olur, ben o yaşlarda hiç öyle düşünmezdim, 30 yaşından sonra fark ettim bunu, çünkü çok dolu geçiyordu hayatım hedeflerim falan
Soran1 yılİşte erkeklerin hayatı anlaması çok geç oluyor. Konuşmak isteyen adam 30 'una gelmiş görüşmek istiyor. İnsan diyor bu zamana kadar ne yaptın diye
Cevap sahibi1 yılBen geç olgunlaştım kesinlikle, 20 li yaşlarım nasıl geçti hatırlamıyorum bile, kopuktum genel insan anlayışından, kendi dünyam vardı
Soran1 yılO kadar mı ya? Kadınlar erken olgunlaşıyor cidden her şeyin farkındayım ben ve bu cansıkıcı
Cevap sahibi1 yılEvet aramızda 8 yaş var ama şimdiden benim gibi düşünüyorsun yanlış da değil bu, cinsiyet rolleri diye bir şey boşuna belirlenmemiş
Soran1 yılKeşke erkekler de çabuk olgunlaşsa. Evlenen geç erkekler nasıl evlendi
Cevap sahibi1 yılHepsi aynı değil aslında ama çoğu artık geç evleniyor, şahsen şimdi eskiye göre daha çabuk tanışıp konuşuyorum ama bu kez de bir şey olmuyor, eskiden böyle şeylere kafa yormazdım ondan bu fark belki bilmiyorum.
Soran1 yılAslında gençler çok fazla flörtleşiyor ve tanımaya çalışıyor. Yanında birini istiyor
Cevap sahibi1 yılBen farklı düşünüyordum ondan sanırım, ilişkiler aklıma bile gelmiyordu zaman da ayırmıyordum, beni tanımak isteyen olursa o zaman nadiren bir şey olursa oluyordu
Gizli Üye(25-29)1 yılparan varsa sevis gitsin ya ne evliligi erkeklerde kadinin parasina bakiyor artik bosuna bekliyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir insan değilim. Benim amacım sevmek sevilmek sadıklık
- 1 yıl
Bende seveceğim, beni asla aldatmayacak sadık bir eş adayı arıyorum
Soran1 yılİnşallah bulursun @Excaliburz Umarım buluruz🥲
Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Sanırım bir noktadan sonra gerçek aşk uzak bir ihtimal oluyor. Aradığınız kişi nasıl birisi?
00 Yorumla
1 yılBence dua etmelisin Allâha sana bir ödül vermiş temiz kalmışsın..
Mükafatın güzel olur inşallah harama bulaşmamışın.. Temiz bir geçmişin olmuş.. rabbim yüzünü güldürsün kaderini güzel eylesin
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapmaya çalıştım fakat sevip sevilebileceğim bir insanı vermedi. Verecekse de ne zaman verecek bilmiyorum
- 1 yıl
Hayırlı bir zamanda olur inşallah dua ederim.
Soran1 yılÇook teşekkür ederim inşallah☺
1 yılBen insanlara bakmıyorum bile kızlar benden nefret ediyor artık galiba 😅
00 YorumlaO kişi illaki vardır eğer kısmetinde varsa bir şekilde olur zaten diğer şekilde istediğin kadar uğraş olmuyor
01 Yorumla
Soran1 yılKeşke var olup olmadığını bilebilsem en azından gönlümü yormamış üzmemiş olurum🥲
1 yılKeşke yanlız ölsem etrafımda bir sürü yılan var ( ailem dahil )
11 Yorumla
Soran1 yılBenim de ama yapacak bir şey yok yalnızlık iyi değil. Kendini yalnızlaştırma lütfen
Memur olsan cok kişi karşına çıkardı bu devirde erkekler de memur arıyor maalesef
02 Yorumla
Soran1 yılMemurum 😂😂 bu işte bir terslik var işte aradığım gelmiyor
- 1 yıl
Öğretmen misiniz?
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende yalnız kalacağımı hissediyorum
21 Yorumla
Soran1 yılİnşallah öyle bir şey olmaz🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKader diye bir şey var inanın ki
21 Yorumla
Soran1 yılVar olduğunu biliyorum. Ama kaderimde biri var mı ne zaman gelecek bilmek isterdim varsa eğer
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılHepimiz yalniz olucez zaten
18 Yorumla
Soran1 yılOrası öyle ama insan istiyor ki kısacık hayatta mutlu olsun mutlu etsin sevsin, sevilsin
- 1 yıl
Onlar hayal
Soran1 yılNeden hayal ki arkadaşlarım yaşıyor görüyorum
- 1 yıl
O bi rol
Soran1 yılÇok Gerçekçi ama😅
- 1 yıl
Demekki iyi oyuncular
Soran1 yılDemek ki🙃
- 1 yıl
Aynwn
Gizli Üye(25-29)1 yılSanki benim hayatimi anlatin ayni ben kaç yaşındasın?
01 Yorumla
Soran1 yıl24 senin için daha erken elbet bulursun☺
panik yapma gençsin daha
07 Yorumla
Soran1 yılGenç miyim gerçekten 37'den sonra bulma imkanım 0 olacak ondan telaşlıyım
Soran1 yıl27 pardon
Soran1 yılAma çok geç kalnmış bir yaş gibi geliyor. Çocuk istesen zor gelir o yaştan sonra. Gezmek istesen enerjin olmaz
Soran1 yılUmarım çıkar bana kılını kıpırdatmayan insanlar başkalarına yollar yapıyor maalesef
Sen daha bizi gömersin orasi kesin
00 Yorumla
1 yılA.. q yaş kaç ki? 24 mü?
00 Yorumla
1 yılSeni alan yaşadı ama senden iyi eş olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılKedi annesi olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstersen tanışabiliriz nerede oturuyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılBuradan birisi ile tanışacağımı sanmam🙃
Cevap sahibi1 yılSenin canın sağolsun
Teklif var ısrar yok :)
Soran1 yılTeşekkür ederim anlayışlısın☺
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Gizli Üye(18-24)1 yılKaç yaşındasın
014 Yorumla
Soran1 yıl24😇
Cevap sahibi1 yılKanka daha küçüksün ya ben de 22 yim. Yani anlıyorum seni insan tanımak da istiyor birini benim hiç olmadı mesela erkek arkadaşım. 26-27 iyi evlilik için ama dediğim gibi tanımak gerekiyor
Soran1 yılEvet o yaşlar iyi ama o yaşta evlenmek için şimdi hayatımda birinin olması lazım ama yok🥲
Cevap sahibi1 yılEvet kanka orası öyle. Ben de okulu bitirmeye bakıyorum son sınıfım bitirince biraz çalışıp para kazanıp öyle birini isterim ama olur mu onu bilmem. Çünkü üniversitede de olmadı kimse yanıma gelip tanışmak istemedi. Sadece instada okulda farklı fakültelerden tanımadığım insanlar istek attı öyle de ben kabul etmedim.
- 1 yıl
26 27 iyi mi hangi mağarada yaşıyorsunuz ya hala evlilik meraklısı kızlar🤣
Soran1 yılHerkesin isteği, hayata bakışı size uymak zorunda değil
Soran1 yılBenim de aynıydı umarım olur ikimizin de
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok1 40 mı iyi? Hadi 26 yı geçtim 27-28 iyi bir yaş
Cevap sahibi1 yılİnşallah kanka
- 1 yıl
İç Anadolu da falan yaşıyorsun sanırım 🤣
Soran1 yıl@Tükendimçok1 ya o yaşa gelip sevdiğim adamla bir şeyler yapmadıysaö sonra da yapmamın önemi yok zaten 35 olmuşum diye düşünürüm
- 1 yıl
Cinsellik için mi evleniyorsun bir şeyler yapmak ne demek. jsnsnsjs
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok1 hayır canım İstanbul'dayım ☺️
Soran1 yılBen onu mu demişim. Gezip eğlenip konserlere gşymekten bahsediyorum. Her şey zamanında güzel
Gizli Üye(36-45)1 yılNe iş yapıyorsun merak ettim
00 Yorumla
1 yılHerkesin zamanı kendine
03 Yorumla- 1 yıl
Üzme kendini. 🥹
- 1 yıl
Herkesin zamanı kendisine. Herkes kendi zamanını yaşar ne geç kaldın ne erken🤍
Soran1 yılBen de bazen öyle diyorum ki çoğu insana göre bu yaşımda hayatımda önemli şeyler başardım. Bu yaşta hangi insanın elinde mesleği var dğzenli hayatı bar tek başına. Ama insan ihtiyaç duyuyor bir yoldaşa
Gebr
01 Yorumla
Soran1 yılSize ondan lazım
1 yılMerak etme her düşenin bir kapanı olur
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle düşeyim de kapsınlar tarzı biri değilim. Çoğu kızda olmayan şeyler bende var
- 1 yıl
Mesela?
Yok bee bulursun aşık olucak biri
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah 😍
Bukadarda yıkık olma yanj
032 Yorumla
Soran1 yılYıkık göbek adım 😂😂
Soran1 yılSaçmalamıyorum😂
Soran1 yılÇıkıyor da beğemeyeceğim tipler bütğnsel olarak bakınca. Tipini beğensem karakterde ya da konuşmada bir şey çıkıyor
Soran1 yılE yani evleneceğin insanı bulmak kolay mı
Soran1 yılİşinde gücünde, sadık, sevecen, komik, gezmeyi seven, düzgün diksiyonu olan bana tatlı gelebilecek bir tip
Soran1 yılEvet
Soran1 yıl175+ boy seversem 170 olsa da sorun olmaz sanırım. Yapılı bir fizik yapılı ama şişman değil
Soran1 yılSevsem benden biraz uzun olması yeter ama isterken iyi istemek lazım😅 175+ daha iyi olur
Soran1 yılOlur😂😂 sevetim olur boyuna falan bakacak halim yok sevmem gerek
Soran1 yılEvet okeyim
Soran1 yılElektrik zor işte en zoru o
Soran1 yılSizden mi😂😂 hayır
Soran1 yılOldu ama imkansız oluyor genelde.
Soran1 yılAile yapısı inancı vs bana uymuyor daha doğrudu aileme
Soran1 yılHayır o kısma falan gelmedim. Konuşuyorum insanlarla ve bana uymadığını anlayınca konuşmayı kesiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılArtık zaman degıstı
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın ki
010 Yorumla
Soran1 yıl24 olacağım
- 1 yıl
Daha çok gençsin ya
Soran1 yıl🥲 genç miyim bilmem ama zamanla geç. Kalmaya başlıyorum. Yaşıtlarım evlendi tatil yaptı ben de izliyorum. İyi erkekler de kapılıyor neticede
- 1 yıl
Olumlu düşün evet genç bir kızsın
Soran1 yıl2 yıla geç kalmış bir kız 🥲
- 1 yıl
Olgun erkek seversen
Gel seni alayım
Soran1 yılbu yaş doğruysa abi şaka yapıyorsun umarım😂
- 1 yıl
Yoo son sevgilim 24 yaşındaydı :)
Soran1 yılAllah akıl fikir versin o kıza
- 1 yıl
Sağol ya :)
Hoş geldin aramıza (:
09 Yorumla
Soran1 yılHoş bulmadım 🥲
Soran1 yıl24🥲
Soran1 yılNasıl yani😂😂
Soran1 yıl😅 motorcu videosu derken. Hoş motor sürmek evet
Soran1 yıl🥲hoş buldum
1 yılsenin çook sert bir skse ihtiyacın var
010 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya
- 1 yıl
hepsini okudum yazdıklarının. hayatında çok sert bir sks eksik inan bana
Soran1 yılYa ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Onu yaşasam bütün dertler bitecek mi bu nasıl mantık. Ben evlenmek istiyorum diyorum düzenli hayat istiyorum diyorum adam sks diyor
- 1 yıl
tamam sks olunca hepsi geçer inan bana
Soran1 yılEve yine tek gşreceğim neyi değişiyor aklınız fikriniz sks olmuş
- 1 yıl
eve tek girme? beraber irin? onunla yatarsın
Soran1 yılEvlenmediğim adamla girmem
- 1 yıl
Daha önce sks yaptığin adamı evine almadin mi?
Soran1 yılYapmadım
- 1 yıl
Neden
Gizli Üye(30-35)1 yılDuygusal bir hatunsun galiba
013 Yorumla
Soran1 yılEvet maalesef 🥲
Cevap sahibi1 yıltanışsakmı acaba
Soran1 yılAbi 30-35 yaşındasın senceeee
Cevap sahibi1 yıl30 siz peki
Soran1 yıl24🙃
Cevap sahibi1 yılistek atarmısın
Soran1 yılÇok büyüksünüz atamam teşekkürler
Cevap sahibi1 yıldengini bulamassın ki :)
Cevap sahibi1 yılKalbini mühürleyene teslim olman lazım, seçeneklere odaklanma
Soran1 yılKalbimi mühürleyenin her anlamda dengim olması lazım
Cevap sahibi1 yılSenin degilde Allahın nasip ettigi olacak bir gün
Soran1 yılOrası öyle ama benim tercihime yönelik nasip eder yoksa o iş olmaz
Cevap sahibi1 yılAllah mutlu etsinde, böylede nasipte çıkmaz :)
Hayır
10 Yorumla
1 yılZamanla olur..
00 Yorumla
1 yılMesleğin nedir
00 Yorumla
1 yılMesleğn nedir ki kaç yaşındasın şu an
00 Yorumla
1 yılBirlikte yasa yalnız öl
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında