Merhaba,
Unutur mu, unutmaz mı? Ne dersiniz? 🤪

Merhaba,
Unutur mu, unutmaz mı? Ne dersiniz? 🤪

Önemli olan zaten beni unutup unutmaması. Doğum günümü unutmasını çok dert etmem. Hoş artık her şey her yere not edilebiliyor. Bu unutma işleri de bana pek mantıklı gelmiyor ya neyse.
Benim eski sevgililerimin hep b12 si eksikti galiba. Hiçbiri doğum günümü hatırlamazdı.😂 Bende kendi doğum günümü kutlamazdım zaten :d Ve sorun etmezdim. Ama onlarınki kutlamayı severdim.
Çokta önemsemiyorum kutlayıp kutlamamalarını. Çünkü asla doğum günümü kutlamayacağım demiştim. 18 yaşından sonra... Kızmıyorum , kırılmıyorum kimseye. Ama sevdiğim birinin doğum günü olunca özen göstermeyi , anlık sürprizleri ve o yüzündeki gülümsemeyi seviyorum :)
Ne güzel unutmuyorsan 😂 iyi bir şey sanırım 🤣 aferin sana.
Anladığım kadarıyla değer vermeyi, seviyorsun. Ve değer verdiğin gibi değer verilirsin sevdiğin kadın tarafından inşallah 😀
Takvim diye bir şey var ya takvime not alıyoruz sabah ötüyor
Bahaneleri kabul etmiyoruz
Bugun baya bereketli gün oldu he naptiniz tüm eic inciye mi dediniz jdjsjsjsd teşekkür ederim sağolasin
Mantıklı görüşler yazarim bilirsiniz ama reelde tanimayin beni jsjs
Unutmaz, unutabilemez lkjkl
Çay suyunu koymayı unutma sen şkgfd
Lkjggj olarr
😏😏
Cevap
5Cevap
Unuturr herkes unutulur dermişim jdjdj
Beni unutmaz sevgilim ayda eşim hiç bir şekilde.. bende onu unutmam. .
Bunlar hep bahane. Zaten özel günleri hatırlayamamak insanın elinde olan bir şey değil, bazen ne yediğimi bile unutuyorum.
Ay her yerde aşk görmekten gına geldi ama 🥹
Şunlardan birini bana ver. Dertlendim.
unutur sen b12 al hatta garanti olsun bide magnezic al iyice vitamine doysun 😀
B12 geçici bellekteki verileri çabuk unutur kalıcı hafızadaki bilgileri unutmak alzheimer demek oluyor…
Benim unuttığum şeyleri o unutmuyorsa nasıl çekici oluyor ne sen sor ne ben söyleyim 😂😂 hafıza herşeydir.
Ben kendimi unutuyorum valla söz veremem ama sevgili kişisi kendini her koşulda hatırlatsın kendini bana başka isteğim yok saygılar😅
Unutsa bile sıkıntı yapmam böyle şeylere kanka. Zaten doğum günü kutlaması sevmediğimi bilir
B12 düşüklüğü plan sevgiliye soda maden suyu içmesini öneririm 😂 o zaman bir şey unutmaz
Bilmiyorum Allah belasını versin 😂
Hahah unutmaz. Bu bir bahane değil 😂
E tabi unutmasın
Benim feci eksik bir süredir
Unutmaz unutursa bahane dinlemem vallahi ha
Unutur
Unutmaz.
Unutamaz
Bence unutmaz
💔.🚬
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?