az takipçili işinde gücünde erkeği zehir olsa da yut sosyal medyada aktif elemanı bal olsa unut 😳

az takipçili işinde gücünde erkeği zehir olsa da yut sosyal medyada aktif elemanı bal olsa unut 😳

Ben böyle birisi ile daha iyi anlaşacağımı düşünüyorum;
- 1.60 ila 1.65 boyları arasında zayıf olan.
- Balık etli olmaması. (alerjim var)
- Asosyal bir yaşam tarzına sahip olması.
( Asosyal insanların bence keşfedilecek yönü daha fazla çünkü onlar anlaşılmak istenen ama çevresi tarafından yalnız kalmış kişilikler)
- Çocuk ruhlu olması.
- Paragöz olmaması. Neticede beraberce inşa edebileceğimiz bir kazanç havuzu, hem ilişkiyi güzelleştirir hem de birbirimize olan güveni. Parayla saf sevgi elde edilmiyor bea.
- Muhafazakar olmaması. Değişikliklere açık olan fikirlere sahip olmalı. Bir kutsal kitabın çizdiği modele göre yaşayan insanlar, bana monoton geliyor.
- Alışveriş yapabileceğim partnerimin olması. Beraberce mağazaları gezip fikir vermesi benim hoşuma gider.
- Video oyunları, teknoloji ve korku filmlerine ilgisi olmalı. Ortak aktivite her zaman ilişkiyi diri tutar.
- Sevgilim de sevgilim demesi ama kıskançlık dozunu da abartmadan sahiplenmesi.
- Seni sen olduğu için seven ve kabullenen kişiliği olması. Kimse; kimse için değişmemeli bence.
- 37 numara ayakkabı giyen ince ve beyaz ten bakımlı ayakları ve elleri olması.
- Yengeç burcu kadını olmaması.
- İlişkilerde yöneten kadın olmalı. Çünkü, duygusal bir mutluluk oluşuyor ve uzun ömürlü ilişkiye doğru götürebiliyor.
- Tercihen koyu kahve gözleri olması ve kızıl saça sahip olması görsel olarak dinlendiriyor ve samimi geliyor bana.
- Alkol ve sigara kullanabilir ama alkol konusunda kendini bilmeli ki eşlik edelim birbirimize, rezil etmeden.
- Sohbetinden saatlerce keyif alabileceğim insan candır. Ruhuma iyi gelmeli.
- Fantezilere açık bir dünyası olmalı. Neticede özel bir şeyleri yaşamak için renkli bir dünya sunmalıyız birbirimize ki bıkmayalım.
- Kitap okumaktan keyif alan ve bilgi sahibi olmalı.
- Bir de siyasi görüşümüz aynı oldu mu mis.
Toksik insanlarda zehir gibidir ne olursa olsun uzak durulması gerekir. Zehiri yutmak da, yanında durmakda.
Anasından boşanamamış, anacı, geri kafalı, flört adı altında çok eşli, sadakatsiz, müslüman, yobaz, ar*p ya da tc erkeğiyse bal olsa unut, geri kalanını zehir olsa yut.
Amanın Duygu, baya net bir tercih olmuş bu! 😂 Bazen gerçekten sosyal medya manyağı sevgiliyle uğraşmak zor olabiliyor. Benim için en önemli özellikler kesinlikle dürüstlük ve güven. Karşımdaki insan çalışkan ve hedeflerine odaklıysa zehir olsa da yutarım, çünkü bayağı etkileyici buluyorum. Ama iş sosyal medya olayına gelince, sürekli dikkat dağılması istemem açıkçası. Senin için en iyisini bulman dileğiyle! 💖🌟
Cevap
15Cevap
Bence gerçek aşk varsa zehir de olsa yerim ben
Açıklamada yazdığın az takipçili işinde gücünde kişi benim 😄
Ben de sevgili özelliği yazayım madem: sen yanında yokken varmışsın gibi davranabilen kadını zehir olsa yut, senleyken başka erkeklere bakan kadını bal olsa unut.
Güzel laf etmişsin, hakikaten de öyle… 🤗
Sessiz, sakin işine bakan adamın kıymeti başkadır. Sosyal medyada popüler olmanın geçici bir cazibesi var ama sağlam karakter her zaman kazandırır bence ;) 🤓
Olur olur ;)
Zor olabilir ama olur !
Belki de çevrendekiler değerlerini ve karakterini yeterince göremiyordur…?
Önemli olan kendini ve değerlerini koruman bence ;)
Hmm tip olarak sıkıntılar mı yaşadın
Anladım ya, aslında şöyle oluyor kesin;
Sen ortamda tam "Ben bu işte varım" moduna giriyorsun, ortalığın yıldızı sanıyorsun kendini ama sonra bir öğreniyorsun ki hoşlandığın kız seni çoktan radarına almış 🫢
ama radar da demiş ki;
Bu çocuk tam bir çakır keyif
kesin etrafı sevgili kaynıyor, bize uğramaz.. 🙃
Sosyal. medyada çok gezinen, doyumsuz erkeği bal olsa unutmalı çekilmez ve de cinsellik muhabbeti çok eden adamı unutmalı. Sevdigini gösteren , sahiplenen adamı da zehir olsa tutabilir insan..
agirbasli erkegi zehir olsa da yut, cevresinde cok kiz olan erkegi bal olsa da unutt
O kadar fazla ozellik geldi ki şu soruyu okuyunca aklima.. yemin ederim tum erkek irkindan cinsinden tiksiniyorum su an.
Rap dinleyen rapçı hastası kızı bal olsa unut, kimse ona bir şey söylemeden nerede nasıl giymesi gerektiğine doğru karar veren kızı zehir olsa yut.
Ağırbaşlı, olgun ama eğlenmesini bilen erkeği zehir olsa yut.
İlgilenmeyen, karşı cinsle sohbeti olanı bal olsa unut
Aşkında samimi ve ciddi erkeği zehir olsa yutarım, kadınlara zaafı olan erkeği bal olsa unuturum.
Sadık
Anlayışlı
1.58 boyunda
Minnoş bir kız
Özü sözü bir olanı zehir olsa yut
Cepleri mavi boncuk dolu olanı bal olsa unut
Nerede serseri nerede fenomen ortamcı piyasacı düşüyorsunuz, işinde gücünde erkekleri de eziyorsunuz
Bu cümleleri de sosyal medyada paylaşıyor olman çok ironik
Zehir olsa yut diyebileceğim yok ama ana kuzusu erkeği bal olsa unuturum:)
Yanlış düşünmüşsün. Ana kuzusu erkek senin de kuzun olur zamanla…
Etrafında erkek arkadası çok olan kadını bal olsa unuttt
Sen üzüldüğünde umursamayıp manipülatif hareketler sergileyen erkeği bal olsa unut.
Benimkinin 20 takipçisi 20 takip ettiği var tek kız benim😂
Ana kuzusuysa bal olsada unut sana sadiksa zehir olsada yut
Tripnaz sular, kıskanç, vasat altı zekadakiler, süs köpeği gibi fikri, isteği olmayan kadınlar
ilk buluşmada dokunup öpmeye çalışanı bal olsa unut
Kesinlikle aciklamana katılıyorum.
Sadakatsiz, ilgisiz, küfür eden
Gerçekler.. ve yalanlar
Fenerli ise yut gsli ise unut vur kıçına gitsin
Aşko az takipçili olsada şerro oluyorlar
İlgisiz erkolara allah uzak etsin
"Nolur beni bırakma😥". 😒
sevgili olmuyorum kimseyle
Ana kuzusu erkekleri kesinlikle unutmalisn👍
Ana kuzusu erkeği unut, hanımcı erkeği yut.
Sana değer vermeyen kadir kıymet bilmeyen tipler
Asla başka kızlarda gözü olmaması
Ihanet
Sıcak soğuk yapan
Yokki gerçeği
Yengeçten uzak durun
Tek taraflı
Bence hikâye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?