Bazı durumlarda güvendiğin insan hakkında şüphe edecek söylemler dahi olsa eğer onu iyi tanıyorsunuz güvenme seçeneğine tıklarsınız. Fakat önceden bu yana size güven vermiyorsa zaten ona inanmanız mümkün değildir.
Benim için ikisi de aynı şeydir ve ikisi de imkansız gibidir.. benim bir insana güvenmem ona inanmam için baya üzerinden zaman geçmiş olması ve bana güvenilir olduğunu da kanıtlamış olması gerekiyor yoksa olmaz
İnanmak kolaydır.. Sıradan bir insana inanabilirsin ama güvenemezsin.. Güven öyle kolay ve basit değil.. Herkese güvenemezsin.. Güvenince de hiç korkmadan sırtını ona yaslarsın.. Tıpkı benim sana güvendiğim gibi.. 🥰
inanmak biraz bizim elimizde bazen sevdiğimiz biri yanlış yapar icten ice yanlış yaptığını biliriz ama yok öyle biri değil o mutlaka bir sebebi vardır diye kendimizi inandırdığımız anlar olur güvenini kazanan biri hakkında onu sevmesen bile kendisini sevmem ama tanıyorum öyle seyler yapmaz dersin
Bence ikisi de eşit derecede zordur. İnanmak bir başlangıç noktasıdır, ama güven inşa ister, zaman ister. Birine inandığında güven inşa etmeye başlarsın ama o güven bir kez kırılsa, tıpkı bu güzel sözde dediği gibi, hep çizik gösterebilir 😔. Bu yüzden ikisini de dikkatle seçmek lazım! 💔
Güvenmek sorun bence, zamanında çok şey yaşadım hızlı güvenmem zor yani cjcndhdbd. Soruya dönecek olursak; bence insan güvenirse inanır güvendiğinin sözüne, yaptığına, duyduğuna falan. Güven olmadan inanmak da yok bana. 1 yıldır tek kelime konuşmadığımız arkadaşım bana 2+2=4 Duru dese güven kalmadığından inanmam ben ckfnfbd