Lütfen okuyun? Sizce bu kızı daha mı çok sevmiş?

Eski sevgilimle tanıştığımızda ben 18'dim, o da 21'di. Onların binasına yeni taşınmıştım ara sıra markette falan karşılaşıyoruk ve ara sıra ayaküstü sohbet ediyorduk. Aradan 4 ay falan geçti ve tanışmak için penceremden numarasını attı. Görüşmeye başladık ve sevgili olduk her gün görüşüyorduk. Aramızda özel şeyler de yaşandı. Ama bana seni seviyorum diye ilişkimiz başladıktan ve birçok şey yaşadıktan 3.5-4 ay sonra dedi ilk kez. Mutlu bir ilişkimiz vardı. Ama o kıskançlığından dolayı bir çocuğa yumruk attı ve benim ailem de buna şahit olunca ayrıldık. Ama benimle evlilik konusu bile açmıştı beraberken. Ayrılınca o da çok üzgündü hatta ağlamıştı ama 6 ay sonra falan unutmuş. 4.5 sene beraberdik. Ayrılalı 3 yıl oldu. Şu an ben 26 yaşındayım, o da 29. O başka bir kızla tanışmış internetten birkaç ay önce. Ona aşık olduğunu söylüyormuş, kıza bile onu sevdiğini söylemiş hatta insanlara o kız hakkında "ilk kez birini tanımadan ve hiç buluşmadan seni seviyorum diyebilecek kadar yoğun şeyler hissettim" demiş. Onunla evlenmek istediğini söylemiş daha elini bile tutmadığı bir kızın. Onu hiç dokunmadan hatta gerçekte görmeden sevmiş, bana seni seviyorum diyebilmesi için aradan 4 ay zaman geçmişti özel şeyler de yaşamamıza rağmen. Kız farklı ülkede yaşıyor, onu görmek için başka ülkeye gitmiş sonra da kendi yanına getirmiş ve ailesiyle tanıştırmış. O kıza karşı farklı hissettiğini söylüyormuş. Sizce beni sevdiğinden daha mı çok sevmiş onu?

Lütfen okuyun? Sizce bu kızı daha mı çok sevmiş?