Okur musunuz acil +1 herkese. O kızı daha mı çok sevmiş?

4.5 yıllık bir ilişkim vardı. Başta arkadaştık, zaten başka bir sevgilim vardı ilk tanıştığımız zamanlarda. Ama sonrasında ben o dönemlerdeki erkek arkadaşımdan ayrıldım ve flört etmeye başladık, görüştükçe beni sevmeye başladı. Benimle evlilik konularını bile konuşmuştu, ilişkimiz ciddiydi. Fakat bir davette ailemin önünde birine yumruk attı, ailem de bundan sonra onunla ilişkime karşı çıktı. Oysa bunu yapmadan önce sonuçlarının ne olacağını biliyordu çünkü uyarmıştım. Ondan ayrıldım ama dön deseydi ya da bir şeyler yapsaydı dönerdim, kendi de biliyordu. Ayrıldıktan sonra kimseyi sevmeyeceğini söyledi, gerçekten de üzgündü o zamanlar. Ben 8 ay sonra falan bir ortak arkadaşımıza "onu sevdiğim gibi kimseyi sevmedim" dedim. Bunu duyarsa belki bana ulaşır diye düşündüm ama ulaşmadı. O beni 6 ayda falan unutmuş. Artık kimseyi sevmem demesine rağmen 2 sene bile geçmeden birine aşık olmuş. Ona en başından beri aşıkmış, tanıyarak olmamış, aralarında bir şey geçmemesine rağmen çok kısa sürede sevmiş. Onu görmek ve tanımak için başka bir ülkeye gitmiş. 1 ay içinde kızla evlilik hayalleri kurmuş ve onunla konuşmuş. Cüzdanında bile fotoğrafını taşıyormuş. Tanıdıklara, o kıza karşı farklı hissettiğini daha önce hiç böyle hissetmediğini söylemiş. Kız onu öfkelendirmek için bir gün eski sevgilisini aramış gözü önünde, o da kıza "kimse canımı bu kadar yakmadı" demiş ama yine de ondan ayrılmamış, birkaç saat geçmeden affetmiş. Bir de biz ayrılsak bile birbirimize doğum günlerinde mesajı atardık, biz sevgiliyken önceki sevgilisine de aynısını yapardı. Ama bu kız bunu görünce sorun çıkarmış ve kızın içi rahat etsin diye beni engellemiş. Sizce bu kızı daha mı çok sevmiş beni sevdiğinden? Bir insan neden bir daha kimseyi sevmem diyip sonra başkasını sever?

Okur musunuz acil +1 herkese. O kızı daha mı çok sevmiş?