Alakası yok bu arada. Olayın kapalı açık olmaklada alakası yok. Olayın instagramla alakası var. Ünlenmiṣ kızın karizması çoğalıyor haliyle kendine güvenen (yani genelde yakıṣıklı olanlar) erkekler kız için yarıṣa giriyor çünkü kız artık ortalama erkeklerle birlikte olmak istemiyor. Bazısıda çok erkenden bulmuṣ oluyor birini yani daha ünlenmeden buda ṣöyle; benzer gen'ler birbirini bulur :) Yani kapalı kızın yanında yakıṣıklı varsa kızın suratına bak zaten nedenini anlarsın.
Baya koymus sanki kanka sjdjdj yani bende kapali istiyom ama simdi kendime bakiyorum ben yakisiklimiyim acaba, bu senin teori coktu hemen sanki yaa ahshdhsh
1
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Jsskfkksk bilmiyorum kanka ya Aslında koymuyor bana ama açıklara bakıyorum ve kapalılara bakıyorum Kapalıların sevgili/eşleri niye bu kadar yakışıklı Ben zaten sapyoseksüelim knka Çok yakışıklı da olması gerekmiyor yani hayatımdaki erkeğin.
O ne oyle knk psikopat der gibi o nasil seksuel oyle hshssjsj ben acemiyim ya zaten sevgilim olmamis bu yasa kadar nasil bulacam onun derdindeyim siz yine iyisiniz erkekler geliyor ayaginiza yaziyorlar oh mis ahshdhsh
Sapyoseksüellik zeki kişilere ilgi duyanlara deniliyor kankam.
Ve çok yanlış düşünüyorsun şu kızlara yazılanlara. Mesela ilgi manyağı bir kız olsaydım evet haklı olabilirsin ama amacı adam akıllı bir ilişki ise o abazalar çapkınlar meymunlar yazsa ne yazar ha? Valla biz erkekler gibi sırf nefes alsın diye sevgili seçmiyoruz.
Bir de sevgilim yok diye de üzülme Sevgili yapmak belanı bulmak gibi bir şey İnsanın başını ağrıtmaktan başka bir şey değil
Orasi dogru tabi canim ona bende karsiyim bizim kizlarin oyle onune gelen hemen iki yakisikli diye seroymus kekoymus hic umurlarinda olmuyor ya da farkinda mi olmuyorlar bilmiyom sonra sorunlar kavgalar siddet vs yazik gunah ya uzuluyom bunlari gordukce. Ben zaten ilk tek ve son sevgilim olsun hanimim olsun istiyorum bu saatten sonra zaten bulsam da tam evlenme yasi laylayloma zaman ayiramam bana da ters bu isler bana gore degil, olsa zaten sevgiliyi gec diger isleri de yapardim kafama gore ama iste benim icin onemli bu isler dikkat ediyom kendimi korumaya calisiyom ama insan artik ozenmiyor degil disarda falan el ele kol kola ciftleri gorunce hosuna gidiyor insanin