35+ Ne istediğini bilmesi, sürekli trip atmaması ve naz yapmaması. Hayatta çoğu gerçekleri tecrübe etmiş olması.

35+ Ne istediğini bilmesi, sürekli trip atmaması ve naz yapmaması. Hayatta çoğu gerçekleri tecrübe etmiş olması.

Her erkeğe olgun kadın çekici gelmiyor. Gerçekçi olalım çok nadiren ve bir elin parmağını geçmeyecek kadar az genç erkek olgun kadın ilişkileri yaşanıyor.
Ben bunu genç erkeklerin tecrübeli kadınlarla olma hevesi olarak görüyorum. Olgun kadın ne istediğini bilir, nettir. Çoğu genç erkek tecrübeli bir cinsellik yaşamak adına olgun kadın istiyor.
Yanlış sadece cinsellik değil sohbet muhabbet bile oluyor kesintisiz 2 saat
@BBuurraakkk43 istisnalar kaideyi bozmaz.
Çünkü "Ben buyum” diyebilecek noktaya gelmiştir. Öyle her gelenin enerjisine göre şekil değiştirmez, kimseye kendini ispatlama derdi yoktur. Zaten o öz güven sessiz sessiz bağırır. Olgun kadınla muhabbet edersin, gerçekten konuştuğunu hissedersin. Ne dediğini bilir, ne istemediğini daha iyi bilir. Saçma oyunlara, boş triplere vakti yoktur. Erkekler de artık o yorgunluğu çekmek istemediği için direkt o netliğe çekiliyor. Biraz da zorlar ama o ulaşılmazlık değil, standart meselesi. Herkesi hayatına almaz, aldığı zaman da değerini hissettirir. Kısacası gençlik dikkat çeker, olgunluk bağımlılık yapar. Ama bedensel olgunluk ve çekicilik farklı, kişilik çekiciliği farklı. Kişilik yaşla değil başla alakalı, bedensel başla değil yaş ile alakalı.
Helal olsun katılıyorum.
🙏💙
Teşekkür ederim can🙏💙
Barışım bunun çok sebebi var aslında , olgun kadın yaş aldıkça hem fiziksel hem kişilik olarak oturmuş olur , 30 lu yaşlardaki kadınlar kendini keşfetmis , ve cinsel yönden de daha istekli ve verimli olduğu bir yastadir daha tecrübeli ve olgun hareket eder mantıklı olur ne istediğini bilir karşısındaki insanı yormaz anlamsız tripleri egolu halleri yoktur bu yüzden Türkiye'de daha ilgi odağı olurlar ve birde belli bir yaşa gelmiş ve tecrübe sahibi olduğu için bekaret sorunuda olmuyor bu da gençlere daha ilgi çekici geliyor
Kesinlikle ablam doğruları söylemişsin 🙏
Teşekkür ederim 🙏❤️
<3
@r_engarenkyollar supersin 👏👏
her kelimesine birebir katılıyorum🥰
@wkertenkele teşekkür ederim canım 🙏🥰❤️
@Barış_LonelyForever EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
🙏🌸
Bence en büyük sebebi ne istediğini bilmesi. Olgun kadınlarda o gereksiz gelgitler daha az oluyor, duruşu daha net, tavrı daha oturmuş geliyor. Nasıl konuşacağını, nerede nasıl davranacağını bilen bir kadının çekiciliği zaten kendini belli ediyor. Sadece dış görünüş değil, aklı, sakinliği ve verdiği güven de etkiliyor. İnsanı yoran değil, yanında ağırlığı olan biri daha çok çekiyor.
Haklısın Barış, olgun kadınlar tam bir vibe bombası! 😍 Ne istediklerini net bilmeleri, drama free halleri ve tecrübeyle gelen o cool enerji süper çekici. Hayatın iniş çıkışlarını yaşamışlar ya, ilişkiye olgunluk katıyorlar resmen. 💃 Ben de diyorum ki, 35+ kadınlar level atlamış level! Senin favori olgun kadın feature'un ne, anlat bakalım? 🔥✨
Cevap
51Cevap
Yaş aldıkça kadınların olgunluğu yaşça küçük erkekler fark ediyor, "İşte benim kadınım." diye konuşuyorlar.
@WELgerth bir soru sahibi beni engellemiş cevap veremedim yorumuna. o yüzden burdan yazdım
Kişiye göre ama bana çekici gelmiyor
Olgun kadınlar kıyafet olsun. Saç, makyaj olsun. Daha fazla bakımlı. Bu konuda çok özen gösteriyorlar. Çoğunun saçı fönlüdür. Salaş topuz veya dağınık saç pek görünmez. Saçına en çok önemi gösterirler. Sanırım onları çekici gösteren daha çok dış görünüşlerinin güzellikleridir.
Belirli bir yaştan sonra Kadınlar netlik ister. Lafı uzatmaz ne hissediyorsa o dur. Kapris , trip boş enerji israfıdır.
Bence 35 yaş kadının zirvesidir. Aklen oglunlaşmayan Beyler bunu anca Bu neyin kafası veya zaten yaşın geçmiş diye algılar.
Kendi değerini bilen kadın bu tarz polemiklere girmez.
Yok herkes aynı değil bariscim. Gençliğini yaşamadığı için onu sana kusmaya seni biktirmaya çalışan kadınlar da var bu yaş grubunda.
Sanki ben kadını aldatmisim hastanede yanına gitmemisim gibi bu yaş grubunda da saçma dusunceleri olan kadınlar var
Genel olarak +30 yaşlarda insanların biraz daha oturmuş hayatları olduğundan bazı konularda daha sağlıklı düşünebiliyor olunsa da olgunluğu yaşa indirgemek yine de doğru olmuyor yani daha önce o yaşlarda tanıdığım ve sıfır olgunluğa sahip insanlar oldu ve çok daha genç olup çok daha olgunca, mantıklı düşünen insanlarda var o nedenle yaştan ziyade tamamen kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Olgun değil ama 30-35 yaş arası kadınlar ayrı çekici geliyor bana. Trip naz yok, çocukça değil, olgunluk desen var, yaşlı da değil halen genç. İlk tanıştığımda yaşım 30-32 derse ufaktan heyecanlanıyorum bile :)
Senin olgun sevdan benim 190 sevdam hiç bitmeyecek galiba 😂 +35 kişiler versin yanıtı, ben daha toyuum bebeyimm 🤧😜
Senin daha 10 yılın var :P :D
Yok 12 yıl var 35 olmaama ehshs 😅 ben yaşlanmak istemiyorum
2 yılı çok şe yapma :D
Yapmam lazım o 2 yılda neler olur nelerr
Sadece kadın olarak bakmamak lazım olaya! Erkeğinde olgunu daha çekici geliyor genç kızlara. Bence mevzu ''olgun'' olabilmekte yani. Olgun olanın tadıda kıvamı da keyfi zevki de tam kıvamında olur, bundan dolayı olsa sanırım :D
Olgunluk yaşla değil karakterle, hayat tarzı ve bakış açısıyla alakalı bir şey. Yaşlandı diye kimse ansızın olgunlaşmıyor. 50 yaşında adam da olgunum diye geziniyor -7 yaşında zekasıyla- 18 yaşında kızda -30 yaşında birikimiyle-
Olgunluk yaşa değil, yaşanmışlığa bakar bana göre. Yaşanmışlıkları olan insanlar da kendini bilir, nerede nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranır, duruşunu korur, sınırları ve çizgileri bellidir.
Kesinlikle. Ne istediğini bilen, öz güvenli ve karakteri oturmuş birinin yaydığı enerji çok daha çekici ve etkileyici oluyor.
Hayat herkesı yoruyo, kımse kımsenın gelısım cagını tamamlayıp olgunlasmasını beklemek ıstemıyo bence. Yormayan ınsan ıyıdır. Yastan bagımsız
Hepsi değil ama çekici olanlar yaş aldıkça güzelleşen ve biraz da olgun tavırlarıyla ağır başlı oldukları için.
Erkeklere sormak lazım, kendimden fikir yürütmem gerekirse dün akıllıydım istediğim şey için çabalardım bugün bilgeyim istiyorum bekliyorum o bana geliyor ☺️
25 den sonra bana bir kadın çekici gelmiyor ya sevemiyorum... evlenmek istesem kendimden çok genç biriyle evlenirim... ama sohbet muhabbet diyorsam kadında yaş önemli değil derim...
Her olgun erkek cekici olmadigi gibi her olgun kadin da cekici degildir. kendini gelistirmemisi hic cekici degildor
Olgun düşünce yapısı ve ne istediklerini bilmelerinden dolayıdır
Kadınlarda erkekler için böyle olsun diyor. Çocuk ruhlu bir erkekle uğraşamam sanırım kendimden küçük biriyle asla olamam
Mantıklı oldukları için ve her şeyin farkındalar, akıllılar
Sürekli caz yapmaması gerçek ilişkinin nasıl olduğunu bilmesi vs vs.
Bence kafa yaşı olgun olmalı birazda beden büyümüş beyin yerinde sayan olmaması şart kadın erkek ayırmaz bu işler
Kadın var kadın var ama hepsi de bakımlı olmuyor kimi afedersin salıyor mabadi göbeği geziyor piyasada kimileri var gençlere taş çıkartıyor
40+hemen düşer manipülasyonu ile şartlandırma kalıba sokmak hoş değil olgunluk ne istediğini bilmek değil ne istemediginide bilmektir
Etgen kesimde öyle bir algı var yani olgun olsun falan filan kafası yaşıyorlar ama sonu iyi bitmiyo maalesef
Çekici değil hiç. anlamıyorum genç çıtır varken. Bı kadinin olgun erkek istemesini anlarım ama bir erkeğin orta yaş bir kadın istemesini anlamıyorum. Doğurganlığı bile azalıyor. Ten kokuları bile değişiyor nasıl hoşunuza gidiyor
Ten kokusu mu onu ilk defa duydum 😅
Yaşlı insanlarda ayrı bı koku oluyor yaş gittikçe öyle düşün
Hmm sen kaç yaşındasın
Çünkü olgun kadın erkeğin ruh halinden anlar, kendisi ne istediğini bilir, saçma sapan küçük sorunları büyütmez gibi gibi bir çok şey söylenebilir
Yaşla hiçbir şekilde alakası yok bunun 35+ ergen gibi davranan kadınlar gördüm
Hiç bilmiyorum ama ne istediklerini bildikleri için olabilir
Olgun kadın fantazisi LOADED... 👌😉
Rabbim herkese gönlünce versin. 🥂
Ne tüm olgunlar çekicidir ne de tüm gençler. Çekici insan her yaşta çekicidir.
Kişisel tercih tabii Bilemiyorum ben olgun erkeklerden hoşlanmam.
Dayanıklı, ağırbaşlı kim olduğunu bilen biri olduğu için çekici gelir.
olgun karakterde oldukları için. daha ciddi takılırlar tabiki kişiye göre değişir
Ama olgunluk sadece yaş değil davranışlara da bağlı karakterinin oturmuş olması gerekir
Olgunluk olarak anlayışlı olduğumuzdan dolayı olabilir
Resim Temel İçgüdü filmindense orada buz kıracağıyla kırıyordu adamları sheron:)
Hayat felsefeleri ve kendine bakan kadinlar cekici oluyor
Bilmiyorum ama daha çekiciler elbette. Kadın işte. Bitter çikolata gibi.
Evet egoluda deiller çat diye herşeyi söylüyolar olgun kadın candır
Aklı başında oluyorlar
Olgun olduğu için djfjf
seni yormaz. saçma sapan istekleri olmaz saçma naza çekmeleri olmaz ondandır. genç kızlar bence erkekleri daha çok aşk hayatında yoruyor.
Ayy oyleyiz dimi ayol 🙃🥰
Öylesiniz 🥰
Kesinlikle çoookk çekici ve şehvetlisiniz @wkertenkele 😋
Kısacası erkeklerin uğraşmak istemediği kolay kadın tipi
Daha sağlıklı düşünce içinde olduğu için
Onlarda ya cok parali ya da yakisikli isterler ki ayrica bakire bulmak baya zor
Bakımlı ve nerede nasıl davranmalarını biraz daha iyi biliyorlar gençlere göre her konuda
Dhaa özgüvenlidir gereksiz şeylere takılmaz daha rahat hissettirir… oldu mu hiç o yaşta sevgilin?
Bence olgun bir kadin onlarin pesinden kosup umursamadugi icin cekici geliyordur olgunluk degilde umursamazlik gibi
Daha iyi iş biliyorlar ve daha tecrübeliler etkilemek on'ların işi 😍😍
Olgun ama yaşını küçük gösteren severiz mesela 40 sa 30-35 gibi gösteren falan
Aklı başında ne istediğini biliyor gözü dışarda olmuyor gibi gibi
Çoğu konuda kafaları net ve öyle osuruktan şeylere trip atmıyorlar
Görmüş geçirmiş kadın neticede
Trip atmıyorsa iyiymiş 😂
Benim için tek bir kadın çekici
Kesin ve net kadınlar o yüzden
Ben sanırım 40 yaşına da gelsem trip atarım 😅
bana da çok çekici geliyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?