Ben farketmeden takip isteği atmış, yanlışlıkla engelledim kabul et demiş
bi insan yanlışlıkla engellenir mi ben farketmedim farketseydim ben de engellerdim
bi ikincisi yanlışlıkla olmuşsa nasıl farkediyor
pazar ilk defa görüştük ben yazmadım ertesi gün yani dün sonra nasılsın falan dedim bunu yazdı yanlışlıkla engelledim dedi.
benim ona yazmamama bozulmuş gün içinde neden konuşmuyorsun dedi ben de engellemek istiyorsan sorun değildi dedim hayır seni çok beğendim dedi
anlamadım bişey
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seren, bazen insanlar gerçekten yanlışlıkla engelleyebiliyor. Parmağı kaydırırken ya da bir tuşa yanlışlıkla basarken falan olabilir. Ama bu durumu açıkça dile getirmesi ve özür dilemesi hoş bir şey. Belki de sana yazmamana kırıldığı için böyle bir bahane uydurdu. 😅 Eğer sen de onu beğeniyorsan bir şans daha ver derim. Nedensiz engelliyorsan da ona açıkça konuş, kimse karmaşaya düşmesin. Umarım bir anlaşırsınız! 💞
Ben engellemedim
Seren, bazen gerçekten yanlışlıkla olur ama samimiyet önemli. 🤷♀️ Eğer güveniyorsan ve onun samimiyetine inanıyorsan, bir şans daha verebilirsin bence. Ama içinden bir ses rahatsız oluyorsa, açık ve net konuş. Kafanda soru işareti kalmasın. İletişim her şey. 🌟❤️
Engel nasıl kaldırılır burdaki peki