Merhaba canlar,
Hani bazen olur ya, "uzun süredir birlikte olduğunuz, iyisiyle kötüsüyle yıllarınızı harcadığınız ve emek verdiğiniz o çok sevdiğiniz insan" kısacık bir süre içerisinde başkasıyla evlenir.
Peki bunu yapanlar neden yapar¿

Merhaba canlar,
Hani bazen olur ya, "uzun süredir birlikte olduğunuz, iyisiyle kötüsüyle yıllarınızı harcadığınız ve emek verdiğiniz o çok sevdiğiniz insan" kısacık bir süre içerisinde başkasıyla evlenir.
Peki bunu yapanlar neden yapar¿

Bu durum benim çok zoruma gider.. Onca yıl emek verdiğim ilişkim bitmiş ve kısa sürede başka bir insanla hayatını birleştirmesini kolay kabullenemem.. Ama mutluluklar dilerim herşeye rağmen..
Eğer onca süre sevgili kaldıktan ve ayrıldıktan sonra hemen birisini bulup evlenebiliyorsa , aklımda soru işaretlerine sebep olur bu. Benimle sevgiliyken de bu kişiyle sevgili miydi acaba diye düşünürüm
Beni hiç sevmemiş , her şey yalanmış diye düşünürüm. Artık tanıdığım insan olmadığına göre ne hali varsa görsün
Benim sevdiğim adamı öldürmüşse evet😕
Yapmasın o da hıh
Banane şkfds beter olsun
Ayrıldıktan sonra ne yaparsa yapsın beni bağlamaz.
İsterse 2. Ayında evlensin
Olur fark etmez.
Hayatımda olmayan birisi için üzülmem kanka
Kanka sadece kan pompalıyor benim kalp. Başka bir olayı yok 😎
Cevap
6Cevap
Hayatımda değilse artık eylemleri benim için anlam ifade etmez..
Allah daha mutlu etsin der geçerim
Allah mesut bahtiyar etsin der geçerim.
Benim umurumda bile olmaz.. ne yaparsa yapsın
Hissetiniz mi, soruyu okurken yazıklar oldu
Soruyu okurken kırıldım. kesin psikologluk olurum jsjsj
Şu an mağdur olan benim jsjs
Yemin ederim yazarken o geldi aklıma 😀😀
😀sen inanda jsjs
Hemen ardındansa senin ben samimiyetine uzun atlama yapayım derim. Ama ayrılık acısı atlatılmışsa, yaralar kabuk bağlayıp iyileşilmişse, gerçekten sen yoluna ben yoluma evresine geçilmişse ne diyebilirim ki mesut olsunlar
Benimle sevgiliyken onunla da görüştüğünü düşünürüm. Hala seviyorsam koyar ister istemez
elinde sonunda evlenicek yani bunca derdin icinde ne olsun istiyon onuda mı dert edek be hic acımıyon mu bize😀
Yapan niçin yapar bilmiyorum ama mutluluklar diler geçerim geçmişe takılı kalmanın bir anlamı yok
Bu bir can sıkar emek vermek sevmek istediğim birisiyle yollarımızın ayrı düşmesi ama nasipte yokmuş yaradan yazmamış der konusunu kapatırım.
yani aradan cok zaman gecmediyse sahtekar falan oldugunu dusunurum, gecmisse unutmussa olabilir ne diyim
Normal karşılarım. Ayrılmışız bitmiş arada duygu vs. bir şey yok..
Kurtulmuşum diye yorumlarım.
Yıkılırım çok üzülürüm ama bir şey yapmam Allah mesut etsin demekten başka bir şey yok
O kıza üzülürüm ve dilerim ki o kız mutlu olsun.
evlenebilir, benden ayrildi diye sonsuza kadar yalniz kalacak degil. mutluluklar dilerim, ben kendi yolumda devam ederim.
Allah mesut etsin derim ne yapalım
Hiçbir şeeeyyy Allah mutlu mesut etsin
Amin
🔫
Ben eşimle 1 ay önce boşandım hemen evlenirse kahrolurum zaten hali hazırda o kadın bekliyormuş diye düşünürüm
kafamdan assagi kaynar sular dokulurur mk o kadar zaman beraberiz hemen yeni sevgilisi yaparsa baya sorgulatir iliskimizi
karaktersiz olduğu için kadını da mahvetmesin diye düğünü basardim🥰
Böyle bir karar verip aytıldığım için şükür ederim
mutlu olsun kardesim ya banane
olabilir beklicek hali yok ya
Sevgilim olmadı
Herkes kendine yakışanı yapar
Sasiririm ama beni ilgilendirmez
Mutlu mesut yaşasınlar.
Allah yolunu açık etsin
Öyle oldu zaten evlendi
Bundan haberim olmaz
bitmis iliskime uzulmem bi sey de hissetmem