Fiziksel veya manevi yaralarına derman olur musunuz? Küs bile olsanız yanına koşar mısınız o ayrı bu durum ayrı der misiniz?
Sen unut acılarını, duygularını, bana "Unutulur" deme
İnanırım her şeye, gözümün içine bakıp öyle gülümseme
Fiziksel veya manevi yaralarına derman olur musunuz? Küs bile olsanız yanına koşar mısınız o ayrı bu durum ayrı der misiniz?
Sen unut acılarını, duygularını, bana "Unutulur" deme
İnanırım her şeye, gözümün içine bakıp öyle gülümseme
Sevgilimlr ben kuş bile olsak konuşuruz ve hiç saygisiz konuştiğunu ya da küfür etmez
Ben de aynı şekilde beni yanıyor zaten bende sevmem saygı önemli bir şey bence
Ve her zaman yanım da olduğu gibi bazı korkularımı da onunla paylasiyirum ve o da benimle paualsiyir
Yani her zaman onun yanında da olmak isterim 🥹😌
Merhaba,
Sevdiğimin canının açılmasına izin vermem, en azından ben varken canı acıyamaz, üstüne titrer dikkat ederim, sağ sol ön arka kalkan olur, pervane olurum aşkıma! Ben daha çok dikkat ederim ona onun kendisine ettiği dikkatten! 😅
Ben yokken olabilir, en acilinden şak diye yara bandı olabilirim, apranax olabilirim, batikon olabilirim, sargı bezi, olabilirim, rabiza diqetel olabilirim, voltaren olabilirim, gaviscon olabilirim, radaxon olabilirim, sedye olurum, doktor olurum her bok olurum aşkıma! 😅
Sevginin gücü sınırsızdır, kalbe iyi gelen şey, sevgidir ve kalp iyi ise her şey iyi olur..

Tavrımız budur.
Evet sevdiğim adam her ne yaşarsa yaşasın yanında olurum öperim.. Kalplerimiz bir olduysa iyi günde kötü günde her zaman bir olur.. Sevdiğim insan benim için değerlidir.. Onun sıkıntısı üzüntüsü benimde sıkıntım üzüntüm olur.. Her ne olursa olsun elele olurum bırakmam..
Canımsın.. 😍❤️
Kesinlikle öperim! Sevdiğime her durumda destek olmak, yanında olmak benim için önemli. Küs bile olsak, acı çekiyorsa ona sırtımı dönmem. Fiziksel veya manevi yara fark etmez, sevgilimse tabii ki şefkatle yaklaşırım. Bu devirde gerçek sevgiyi bulmak zor, bulmuşken kıymetini bilmek lazım 🌟💕
Cevap
6Cevap
Öyle biri olsa fiziksel yanını geç ruhundan bile öpmeye çalışırım ama ne buna değen var ne de birçok sebep işte..
Sevdiğimin acıyan yarasını fiziksel ve manevi olarak öperim ona iyi gelecek her şeyi yaparım.
Hıı, şey de deriz ‘uff mu oldu’ 🙄
Sevdiğim kadının acıyan yerinden öperim elbette.. yeter ki o kendini daha iyi hissetsin ve hiç bir şekilde acısı kalmasın onun
Kimsenin en sevdiği olmadık ya hep 3. cü şahıstık ya da yara bandı olarak kullanılmaya çalışıldık. O yüzden bu tür sorulara ne cevap vereceğimi bilmiyorum..
Sevdiğim yok artık nefretle dolu olduğum biri var, acıyan yeri neresi olabilir ki onun? Çok çok çküdür nedenide abazalıktan.. acıyan yerine daha çok basar tuz dökerim ben. Derisini yüzecen tuz basacan güneşe asacan.. o bunu hak ediyor...
Öncelik kalbinde gözlerinnden derin tüm yaralarından öperim,
Sevmek iyileştirmekle başlar
Acıyan yerinden öper ve acıyan gönlünden kırılmış gönlünden yeni gönül de inşa ederim. Yeterki hak etsin✨
Sevdiğim kişi olursa acıyan yerlerinden öpmek yerine hiç canı acımasın diye elimden geleni yapardım
O yaranın keskin bıçak misali kanatacigini bilsem dahi yine öperim.
Evet tabiki. Hep yanında olup yaralarını sarmak isterim
Elimden geldiği kadar destek olurum.
Yarasına ilaç olurum onun.
Yarasına ilaç olurum öpmek neki
öpeyim de geçsin mi deriz 😃
yani elinde olmadan
Sevdiğim yok, olsaydı... orasına o zaman bakarız
Acıdığı yere bağlı şimdi 😂
Opimde gecsin derim evet
Öperim
Istiririm bile :)
Öperim