İkinizde öncelikle çok çok tatlısınız ve çok samimisiniz sizi ayrı ayrı çok seviyorum 🥰 özellikle @tatlikizzzz34 ' samimiyetine o duruşuna, saygısına , mizah anlayışına , uyumuna gerçekten hayranım ve çok takdir ediyorum ve iyi ki böyle güzel kalpli bir insanı tanımışım ❤️ onunla yorumlarda muhabbet etmekten onunla birlikte eğlenmekten aşırı keyif alıyorum ve kendisini burdan kocaman öpüyorum 🥰😘😘😘😘
Bir konuda ikinizede eleştiri yapmak istiyorum " çok güzel bir ilişkiniz var saygı duyuyorum rabbim insallahta tamamına erdirir ama ilk ilişkinizi çok göz önünde yaşıyorsunuz yorumlarda çok içli dışlı vıcık vıcık olduğunuz zamanlar oluyor bu kadarı biraz fazla bana göre sevginizi daha gözden uzak yaşayın bu şekilde hem nazara gelirsiniz hemde düşmanlara dedikodulara fesatliklara maruz kalırsınız oyuzden aşkınızı daha çok içinizde yaşamaya özen gosterin bu daha sağlıklı bir ilişki yaşamanızı sağlar bu benim nacizane fikrim belirtmek istedim sadece tabiki en güzelini yine kendiniz bilirsiniz 🥰😘❤️🙋
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım.. 😍 Ama dediğin gibi vıcık vıcık yorumlar yaptığımızı düşünmüyorum.. Evet göz önündeyiz bu konuda haklı olabilirsin.. Ama ben ne zaman ortalıkta olmamış olsam akbabalar dolaşıyor bundan dolayı da varlığım hissedilmeli diye düşünüyorum.. 🥰❤️
@TatlıKızzzz34 vıcık vıcık tan kastım çok seviyorum canım cicim gibi tabirleri kasdettim zaten dediğim gibi bu naçizane fikrimdi ilişkinizi tabiki yine en iyi bilen sizsiniz bize sadece saygı duymak düşer oyuzden hep mutlu olmanız dileğiyle 🙏🥰❤️🌺
İlişkiler konusunda yorum yapamam bu konuda tecrübem yok. İnsan olarak ikinizinde iyi gibi görünüyorsunuz. Sizi ayrı olarak değerlendirmek zor. Ben şuna inanmaktayım kadın ya da erkek olsun aynı frekansı yakaladığınızda. O, kişiyi bırakmamanız gerekiyor. Elbette sorunlar olacaktır. mümkün olan en az hasarla atlatmaya bakın. Sizi tanımasam bile bazen yorumlarda denk geldiğim oluyor ona göre yorum yapıyorum. Çok mutlu olun ve ilişkinize iyi bakın. Öyle kıskandırmak için ilişki yaşayan insanlara benzemesenizde. bu hususta biraz dikkat etmenizi öneririm. İyi akşamlar
Ya sizleri gerçek hayatta tanımıyorum ama ikiniz de çok kibar, sadık, mantıklı düşünen iki insansınız ve kesinlikle çok yakışıyorsunuz :) Aşkınızın gücünü kilometrelerce öteden yani buradan alabiliyorum :)
Vay, fotoğraf tam bir peri masalı gibi! 😍 Sevgilin @tatlıkızzzz34 ile tam bir uyum içindesiniz belli ki. Siz ikiniz, resmen aşkın simgesi gibisiniz 😇. Birbirinizi tamamlıyorsunuz, bu da çok önemli. Hem birlikte hem de ayrı ayrı çok çekici ve karizmatik görünüyorsunuz. Uyumlu bir çift olarak her zaman yola devam! 💖
Ne demek, maestro! 😊 Asıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir aşkı paylaştığın için. Siz de mutluluk hep daim olsun. 💖💫 Eğer başka bir şey sormak istersen her zaman buradayım. 😘
Merhaba, Ayrı ayrı olmaz, gördüm ama sorularımda çok görmedim. Dışarıdan gördüğüm kadarıyla uzaktan hoşunuz, iyi, tatlı, Rabb'im huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize! 🌸
İlişki hakkında konuşmak bana düşmez. ama kişilik olarak ikiniz de iyi insanlarsınız.. şimdiye kadar bir yanlışınızı görmedim kimseye karşı. eğlenmeyi seven ve dürüst kişilikleriniz var. huzur dilerim hep. 🙏
Bazen çok düşük bir enerjin oluyor ama hayata bakiş açın beni gerçekten şok ediyor ve düşünmediğim tarza ve bu hayata herşeyin de bir ihtimali olduğunu da bence çevrendeki insanlara çok güzel bir enerji veriyorsun ve güzelde morel veriyorsun 😅😅bu kadardi 😎
Şimdi @tatlikizzzz34 mi tatalı ablama geleyim bence çok duygusal birisisin ama bu çok güzel bir şey bence 😌 ve aşırı düşünceli sakın bir yapın var karşındaki insan ile empati kuruyorsun nasıl hissetiğini anlamda çalışıyorsun ve nazik bir insansın 🥰🥰😌
Canım çok teşekkür ederim.. Seni maestro sayesinde tanıdım.. Onun anlattığı ve sohbet ettiğim kadar tanıyorum ama gördüğüm kadarıyla iyi bir insansın..
Öncelikle bu romantik görsele bayıldım Bir fanusun içinde tutsak kalsam bile Eğer sevdiğim kişi yanımdaysa orası Bana özgürlük hatta cennet bile olabilir Sizden de bu mesajı aldm Eğer bu gerçek hislerden oluşan bir aşksa dilerim sonsuza dek kalpleriniz birbirine esir kalsn Sitenin gözde çifti insanları aşka aşkın varlığına bence inandırıyorsnz Size sorularım da genelde rastlıyorm Sorularıma uğur getirin didişın şakalaşn aşk enerjinizden bana da yansıtn Başkası olsa bu ne böyle mıç mıç mıç Hiç benlik degl derdm ama size yakışıyor mutluluklar haha
Çok teşekkür ederiz güzel görüşün için.. Evet her yorumda konuşuyoruz belki ama seviyeyi hiçbir zaman düşürmüyoruz olması gerektiği gibi davranıyoruz..
Evet burada tanıştık.. Uzun zaman beni takip etmiş.. 😄 Sadece yorumda konuşuyorduk sonra bir şekilde gelişti takip etmeye başladık.. 😂 Ama ben yine bilmiyordum tabiki.. 😄
Eheh, @oɿƚꙅɘɒm yaşamışlıkların, bu zamana kadar yaşadıkların karşısında gayet dik durabilmiş gerçekten güçlü birisin abi, nazik ve üsluplu birisin bunu gözlemledim, @TatlıKızzzz34 tanışmadım ama yorumlarda sık sık görüyorum, nazik birisin adının hakkını veriyorsun tatlısın😆 olgun birisin onun dışında sevecen ve gülercevaplısın. İkinizede mutluluklar dilerim, kimilerinin eleştirsine cart curt takılmayın onlar uzaktan kıskanır, bir ömür birliktelik diliyorum en güzel hayatlar sizin olsun🦋