Merhaba,
Bu soruyu sormayı pek istemezdim ama karşıma şöyle bir reels çıktı. Ben bile beynimden vurulmuşa döndüm! Yapılır mı lan bu?
https://www.instagram.com/reel/C-Az3EZC7n2/?igsh=eXh2bWZzZmx6ZWsx

...
Merhaba,
Bu soruyu sormayı pek istemezdim ama karşıma şöyle bir reels çıktı. Ben bile beynimden vurulmuşa döndüm! Yapılır mı lan bu?
https://www.instagram.com/reel/C-Az3EZC7n2/?igsh=eXh2bWZzZmx6ZWsx

...
Hmm..
Yani aklı başka kadında olan adamla evlilik sürdürmek nekadar sağlıklı olur...
Intikamcı değilim fakat canım çok yanarsa ve karşılık vermezsem hem canımın yandığıyla kalırım hem de aptal yerine koyulmayı kabullenmiş olurum...
Bu evliliği yavaşça bitirmeye odaklanırım... Ama pislik nasıl onunurmuş adama bi göstericem..
Kavgasız, gürültüsüz sessis ve sakin... Canımın yandığını hissetirmiycem, ama onun canının yandığına her gün şahit olucam... Asla ihanet etmem, bu benim tarzım değil, çok farklı davranışlarla onu tüketicem... Hıncımı alınca boşıycam.. Game Over
Katılıyorum...
Korkulur senden
Ama öyle olmuyor işte
Olduramayanlar düşünsün...
Benim için böyle bir durum asla kabul edilemez Bu bana yapılmış büyük bir saygısızlık ve ihanet olarak algılarım çocuğun ismini değiştirmek için girişimlerde bulunurum boşanma davası açarım bunun açıklaması olmaz Eğer ki eski sevgiliyi unutmadıysa neden benimle evlendi
Sevdiğini alamamış, aldığını sevmiştir. @inciitanesiii 'nin dediğine çıkıyor.
Aldığını da sevmiyor ki laf olsun diye evlenmiş
@inciitanesiii sinir bozucu bir olay.
Bana bunu teklif etmişti. Daha sevgili değildik. İleride kızım olursa senin adını vermek istiyorum demişti. Ben de "olmaz koyma tek Omayra (yazar burada mahlasını kullanmayı tercih etmiştir) ben olayım hayatında demiştim 🤪"
Çok çakal di mi 🤪 ağzımı arıyor nasıl da usturuplu
İki oğlum var ikişer isimli. Eski sevgilim yok onun da yok. Kafalar rahat
Çocuğuda ondan yapsaydın bari bana zahmet olmazdı
Cevap
48Cevap
Böyle bir şey yapamazdı çünkü kim olduğunu biliyorum. İması bile boşanma sebebi olurdu.
İşte o zaman sağlam bir kavga ederim normalde çok sorunsuzum da bunda cıngar çıkarmazsam olmaz sjjsj
Artık hayatımda yeri olmayan bir insana tepki vermem söz konusu olmaz..
Benim için kabul edilemez bir şey.. ama eşim bensiz böyle bir şey yapmaz yani bana söyler ki zaten eski sevgilisi adını koymak istemez olursa da ayrılırım..
Kız olursa adını ben koyarım, erkek olursa eşim koysun adını. Bundan yanayım ben. Böylelikle sıkıntı olmaz.
Yani aklı başka yerdeyken ona yaptığım eşlik de onun çocuğunı doğurmam da anlamsız. Soru bu değil ama lütfen.
Mahkemeye gider cocugun adini degistiririm sonra onu da boşarim
Yonondoylo yoşorşon, oklondoykoylo olorson
Yaniydakiyle yaşarsın aklindaykiyle ölürsün bir carpican ağzına
Baska sey derdim inan edebim izin vermiyor jsjss
Kesin odur ya jsjs
Evet ya madem aklında başkası var ne diye evleniyorsun ben de uyuz oluyorum
Böyle düşüncesiz insanlar var maalesef. İsmi değiştirirdim valla kimse kusura bakmasın aslında bu iş biraz düşününce boşanmaya kadar gider bu pislik benle evli ama kızımıza ilk aşkının adını koyacak kadar unutmamış onu lan öküz ben seni süründürmez miyim mahkemelerde
Bir gram aşka inancım var onuda elimden almayın lütfen 🥹
ilk aşkı değildim ama eski erkek arkadaşım çocuğuna ismimi vermiş, üstüne birde benimle ilgili yaptırdığı dövme vs. Hayatında benimle ilgili olan çoğu şey duruyormuş duyduğuma göre... bunu karaktersizlik olarak nitelendiriyorum birisini tamamen hep kalp hem kafada bitirmeden başkasıyla olmak çok aşağı bir hareket
Kişi sevdasını kalbine gömer hayatında kullanamaz hele başkası varsa. Vahim bir durumda ölmüş olsa vs ne bilim öldürülme gibi olsa.(Allah korusun)
Belki bu olabilir ama tabi önceden paylaşılmış olmalı.
Ama gizli olması kabul edilemez.
Örneğin ben ilk okulda hayatıma yön veren öğretmenimin adını bir kızım olursa koymak istemiştim.
Sonrasında eşim razı gelmemişti bende koymamıştım.
Yani öyle oldu öyle yaptık.
Oohhhh şimdi yemedim mi parasını çatır çatır. 🤣
benimde eski sevgilim biz birlikteyken çocuğumuz olursa şu ismi koyarız falan diyorduk çocuğuna o ismi koymuş. Bu aralar yaygın kullanılan bir isim gerçi belki karısı da o ismi beğeniyordu ama duyunca şok olmuştum iğrenç bir sey eğer öyle düşünerek koyduysa.
Bazen bende ilk aşımın adını kızım olursa vermek istiyorum ama sonra pişman oluyorum bence bu yanlış yapılmamalı
Kabulü mümkün değil gerçekten. Bunu yapmayacak kadar beni aşkla ve güvenle seven biriyle evlenirim sadece. Net..
Öyle bir şey olmazdı çünkü oğlum olursa ismini ben koyarım.
Cinayet sebebi
boşanma sebebi
cehennemin dünyadaki kapılarının açılma sebebi
Şeytan bu zamanda iyilik meleği kalır
O açms haberm olmamış ağzına etmek farz oldu geçmiş olsun
Yaşadım eski sevgilim önce düğününe davetiye göndermiş içinde notla "eski güzel anılarım hatrına katılman dileğiyle" diye gitmedim sonra duydum ki doğan erkek çocuğuna ismimi vermiş
#Hükümdar
Eee sonra ne oldu
@Sedat272727 sonrasını ne bileyim çocuk benim ismimle yaşıyor hala
nüfus müdürlüğüne gider ismini değiştiririm evladımın
annesini de boşarım
cok uzulurum buyuk ihtimalle ne tepki verecegimi simdi dusunemedim
o da olabilir dogru soyluyorsun
O yuzden kizim olursa kesinlikle ismini ben koyacagim. Erkek olursa da o koysun. En guzeli, adaletlisi ve kafa karistirmayani bu bence.
O zaman evlenmesi hata. Insanlarin dusuncelerine, beynine de kimse mudahale edemez ki
Bende hep öyle söylerim en mantıklı ve en doğru olanı
Herkes asmış ksmiş dogrmis!
Büyük hayall kırıklığı olmakla birlikte bakış açısı değişmekle beraber her şeyin altında bir bit yeniği aranmaklaaa uzun süre duyguları bastıra bastıra bir kırılma noktası yaşanır ve her şey bammm
Biter!
Kadınlar sindire sindire bitirir.
Çocuktan da soğurdum, kocamdan da soğurdum. Ayrılana kadar da toksik bir ilişki yaşardık ailecek, benim tarafımdan. Ayrıldıktan sonra da çocuğun velayetini alabilir sıkıntı yok.
Yol geçen hanı değil ki bu iş, önce ne koyacaz diye sorulur yani, kendi kendine isim koyamaz ve bu durum da olmaz.
Öyle saçma sapan bir şey olma ihtimali yok
İsimler hazır.
Ama ona gelene kadar çok uzun yol var geçilecek
Büyük bir hayalkırıklığı olur, ve iyi sonuçlanmaz.. açıklanacak hiçbir tarafı olmaz bu yapılanın
Aynısını babam ablam doğduğunda yaptı annem bilmiyordu. Sonra başka bir sevdiği kadının da adını bana koymak istemiş babam ama annem izin vermedi.
Geçmişini çocuğumun hayatına bulaştırmaya hakkı yok. Adamı sevsem de, sevmesem de bu durum benim hiç hoşuma gitmez.
Mahkeme kararı ile isim değişikliği yapmasını isterim akış taktırdı Bu benim için boşanma sebebi
Boşanma sebebi bence.
Neden ilk aşkının adını koyuyor?
Bulayım ona aşkını defolup gitsin hayatımdan, evladımı da alırım.
Aman Allah korusun. aznjdjdjdjs
Bu kafada biriyle evlenmezdim baştan insan kendini belli eder... Bı gün devran döner görürüz aynen 😎
Çok kötü hissederdim ve soğurdum sanırım ondan
bilemiyorum ama ya önce boşayıp sonra çocuğun adını değiştirirdim herhalde
Şoke olurum, önce çocuğumun adını değiştiririm sonra da kocamı değiştiririm.
Ya bu çok rastlanan bişey ama çok kötü yaa ben deliririm herhalde
oha baya kötü durum hala unutamamış demekki. boşanmaya kadar gider
Tam kestiremiyorum tepkimi fakat çok sert olurdu net
Moralim bozuldu, kızardım. Böyle bir durum yaşanmasın diye evleniceğim kişiyi iyi seçerdim
İkinci çocuğu hemen doğurur bende benimkinin adını verirdim ödesirdik
Hala aklında olduğu gerçeğini değiştirmez ama napabilirim ki gerçekler acıdır🙂
Boşanma sebebi kesinlikle, geçmişinde kalan bir adamla gelecek düşünemem
resmen acısını hissettim ya cok zor bilmiyorum ne yapıcağımı
Boşanma sebebi değer verilmeyi sevilmeyi hak etmeyor o kadın
Esimi boşarım boşanmakla kalmam nüfus müdürlüğüne gider ismini değiştirirm
2. Çocuğa da ben ilk aşkımın adını verirdim. Kız olursa
Düşüncesi bile çok kötü çocuğumun ismini değiştiririm gidip
Benik doğurduğum çocuğa başkasının isim koymasına izin vermem.
O ihtimal yok ki birlikte karar verecez Allah izin verirse
Mahkemeye verir çocuğun ismini değiştirir gitmişken de boşanırdım
Samarrara'ya dönüşüp telefonunun ekranından çıkıp onu...
Soğurdum sonra çocuğumun adını değiştirip boşanırdım
Öyle bir durum yaşanmaması için kız çocuğunun ismini annesi vermeli..
Çocuğumun adını değiştirmem eşimi değiştiririm net
İsmi güzelse koysun 😅 ikinci çocuğum erkek olursa da ben koyarım artık birinin ismini
Lütfen Osman koy 🙏😂😂😂
Güzel isim
@Yalnızlligasik___ Ali Cabbar? :D
Dünyada roller değişti artık. Meyvenin organiği olmadığı gibi kadının el değmemişi yok neredeyse.
@cnsujnsu tek bir kadına elim değidi
Çocuğun adını değiştirip adamı da eski sevgilisine geri iade ederdim
Şoke olurdum tabikide kötü bir durum olurdu
Abla...
Boşanmaktan başka yol yok son derece Onur kırıcı bir hareket
Onunla evlenseydi o zaman. Çocuğu da onunla yapsaydı.
Sebebini sorardım. Ardından ne hissettiğini. Sonra ceketimi alıp çıkardım oradan..
Olmaz kii büyük ihtimalle ben koyardım gelçi erkek olursa ne koycam bimiyom da ckfnfbf evlenmek de isteiyorum fjfnfndn sadece kedim falan da olabilir cifjfnfbf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?