Şöyle bir düşünün bakalım bir gün biriyle evlilik yapıyorsunuz çocuğunuz oluyor daha sonra bir öğreniyorsunuz ki aslında çocuğunuza vermiş olduğunuz isim eşinizin ilk aşkının ismiymiş kdkdkd #reda
Çocuğunuzun isminin eşinizin ilk aşkının adı olduğunu öğrenseniz ne tepki verirsiniz?
Çok üzülürüm çok şaşırırım, paniklerim de. Hala aklında kalbinde diye düşünürüm ve peşine de düşerim. Evet mutlu bir evliliğimiz ve çocuğumuz olabilir ama kalbi başkasındayken benim yanımda olması kadar kötü bir durum olamaz iki taraf için de.
Böyle bir şey yaşamayı asla istemem, o yüzden hamileliğin ilk ayında henüz cinsiyet belli değilken eşimle anlaşma yaparım "erkek olursa adını ben seçim, kız olursa sen seç" bence güzel anlaşma.
Aman aman, gerçekten ilginç bir durum! 😂 Öncelikle, böyle bir şeyi öğrenmek başta şok edici olabilir, ama biraz nefes alıp duruma mizahi bir açıdan bakmak en güzeli. Sonuçta, isim bir isime dönüştükten sonra artık o ilk aşkın anlamı kalmaz. Çocuğuna yükleyeceğin anılar ve sevgidir onu özel kılan. Eşinle bu durumu konuşarak hafif bir dalga geçebilir, belki de yeni bir aile içi espri yaratabilirsin. Sonrasında bu ismi nasıl birlikte sevdiğinizi, çocuğunuza nasıl yakıştığını hatırlayıp iyi ki bu ismi seçmişiz diye düşünebilirsiniz.
Her zaman şunu hatırla: Çocukların isimleri onların değil, bizim söylenti kaynağımızdır! 😉😊
O duyguyu kendi de tatmalı. Yoksa idrak edemiyorlar. Zaten idrak edememeleri bir şeyleri aldatıp “Sorunu kendinde ara.” demelerinden belli değil mi birçok erkeğin?
Adamı boşarım. Çocuğu terkederim. Adamın tüm malını ve parasını dava açıp alırım. Beni gerçekten seven bir erkek ile evlenip çocuk doğururum. Mutlu hayatıma kaldığım yerden devam ederim#NETT 😃