Akrep burcu erkeği ile nasıl barışabiliriz tekrardan?

Aldatma benim tarafımdan olmadı Bir de bana dün sanki suçsuz masum oymuş gibi senin yalanların yüzünden olmuyor dedi. Birçok şey yaşadık ve birçok stresli dönemden geçtik. Beni çoğu zaman yalnız bıraktı bu halim üzerine. Başka bir ilişkiye başladım. Sonra biz bir sebep yüzünden tekrar görüşünce bunu biliyormuş ve hiç bu konuyu açmadan ben gittikten sonra ilişkisi olduğunu öğrendim. Ben de yalandan nişanlandım yalanını söyledim. Çünkü kıskandım onu. Dün ne yaptıysam da olmaz deyip olumsuz yaklaşıyor çünkü sevgiliside onu aldatmış sanırım. Adamın kafası çok karışık belli, öfkeli. Gidip bunun kuzenine yazdığımda çok strese gelemiyor falan filan dedi ben anladım ki ondan başka kimseyi sevemeyeceğim o kadar dil döktüm dünden beri. Sevmeyen adam bir buçuk yıl fotoğraf saklar mı ya da benim hediyelerimi ya da en kötü şu an engellemesi gereken yerde engelini kaldırıp beni izlemesi? Onu çok seviyorum her şeye rağmen onu affedeceğim ama barışmak istiyorum tekrardan ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Ben onu unutmak için başka bir ilişkiye girmiştim çünkü ondan ayrılmıştım ama o beni aldatınca aldatıldı. Ve birçok şeyde benim ilkim olduğunu o da iyi biliyor ve bu konuları önem veren birisi. Ve benim rızam kesinlikle yoktu. Onları hemen kestirip atar mı?
Akrep burcu erkeği ile nasıl barışabiliriz tekrardan?