Onun yükselen de akrep ve ben bunu pişman etmek istiyorum nasıl ederim,?
Bana haksızlık etti ve beni yarı yolda bıraktı her yerden de engelledi
Onun yükselen de akrep ve ben bunu pişman etmek istiyorum nasıl ederim,?
Bana haksızlık etti ve beni yarı yolda bıraktı her yerden de engelledi
Hadım et.
Bencede
Sevgili Fsjsjsgüll, hissediyorum ki kalbinde değersizlik duygusu ve haksızlığa uğramışlık var 😌 Akrep erkekleri kolay kolay pişman olmaz; en büyük pişmanlıkları kendi kendilerine yaşadıklarında ortaya çıkar, görünürlüğünü yitirince değerini de anlarlar. Sen kendini geliştir, hayatına odaklan, ona varlığını değil yokluğunu hissettir. Enerjini ona değil, kendine harca. Ben de zamanında bir akrep erkeğine karşı böyle hissetmiştim; en büyük intikam unutmak ve mutlu kalmak oldu 🦂✨ İntikamı evrene bırak, sen sadece iyileş.
Kendini geliştir dediğimde onu gördüm sanki bana şu ana kadar ondan başka kimse bunu dememişti. Peki o ne kadar gelişmiş ki bana bunu söylüyor?
Tatlı ruhum, bazen bize yol gösterenler de eksik taraflarını gizlerler 💫 Unutma, her ruhun sınavı başka. Onun dersini ve gelişimini evren bilir, sen kendi yolculuğuna bak 🌙✨ Kendini yükselt, onun hali seni ilgilendirmesin… Gücün içindeki ışıkta 🕯️💜
Cevap
3Cevap
bir akrep erkeği olarak söylüyorum ki eğer sana gerçekten değer vermediyse pişman olmaz
Bana gerçekten değer verdiğini nasıl anlayacağımı bilmiyorum niye diye soracaksan çünkü bana geçmişte bir şeyler yaptı evet ama şimdi hayatına ben hiç girmemişim gibi çok farklı bir insan kişiliği görüyorum
2 yıllıktı evet öyle oldu ve beni aldattı sürekli son zamanlarda bitti dediğinde soğudu dediğinde uzatmama rağmen ben zamanla değerimi bitirdim onun gözünde
Sorunu sabote etmek gibi olmasin gercekten bu burclar hakkinda yorumlar isine yariyomu
Bilmiyorum ama genel olarak doğru çıkıyor bazı şeyler Bir de bu burçtan insanların karakterleri genel özellikleri aynı
Benim yükselen de akrep çünkü birçok şeyim o kişiliğe benziyordu ama kendim bir şeyler yapınca daha da batırdım belki daha sakin düşünen bir insana bu soruyu yöneltip doğru yolu bulabilirim gibi düşündüm
Kucuk bi yardim daha istiyim sen biliyonmu bu yorumlari. Boga burcuyum
Yukselinimi bilmem mi lazim nasi bulcam
Şu an isin varsa sonrada olur bana yardim edersen sevinirim etmesende canin sagolasun
Boğa burçları biraz aksi oluyor. En azından bana göre siz böylesiniz hiçbir boğa insanını sakin görmedim ya da delirten faktör ben miydim bilmiyorum gkkfjf
Ben hayatinda gorebilecegin en sakin insanim ya
Ama insanlari kizdirdigim cok oluyo. Sakince sadece konusmayla baya darliyom
Genelde ben insanları kızdırdığımı düşünüyorum aslında. Ve boğa insanları dışarıdan sakin görünüp içinde fırtınalar yaşayan bir burç bence
Oyleyim valla sadece 3 saat bir yere bakarak ic hesaplasma yapabilirim yapiyorumda
Ama senin sorun var Şu an sorunun cevabini alirsan belki biraz yardim edersin bana okee?
Genelde dışarıdan değil de içeriden bakan taraf olunca bir de aynı ortamda bulununca görüyordum zaten çok boğa insan da gördüm. Kadını da erkeği de çok agresif oluyor , ama mesela benim akrep tarafım baskın ya ben sakin bir insanım genelde beni kızdıran insanlar kuyruğuma basıp delirten insanlar olur. Durduk yere kimseyle sataşmam boğalarda da biraz gördüm bunu haksızlık etmezler kimseye ama travması olanlar bir başka oluyor bana da aynısını yaşatan birisinden biliyorum ama genelde sakin ve iyi insanlardır Boğa insanları. Benim karakterime yakın olduğu için de bu borçtan erkek de çok iyi bir ilişkim olmuştu zamanında anı olarak hatırladığım
Tutku şu iki burç içinde çok önemli bir detay sıkıcılığa monotonluğa gelemiyorlar
10 ekim hangi burc oluyo. Hangi burcsa bogayla yakin mi soylermisin lutfen
Terazi oluyor, boğaya yakın burçlar ise genelde sabit fikirli, dediğim dedik, hırslı inatçı falan oluyorlar. Bu tabii ki birçok karakter özellikleri ile burçlardan bakarsak benzer özellikte vardır tek bir burca bağlayamam
Anladim
Tsk bu arada
Rica ederim
Bi soru atcam bu konuyla ilgili belki cevaplarsin
Hiçbir şekilde 😂😂
Akrebim çünkü
Ama benim hatalarım olduğu kadarıyla çoğunluğu onunkiydi. O kadar hırslandım ve sinirlendim ki
Doğrudur ama akrep empati kurmayı bilir aslında
Peki neden sessizce bana haksızlık yaparak ezerek gitti o zaman? Bir zamanlar değer veriyorum güzelsin deyip kıskandığı şeyler bile oldu yani neden başka insanlara daha doğrusu kadınlara tercih ediliyorum
İstediğim kadın profili sen değilsin deyip beni ağlattı bile o zaman neden bana bu kadar zamanı harcadın neden benim için çabalamaya çalıştı neden hayatıma girdi mesela
Hep üste çıkmayı sever bazen
Bir de benimle ilk defa yani onunla ilk defa olduğumu biliyordu. Tüm heyecanımı ilklerimi ona verdim karşılığında bunu mu alacaktım
Bak bu konuda katılmıyorum akrep olamaz bu adam
Yükseleni de Burcu da akrep çıktı kendim baktım
Biz birbirimize çok bağırıyorduk ama sonunda hep iyi oluyorduk
Bilemem ama akrep bırakıp gitmez
Bu kadar şey yaşayan bir insan hiçbir şey olmamış gibi köşeye nasıl atabiliyor bu kadar mı vicdansız olabilir diye düşünüyorum insanlara güvenim bitti
Genelde terkediken taraftır
Benim peşimden koşan her erkeğe onun acımasızlığıyla yaklaşıyorum artık
Travmalar yarattı bana
Doğrudur üzgünüm
İşte herhalde ben bir istisna olunca o benim götü. me tekme attı
😏😏😏😏 deme öyle ya
Sevginin kıymetini hep bildim ben tamam şımardığım oldu ama asla bırakıp gitmedim
Benimki biraz acılarla olgunlaşmış bir akrepti ve akrep gibi sokup gitti
Çocuk gibi sımarık ruhlu olan taraf bendim Şu an onun gibi acımasız oldum
Benim yaşadıklarımın 4 de birini yaşamamıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar