Soru başlığındaki gibi akrep erkeği aldattı pişman olur mu veya nasıl pişman edebilirim?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru başlığındaki gibi akrep erkeği aldattı pişman olur mu veya nasıl pişman edebilirim?
burçlardan anlamam lakin aldatan pişman olur mu sorusuna cevap ;
hayır...
"aldatılmış insan yoktur, güvenmiş insan vardır ''
ve genelde insanı üzen şey aldatılma sonrası hissettiği tercih edilmişlik ya da değersizlik hissi oluyor. olayi zamana bırakmak en iyi çözüm. "hoscakal"diyip uğurlamak da en güzel cevap.
Akreple veya boğayla bir ilgilisi yok. Yapan bir daha yapar. Akrep erkeği daha da çok yapar ama bu böyle biline. Bir abi vardı eşiyle çocuklarıyla güzel ilgileniyordu güzel bir aile birlikleri vardı. Kadın da o kadar güzel ve o kadar iyi biriydi ki gitti onu aldattı akrep burcuydu... Ya neyse burcu falan boşverin bu aldatan insanlar hadi kendilerine saygısı yok da sizin niye kendinize saygınız yok? Def edin gitsin... Kendinizin kıymetini bilin yahuu...
O zaman aşırı seksi, aşırı bakımlı, aşırı güzelleşmiş bir hale gel. Buna pişman olmayacak erkek sayısı çok azdır.
Akrep erkeği veya başka bir burç ne fark eder ki. Adam aldatmış zaten neden pişman olsunki? Aldatan pişman olmaz bilerek isteyerek yapıyor sonuçta.
Cevap
33Cevap
Pişman olmaz
Bir insan aldatıyorsa pişman olmaktan bir gün kurtulacağını bildiğinin bilgisini bildiği için yapar.
Yani en azından bilinç altı bunu tam olsarak sevmediğini desteklediği için aldatmaktan korkmaz.
Pişman olacağının farkında olan insan aldatmaz.
Farkında olmayan insan sevdiğini bilmez.
Akrepler bencildir. Hep kendilerini düşünürler sen ondan bir şey bekleme
Aynen öyle hepsi aynı neredeyse bir de bazıları hiç ilgi göstermez ama hep ilgi isterler onların tek derdi ben sevileyim ama sevmeyeyim ben ilgi göreyim ama göstermeyeyim kimse bana karışmasın Ben hayatımı yaşamaya devam edeyim ama birileri bana aşık olsun bana ilgi göstersin Ben hep pohpohlanayım.
Ayrılmak istemezler sırf bilgi meraklısı oldukları için barışmak istemezler ay çok tuhaf bir burç ya
Bu kadar iyi anlatılamazdı @sevimliihatun
Teşekkür ederim ❤️
İsoo bey lütfen 😂😂
Aldatan insan pek pişman olmaz. Pişman etmek için sürekli yaptığı hatayı yüzüne vurman gerek. Bu da ilişkinizi yıpratır. En iyisi ayrıl. Veya sende onu aldat. Belki aklı başına gelir.
Sana ne kadar dönmek isterse yüz verme. En iyi pişmanlık bu olur
Adamın yaptığı karaktersizliği kadın niye yapsın o da aynı seviyeye iner onunla
@ButcherBlaviken Pişmam etmek istiyor. Çözüm üret o halde?
Aldatmanın iyi bişey olmadığını senden iyi bilirim. Bu kızın derdi sürünsün istiyor. @butcherblaviken
Canın çok yanmış haklısın.
Çoğu erkek pişman olmaz ztn istediği için yapıyor bunu niye pişman olsın
Pişmam ettirmeye gerek yok o adamın artık umrunda değildir o
Neden istediği için yapıyor? Pişman olmamak ve aldatmak karaktersizlik değil mi? @butcherblaviken
Yani sebebi ne?
Karaktersizlik evet ama çoğu erkek aldattığında pişman olmaz ben nabıyım
Erkeklerin aldatma sebebi sevdiği kişiyle cinsel ilişki yaşamamıştır ya da sıkıldığı için başkada açıklaması yok
@ButcherBlaviken sevgisi gerçek degildi demek ki. Anlık yaşayacagini yasadi ve gitti...
Aynen öyle evet @KaranlıkMYHEART
Burçlara inanmayın arkadaş yav hepsi boş :D ben akrep burcuyum eğer birini aldatıyorsam bir sebebi vardır. Ben aldatmayı hiç bir zaman öncelik yapmadım.
ben akerpim bu astaroloji işler i yalan inanmayin şölye asilsiz işlere gavur yoluna giriryorsunuz benim 15 yaşında bir sevkilim oldu onla çok güzel vakitleri geçirirdik çiçek toplartik ine k sagrdik ta bi ne zamanlardi kendisi vefat etti allah rahmet eylesin mekani cennet olsun aldatma yapanlar imansız dır hayatini bir kişiye adiyeceksin 1 karin olacak o kadar.
Burçlar göre insan değerlendirilmez. İnsan karaktere güzel ahlaka bakmalı. Burçlar gibi uyduruk hurafe olan bir şey insanın kişiliğini nasıl belirleyebilir ki?
Pişman olsa ne olacak ki kabul mü edeceksin ya da kendini mi tatmin edeceksin. Olan olmuş önüne bak
Burçla bir alakası yok insanlıktan nasibini almamış biri yapar sonra illa ki pişman olur ya da olmaz
Akrepler pişman olsada asla karşı tarafa ezik görünmek istemez. İlla kafasına koyduğunu yapacak...
Erkeklerin pişman olanı illa ki vardır gpiögemiz pişman olmuyoruz
Genelimiz*
Öyle valla :D
Olmaz. Hiç şahit olmadım herhangi bir pişmanlıklarına.
Pişman olacak olan en başında o naneyi yemez zaten.
Olmaz onlar başında herşeyin hesabını kitabını yapmıştır zaten
Aldatan kişi neden pişman olsun ki. Sanmam...
O işlerin burca göre olduğunu hiç sanmıyorum
Bunun burçla bir ilgisi yok tamamen karekter meselesi ve bi kere yapan her zaman yapar
Pişman olsa ne olmasa ne aldatmış işte keyfine bakmış. Unut gitsin.
Aldatan bir insani pisman etmek icin geriye bakmadan gidin yıllar gecince pisman olacaktir dönse bile affetmeyin o zaman pisman olur ancak yoksa tekrar elde edebildekten sonra neden pisman olsun ki
Hiç bir erkek aldatmadan pişman olmaz hep haklı sebepleri vardır nedense
Aldatsa da pişman olmayanlar vardır bi de 😈
🤣🤣🤣🤣🥲
4 kahkaha ama sonda bi damla hüzün… eğlencelisin ama üzüyosun azcık… demektir bu?
Buurc ile alakası yok ki kişinin kendi vicdani ama baktim affetti hep yapabilir de
Bay veya bayan aldatan kişi karaktersizdir , pişman olup olmaması da zerre ilgilendirmez.
Burç değil karakter işi bu eger aldatıyorsa yüzü kızarmaz pişmiş kelle gibi ortalıkta gezer
#Hükümdar
Akrep kadar kendini beğenmiş sinsi bir burca rast gelmedim daha..
Aldattı diye bir tarafı suçlamak kolaydır da onu buna iten nedene kimse bakmaz.
Aldatan hiçbir erkek pişman olmaz, olmuş gibi gözükür.
Bunu büyük ihtimalle isteyerek yapmadığını aklına kazır bundan pişman olur ama içten içe asla üzgün olmaz
Ben bir akrep olarak söylüyorum aldatsam pişman olmam çünkü aldattıysam sevmiyorumdur. Sevdiğimi neden aldatayım.
akrep erkegi aşık olmaz en fazla biraz sever mantıkdır iş kendimde akrebim 27 ekim
açık sözlüymüş
olmaz çünkü bu onun elinde olan bir şey değildir genelde
Akrepler ♿🚮
Pişman falan olmazlar uğraşma boşuna
Yahu birakin su sacma canım seyleri ya insan bu insaaaaaaaaannnnnn burc murc sal_akca_
Olur ama yine yapar bu döngü de devam eder asko
Akrep burcu asla pişman olmaz
Her aldatan pişman olur
Akrebim aldattım. hicte pişman olmadım
Akreple alakası yok
Zannetmiyorum.
Olmaz akrep bu sokar kaçar
Burç diye bir şey yok.
Aldatan erkekler pişman olmaz
Olabilir De olmaya bilir de
Erkekler pişman oluyormuydu ya
terkederek🤷♂️
salla gitsin.. oda etmişse aranızdaki fark, o haketmiş.
akrep olup olmamasıyla ne alakası var gjdfjg
burçlar gerçek değilki :(
Umarım sen de gerçek değilsindir. Değilki ne be.
@Revolutionaryy cahillikten ölceksiniz be 😂
Cahillik? Türkçe cahili olmaktan daha kötü bir şey söyle bana. 😄 Yazık kafana cidden
@Revolutionaryy güzel kardeşim, bana 1 tane bilimsel kanıt sun, senden özür dileyeyim?
Burçlara göre soylemek çok zor
Oluyorlar
Seni kaybettiğini anladığı zaman
Sayılır her şeyi ile
senin burcun ne? başak mı?
aradığını bulamazsa seni yoklar
Aynı seyi banada söyleyin 😡😡
Olur
Akrepler pişman olmaz
Herkes pişman olur
Bence olmaz
Her şey eskisi gibi olur mu?