NE TEKİ VERMELİYİM NOLUR YARDIM EDİN?

arkadaşlar selam ben sevgilimle 25 temmuzda sevgili oldum, ilk buluşmamızda omzuna başımı koydum o da elini belime koydu ve yanaklarımızda öpüştük ama ikinci buluşmada yani geçtiğimiz cuma yine ben omzuna başımı koymuşken onunda eli belimde dolanıyordu ve bir anda eli gö ğüslerime doğru gitmeye başladı, bana defalarca rahatsız oluyormusun diye vs sordu, sonrasında eli bildiğiniz gö ğüsümün üstündeydi, okşuyordu ve minik minik sıkıyordu vs. bunu yapmasından hoşlandımmı hoşlanmadımmı anlyamıyorum. belkide daha önce böyle bir şey yaşamadığımdan tuhaf geliyordur. sevgilim asla ama asla cin selliğe meraklı biri değil ya da beni o çıkarla kullanmaz düşünmezde asla. Ama ne bilim ben bu durumda ne hissetmem gerektiğini anlayamıyorum. Onun fazlasıyla hoşuna gitmiş. hatta ara sıra elini gö ğüslerimden çekip bana dediki 'biraz bırakim kötü oluyorum erkek olmamla ilgili' gibisinden bir şey dedi (siz anladınız bence). Dün gecede ona bu işi ağırdan almamız gerektiğini ve bana zaman vermesini istedim bu konu hakkında. O da bana hak verdi. Arada dalgasını vs geçiyoruz bu konunun ama inanın ben mutlumuyum yoksa istemiyor muyum anlyamıyorum. Sadece onun gibi harika hissetmiyorum bu konu hakkında

NE TEKİ VERMELİYİM NOLUR YARDIM EDİN?