Ne yapmaya çalışıyorlar?

Bir çocukla Tanıştım adı ‘ Fatihti 1 kere buluştuk Birbirimize çok tatlısın dışında iltifat etmedik , temas olmadı Sarılmadık dahi , askerlik arkadası gibi selamlaştık Konuştuk Birdaha buluşmadık Mesaja geç bakıyor diye takipten çıktım çıkardım , Ondan 4 ay sonra Bana İnstagramdan Mete diye birinden istek geldi , Mesajda Sen …’da oturmuyor musun yazıyordu , evet falan dedim kimsin dedim seni gördüm ordan hatırlıyorum dedi , Rizeliyim dediğinde hangi köy dedim Söylediği köy Fatihin köyü işe aynıydı Fatih kuzenin mi dedim evet dedi , ileride ne olur bilemeyiz ama bilmeni isterim ben Fatih ile konuştum ama İlerlemeden muhabbeti kestim dedim O da Söylediğim için teşekkür etti , mete ile 5-6 kere buluştuktan sonra sinamaya gidelim dedik , sinema da Elimi orasına götürdü tepkimi koyup Bağırıp Ayrıldım Ben Senin ihtiyaçlarını gidericek insan değilim dedim , Sonra Yazdığı hiç bir mesaja dönmedim , Az önce Onun kuzeni Yani eski konuştuğum Fatihi gördüm Bizim parkta oturuyordı Gidene kadar baktı Amaçları ne fatih ile Muhabbeti kestim diye Ağa düşürüp İntikam almak mı
Ne yapmaya çalışıyorlar?