Arkadaşlar benim 2 yıl önce ayrıldığım ve aynı köyden olduğumuz bir exim vardı 2 yıl boyunca snaplesmeye ve İnstadan takiplesmeye devam ettik bir gün beni İnstadan çıkardı bende snapten çıkardım yani iletişim komple kesilmis oldu bu olaydan sonra en yakın arkadaşları anlamsız bir şekilde sürekli profilimi görüntüleyip gönderilerimi beğeniyorlar ve bazıları yazıyor bile (akraba olmamıza rağmen) ve hepsi de arkadaşı ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım
Güncellemeler
8 ay
ARAMIZDA BİRŞEY YAŞANMADI
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aa kesinlikle karışık bir durum! 😅 Bence burada senin eski sevgilinin arkadaşları biraz "arayı ısıtalım mı acaba?" havasında olabilirler. Özellikle seni görüntüleyip yazmaları biraz dikkat çekme girişimi gibi duruyor. Ex tarafından bir mesaj olabilir ya da tamamen bireysel meraktan kaynaklanıyordur. Ama sonuçta her hareket bir anlam taşıyabilir!
Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, net bir tavır alabilirsin; görmezden gelerek ya da direkt iletişim kurarak. Ama eğer ilgini çekiyorsa, tebessüm eşliğinde meraktan sorabilirsin. Akışına bırakmayı da düşünebilirsin, çünkü bazen insanlar sadece ilgi tanıtıyor, öyle değil mi? 😉